Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gheorghe Piperea dezvăluie o adevărată lovitură încasată de România: Distrugerea lor va costa extrem de mult

Publicat

in

Într-o postare pe pagina de socializare, avocatul Gheorghe Piperea trage un puternic semnal de alarmă.

Piperea anunță că distrugerea măștilor de protecție se face cu licență specială, iar acestea vor trebui duse la gropi de gunoi ecologice, pe care România nu le are în prezent.

Mai mult, cunoscutul avocat spune că „distrugerea lor ecologică va costa extrem de mult”.

Știre rupătoare (breiching niuz): șoferii au ieșit masiv pe străzi și pe drumurile naționale; mulți dintre ei poartă mască în propria mașină, deși nu este obligatoriu; unii dintre ei fac hipoxie, fără să îsi dea seama; unii dintre ei strănută în mască fără să poată reacționa corect; unii dintre ei fac accidente; unele accidente sunt grave; deocamdată, statul se concentrează pe cele 6000 de cazuri “active” de covid-19, dintre care doar 200 sunt cazuri de ATI.

Știre iritant-dărâmătoare: străzile și drumurile naționale sunt pline de măști utilizate, aruncate pe jos; măștile utilizate au resturi biologice, potențial generatoare de molime adevărate, nu dintr-alea crescute din pix; măștile sunt dispozitive medicale care nu pot fi stocate și distruse decât cu licență specială, în unități sanitare; distrugerea lor ecologică va costa extrem de mult; costul va fi suportat de noi, toți, consumatori sau plătitori de taxe, întrucât comercianții și instituțiile publice le vor introduce în costuri; miliardele de măști utilizare vor trebui duse la gropi de gunoi ecologice, pe care nu le avem.

Aferim.”, a scris, pe Facebook, Piperea.

Vezi și

EXCLUSIV Dezvăluirea care răstoarnă scandalul momentului: ‘De acolo a pornit, de fapt’

Totul a fost o mascaradă! Încătușarea de Kaufland a fost regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru

Noi vouchere pentru angajați! Unde le-ați putea folosi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Redeschiderea mall-urilor din 15 iunie: Guvernul vine cu noi clarificări

Publicat

in

De

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat marți că alături de premierul Ludovic Orban a avut o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România și „am stabilit că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”.

„Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior”, a adăugat acesta.

Și Guvernul a transmis despre Mall-uri: „În primă etapă, vor fi operaționale activitățile comerciale, dar va rămâne în continuare în analiză activitatea cinematografelor, restaurantelor și locurilor de joacă pentru copii din aceste centre, pentru că implică risc epidemiologic ridicat”.

Citește și: De ce a răbufnit Marcel Ciolacu la Antena 3 .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Festivalul Summer Well se amână penru 2021

Publicat

in

De

Organizatorii festivalului Summer Well, a cărui a zecea ediţie era programată pentru perioada 7 – 9 august 2020, pe domeniul Ştirbey, au anunţat marţi că aceasta va avea loc anul viitor potrimit news.ro.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, a fost transmis: „Ediţia de anul acesta a festivalului este amânată pentru august 2021”.

Având în vedere că Guvernul urmează să adopte o măsură ce va interzice adunările de peste 1.000 de persoane până pe 31 august, „nu există o altă opţiune”.

Organizatorii au subliniat că au făcut eforturi pentru #SummerWell10. „Toată lumea din echipă a lucrat din greu pentru a face această ediţie aniversară specială şi speram toţi că totul va fi bine în final. Ştim că înţelegeţi că siguranţa comunităţii noastre şi a artiştilor este prioritară în această situaţie fără precedent”.

Noile date ale festivalului sunt 14 – 15 august 2021. Evenimentul „Night Picnic” va avea loc pe 13 august 2021.

Majoritatea artiştilor din lineup-ul de anul acesta au reconfirmat şi vor fi adăugate noi nume, a mai fost anunţat.

„Până atunci, împreună cu partenerii, ne folosim de acest timp pentru a extinde platforma Summer Well cu noi evenimente şi programe”.

Toate biletele rămân valabile pentru ediţia din 2021. Opţiunile pentru cei care au cumpărat deja bilete şi nu vor putea participa anul viitor la eveniment vor fi anunţate curând.

La ediţia de anul acesta erau anunţaţi, între alţii, Of Monsters and Men, Keane, Nothing But Thieves şi Woodkid.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend