Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gaudeamus 2015!

Publicat

in

Ne vedem sâmbătă pe 21 la Romexpo! Can’t wait to meet you all 🙂
P.S. O să vorbesc și despre Vicky, nu Victoria înainte de a citi din Octopussy #2.  … citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/gaudeamus-2015/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Actorul Nick Cannon afirmă că psihologul i-a spus să se gândească la celibat după ce a avut 4 copii în 12 luni

Publicat

in

De

Actorul și raperul american Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, a sărbătorit venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil al său, Zen S. Cannon, pe data de 3 iulie a acestui an, dezvăluind că psihologul său i-a spus la scurt timp după să se gândească la celibat, relatează Insider.

Cannon a afirmat însă în timpul unui interviu acordat celor de la Entertainment Tonight că nu vrea să pună o limită asupra numărului de copii pe care să îi aibă în viitor.

„Vin dintr-o familie mare, am mai mulți frați și fiind crescut de bunici ocazional am văzut o gamă largă de moduri de a crește copii și am o pasiune și dragoste atât de mare pentru copii și familie. Îmi doresc o familie mare proprie”, a relatat actorul.

Cannon a povestit de asemenea că i-a spus psihologului său că și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă însă că acesta i-a sugerat o pauză de la făcutul de copii. Actorul a afirmat că nu este întru totul de acord cu ideea de celibat dar că este deschis față de ideea de a lua o pauză de la făcutul de copii.

Acesta a celebrat venirea pe lume a 4 copii în ultimele 12 luni.

Fiica lui Cannon și a jurnalistei Britanny Bell, botezată „Powerful Queen Cannon”, s-a născut în decembrie 2020. DJ-ul Abby de la Rosa a anunțat că gemenii ei și ai lui Cannon, Zillion Heir Cannon și Zion Mixolydian Cannon, s-au născut în iunie 2021.

Fotomodelul Alyssa Scott a celebrat nașterea fiicei sale și a lui Cannon, Zenn, pe data de 3 iulie.

Cannon mai are un fiu, Golden, cu Bell, acesta născându-se în februarie 2017.

Actorul a fost căsătorit între 2008 și 2014 cu cântăreața Mariah Carey, singura sa soție, cu care a avut în 2011 doi gemeni fraternali: fetița Monroe și fiul Moroccan Scott.

În interviuri anterioare Cannon a declarat că nu crede în ideea de a fi „proprietarul” unei persoane când a fost întrebat de ce are atât de mulți copii cu mame diferite.

„[Copiii] se bucură de toată atenția mea când nu lucrez. E fie muncă, fie la joacă cu copiii”, a relatat acesta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Autorul unui atac armat soldat cu cinci morţi asupra redacţiei unui ziar din SUA, condamnat la cinci sentinţe de închisoare pe viaţă

Publicat

in

De

Un judecător din statul Maryland l-a condamnat marţi la cinci sentinţe de închisoare pe viaţă pe autorul unui atac armat soldat cu cinci morţi asupra redacţiei Capital Gazette, din Annapolis, în 2018, fără posibilitatea eliberării condiţionate, a anunţat biroul procurorului din comitatul Anne Arundel, relatează Reuters.

Un juriu a decis, în iulie, că Jarrod Ramos poate fi considerat responsabil din punct de vedere penal de comiterea masacrului, unul dintre cele mai sângeroase atacuri derulate vreodată asupra unei media americane.

Ramos a pledat vinovat în octombrie 2019 la 23 de capete de acuzare, inclusiv cinci pentru crimă de gradul întâi, dar a invocat faptul că nu poate fi tras la răspundere penal pentru actele comise, din cauza unei boli mintale. Juriul a respins această strategie a apărării de a invoca o boală mintală, după doar câteva ore de deliberare.

Atacul armat a avut loc pe 28 iunie 2018, când Ramos a intrat în redacţia Capital Gazette, din Annapolis, şi i-a împuşcat mortal pe editorul adjunct al ziarului, Rob Hiaasen (59 de ani), pe jurnaliştii Wendi Winters (65 de ani), Gerald Fischman (61 de ani) şi John McNamara (56 de ani), precum şi pe asistenta de vânzări Rebecca Smith (34 de ani).

Ramos purtase o lungă bătălie legală cu ziarul din cauza unui articol publicat despre el, iar în cele din urmă procesul lui nu a avut sorţi de izbândă, potrivit Agerpres.ro.

Procesul a fost amânat de mai multe ori, parţial din cauza pandemiei de coronavirus. În caz că juriul ar fi ajuns la concluzia că Ramos suferea de o boală mintală la momentul atacului, el ar fi putut primi o sentinţă în urma căreia să fie internat într-o instituţie psihiatrică.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend