Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ghiţă de la SPGC, anunţ pentru posesorii de maşini, în aşteptarea ninsorii de la noapte

Avatar

Publicat

in

– Ioan Ghita spune ca este pregatiti pentru noul val de ninsori dar vrea intelegere de la soferi

Cum se anunta un nou val de ninsori, incepand din aceasta dupa amiaza si pana maine la pranz, l-am contacat pe directorul SPGC Curtea de Arges pentru a afla daca este pregatit pentru ceea ce poate fi mai rau, la noapte. “Oamenii si utilajele sunt pregatite si mai avem si rezerve bune de material antiderapant. Speram sa nu fie cod portocaliu dar, oricum, noi suntem pregatiti sa actionam de la noapte in tot orasul”, ne-a declarat Ioan Ghita, directorul SPGC.

Publicitate

Acesta a tinut sa anunte soferii sa nu is mi lase masinile parcate in zonele unde trebuie sa actioneze utilajele de deszapezire. ” Fac apel la cetateni sa inteleaga ca trebuie, in astfel de situatii, sa parcheze masinile astfel incat sa nu incurce interventia masinilor noastre. De exemplu, aseara, la blocurile ANL de langa sediul nostru, masinile unor locatari au fost parcate in asa fel incat s-a blocat iesirea din curtea SPGC a masinilor care trebuiau sa merga pe teren la deszapezire”, informeaza Ioan Ghita.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend