Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ghiţă s-a ţinut de cuvânt: toarnă covor asfaltic la Noapteş – “Dacă nu se întorcea deputatul acasă nu se asfalta !” spun nopteşenii

Avatar

Publicat

in

– Pentru ca un deputat PSD s-a intors la casa de la Noapteş, au demarat lucrarile de reparaţii, spun nopteşenii

Aşa cum anunţam în premieră încă de ieri, de astăzi se şi toarna covor asfaltic la Noapteş, pe strada Luncilor, ceea ce arată că şeful SPGC se ţine de cuvant si asfalteaza celebra strada. Asta se intamplă după ce Pic si Poc au mintit doi ani ca nu au nicio putere in a gasi o solutie sa asfalteze drumul de la Noaptes, dupa ce PSD-istii de la Consiliu Judetean s-au laudat ca au sacul cu bani necesari asfaltarii, in prag de an electoral, minune, au găsit solutia asfaltarii de catre primărie, adica de acea institutie care are in administrare cartierul Noaptes, aceeasi institutie unde noptesenii si-au plătit constiinciosi taxele si impozitele regale in timp ce masinile li se faceau ţăndări în gropile de pe strada.

Publicitate

Bomba a venit azi de la cîţiva locuitori din Noapteş care au avut numai cuvinte de ocară la adresa lui PIC şi POC. Mai mult, aceştia au ţinut să se întrebe retoric cum a ajuns Panţurescu şi alţi mahări locali, cam străini de Curtea de Argeş, sa deţină suprafeţe mari de teren in Noapteş. ” Panţurescu are teren aici deşi el este din Tutana, nu de aici. Ştiu că e cel mai vechi consilier local, ce, abia acum a aflat ca primaria poate asfalta, dupa atîţia ani in care şi-a bătut joc de noi spunîndu-ne că el, săracul, nu are nicio putere şi ca doar cei de la Consiliu Judeţean pot asfalta ? Vă spun eu de ce s-a asfaltat acum de primărie: aşa a dat ordin deputatul Draghici. Acum doi ani ăsta şi-a vandut casa de aici , de la Noapteş. Vedeti, daca nu a mai avut casa aici, nu s-a mai miscat un băţ in ultimii doi ani.  Acum, dacă şi-a recuperat casa şi s-a întors la Noapteş, iată că se poate asfalta. Deh, are domnul deputat maşină de fiţe, bone filipineze care nu suportă drumul cu gropi….”, ne-a spus un cetăţean din Noapteş.

Nu ştim ce bone are deputatul sau ce maşină, ştim ca, intr-adevăr, alături de alţi oameni de bine din oraş dar cu puţine legaturi stămăşeşti urbea,  şi Panţurescu deţine o importantă suprafaţă teren în zonă.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Magistrații de la Tribunalul București au respins cererea lui Liviu Dragnea de dizolvare a PSD, dar decizia nu este definitivă

Avatar

Publicat

in

De

Magistrații de la Tribunalul București au respins, luni, cererea fostului președinte al PSD Liviu Dragnea de dizolvare a partidului. 

Tribunalul Bucureşti a decis să respingă cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, dar a acceptat sesizarea Curţii Constituţionale.

„Respinge cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene ca inadmisibilă. Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale a României. Sesizează Curtea Constituţională a României cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 45 alin. 2 Legea nr. 14/2003 republicată, în ceea ce priveşte sintagma «de către Ministerul Public». Respinge ca neîntemeiate excepţiile inadmisibilităţii şi prescripţiei dreptului material la acţiune corespunzător prejudiciului presupus cauzat reclamantului în intervalul 07.07.2006-18.12.2012”, a hotărât Tribunalul Bucureşti.

Publicitate

Instanţa a mai stabilit respingerea capătului de cerere vizând dizolvarea PSD ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală.

“Respinge primul capăt de cerere ca neîntemeiat. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantului în ceea ce priveşte capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD). Respinge capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală. Ia act că pârâtul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti”, se mai arată în decizia instanţei.

Liviu Dragnea a depus anul trecut o cerere de dizolvare a PSD, partidul al cărui preşedinte a fost până în momentul condamnării la închisoare, informează news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Tăriceanu: ‘Cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat un tren care va fi funcțional doar din 12 decembrie’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat critici dure la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban , după inaugurarea de formă a liniei feroviare ce leagă Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Acesta afirmă că linia de transport va fi funcțională din 12 decembrie.

”Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru a se face ultimele retușuri, azi cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, funcțional doar din 12 decembrie!

Dar cum alegerile bat la ușă, totul le este permis, chiar și istoria poate fi falsificată pentru câteva voturi. De fapt, la ce să ne așteptăm de la Iohannis care voia să aniverseze 30 de ani de la Revoluția Română în mai, ca să-l aranjeze în campania prezidențială?!

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend