Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gigi Becali a decis! Cine va fi noul antrenor al FCSB

Avatar

Publicat

in

Gigi Becali, patronul FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, a anunţat acum cine va fi noul antrenor al echipei. Teja va conduce şi ultimul meci al acestui sezon, cel cu CFR, după care locul său va fi luat de Edward Iordănescu, în prezent pe banca celor de la Gaz Metan Mediaş.

„Am vorbit cu el la telefon, 95% la el o să fie. 5% e doar că trebuie să fim faţă în faţă să vedem ce pretenţii are.. poate vrea nişte jucători pe care nu pot să-i aduc. 95% e Edi, nu mai are rost să discutăm.. 99%, vrei aşa?!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Publicitate

Gigi Becali a anunţat că Mihai Teja nu va continua la FCSB, după ce a ratat câştigarea titlului în faţa celor de la CFR, şi a tratat cu mai mulţi tehnicieni pentu a prelua echipa din vară. Şumudică a fost unul dintre ei, dar nu e pe placul fanilor, iar acum se pare că Iordănescu jr. e prima opţiune.

Recent, Becali anunţa: ”Acum voi lua antrenor român, scoateţi-l pe Mangia. Încet, încet, în maximum doi ani, nu o să mai vedeţi jucători străini, va fi sută la sută echipă românească, cu antrenor român. Eu nu vreau să iau jucători pe care să nu pot să iau milioane, pe străini nu pot să iau milioane, dacă-i iau liberi de contract. Dacă pot să-l iau eu, înseamnă că nu pot să iau milioane pe el. În mare, până acum două ore nu ştiam nimic. Acum o oră am vorbit la telefon cu nişte persoane pe care le iubesc şi mă înclin în faţa lor şi cam sunt înclinat spre o persoană. Pe Şumudică vreau să-l iau, dar vreau numai pace cu suporterii. Doi din zece dacă vin şi fac scandal, iese scandal. Dacă nu vor suporterii să fie 80-90 la sută, nu-l iau pe Şumudică. Aş vrea să-l iau, dar vreau numai pace.

Eu mă gândesc să am succes cu o persoană care a adus Cupa Campionilor Europeni în România. Din sânge de ăla. E rudă. Mă gândesc la Edi Iordănescu. Am vorbit cu doi părinţi, pe care îi consider cu trăire sfântă şi care au vorbit despre Edi foarte frumos. Nu mă mai bag. Eu îi spun aşa: jucătorii ăştia ţi-i dau, nu mă bag eu să fac schimbări, jucătorii ăştia trebuie să-i promovezi, trebuie să fac bani din ei. Vlad în poartă, ăsta e prima condiţie, Vlad va apăra titular, după care îi spun aşa: Man, Tănase, Coman, Moruţan în teren. Fă, dacă eşti antrenor! Eu vreau 50 de milioane să iau pe ei. Ăştia patru jucători trebuie să fie în teren, pe urmă e treaba lui ce face. Ăsta este obiectivul tău, cu ăştia să iei titlul. Nu iei titlul cu ăştia, pleci, vine altul care să ia titlul cu ăştia. Îi pun clauză în contract, dacă după şase luni nu e pe primul loc, afară! Că vine Edi, că vine oricine, eu aşa procedez, strategia este făcută dinainte.

Cum îi face Hagi să joace pe ăia de 16 ani? Dacă eşti antrenor, fă ca Hagi, du-te la Hagi şi vezi ce face Hagi! Dacă după şase luni de zile nu e pe locul I sau la două, trei puncte de locul I, la revedere, pun clauză în contract. Nu e primul el pe listă, eu v-am spus despre el, dar nu v-am spus că e el. Nu e niciunul primul. Eu fac rugăciune şi apoi o să ştiu cine e primul”.

Citește și:

Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

Surpriză pentru mii de angajați! Cine sunt cei care primesc bani pentru prezența la muncă

EXCLUSIV Informații noi de la Poliția Română privind intervenția în forță demarată azi: ‘Doar s-a adus’

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Promisiunea lui Dan Voiculescu, în ziua în care împlinește 74 de ani

Avatar

Publicat

in

De

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact și al Partidului Umanist transmite pe blogul personal, în ziua în care împlinește 74 de ani, un mesaj în care promite că nu va renunța să lupte pentru promovarea valorilor umaniste.

„Aniversările sunt momente în care prezentul, cu bunele și relele lui, se încarcă natural cu reperele biografice esențiale din trecut și cu proiectele majore care vor defini viitorul.

Publicitate

În această dimineață am fost, cu adâncă recunoștință, la cimitir, la mama, la tata și la regretata fostă soție. După-amiază voi avea bucuria de a fi alături de familie.

Iar mâine – la fel ca ieri și ca în fiecare zi din ultimii 30 de ani – voi continua să lupt pentru valorile umanismului pragmatic, având convingerea că DEMNITATEA, ONOAREA și CURAJUL sunt trăsăturile definitorii ale ființei umane, iar dreptatea și adevărul trebuie să fie împlinirea firească a trecerii noastre pe acest pământ”, scrie Dan Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

NATIONAL

Medicul Monica Pop a IZBUCNIT: S-a FURAT o bază de date, oameni sănătoși sunt declarați infectați cu COVID

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Monica Pop îndeamnă românii să meargă la vot. Doctorița spune că românii trebuie să iasă din case și să meargă la urne pentru că deja în țară lucrurile scapă de sub control.

Citește și: Guvernul a VOTAT – Măsuri SPECIALE pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, până la finele anului

Publicitate

“S-A TOT SPUS CĂ VIRSTA CELOR POZITIVI SCADE ! TINERI TOT MAI MULTI! ACUM, SPUN CA E VORBA APROAPE DOAR DE VIRSTNICI! CLAR DE CE!

PROTEJATI-VĂ SI IESITI TOTI LA VOT! CU PARINTII SI BUNICII!

Ati auzit?! S-a ” furat ” o bază de date ( ” Caraiman) si cei inclusi primesc tel si mesaje ca sint pozitivi, desi NU FACUSERĂ NICI UN TEST! DESIGUR, CA SĂ NU MEARGĂ LA VOT!

Doamne, unde s-a ajuns!!!

MERGETI LA VOT! ORICE VIRSTĂ ( legală) ati avea!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend