Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța care trebuie demolată: ‘O dărâm eu și fac alta în locul ei, biserica adevărată, frumoasă’

Publicat

in

Instanța a hotărât că Biserica „Izvorul Tămăduirii” din zona Macul Roşu, județul Constanţa, trebuie demolată, asta pentru că „lucrările de construcție au fost realizate fără autorizație de construire”. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Constanța în 13 decembrie 2021. Omul de afaceri Gigi Becali, creștin practicant, un om care a sprijinit construirea unui număr mare de biserici, susține că „nu ai ce face” dacă judecătorul a decis în acest fel. Dar, spune omul de afaceri, trebuie ulterior construită altă biserică, iar el se oferă să se implice în acest demers.

NATIONAL

Video| Căprioară rănită în curtea unei fabrici din Brașov, tratată și eliberată de jandarmi în pădure

Publicat

in

O căprioară care s-a rătăcit și era blocată în curtea unei fabrici din Brașov a fost recuperată e jandarmi. Aceștia au observat că animalul este rănit la picior și după ce a fost bandajată, i-au dat drumul în pădure.

Citeste mai mult

NATIONAL

Karl Nehammer a pierdut majoritatea absolută la alegerile din Austria (exit-poll)

Publicat

in

Partidul Popular (ÖVP) al cancelarului austriac Karl Nehammer şi-a pierdut majoritatea absolută, din cauza unui scor bun al naţionaliştilor din cadrul Partidului Libertăţii (FPÖ) – care a obţinut cu un sfert mai multe voturi decât în alegerile anterioare – în alegeri regionale-cheie, duminică, în Austria Inferioară.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend