Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gary Rossington, chitaristul trupei Lynyrd Skynyrd, operat pe cord

Publicat

in

Gary Rossington, chitaristul trupei Lynyrd Skynyrd, a suferit o intervenţie chirurgicală cardiacă de urgenţă şi este aşteptat să îşi revină complet, a anunţat grupul pe platformele social media, potrivit news.ro.

Muzicianul în vârstă de 69 de ani, singurul membru din formula originală a trupei, se află acum acasă, unde se recuperează, şi a transmis fanilor că se aşteaptă să îşi revină complet.

Solistul Johnny Van Zant a declarat anterior că Rossington a necesitat montarea unui stent. El a mai precizat că Damon Johnson îi va lua locul temporar în trupă.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Lynyrd Skynyrd are programate concerte în SUA până la finalul lunii noiembrie.

Nu este prima dată când Rossington, care a pus bazele Lynyrd Skynyrd cu Ronnie Van Zant, Allen Collins, Larry Junstrom şi Bob Burns în 1964, are probleme cardiace. Chitaristul a suferit un atac de cord în octombrie 2015 şi anul următor a fost operat de urgenţă. Trupa a fost nevoită, în 2019, să amâne câteva show-uri, pentru că el a avut nevoie de o altă intervenţie chirurgicală.

Trupa originară din Florida este una dintre cele mai cunoscute formaţii Southern rock, celebră pentru piese ca „Sweet Home Alabama”, „Free Bird” şi „Simple Man”. Grupul a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Grecia a suspendat cererile de viză pentru ruși

Publicat

in

De

Grecia a suspendat cererile de viză pentru ruși, a anunțat Asociația Operatorilor de Turism din Rusia.

Concediu în GreciaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Rușii nu vor mai putea solicita vize pentru această țară începând cu 27 iunie, a anunțat agenția de presă de stat rusă RIA.

Grecia se alătură altor câteva țări europene care au suspendat noile cereri de viză pentru ruși de la invazia în Ucraina, inclusiv Bulgaria și Spania.

Grecia a încetat deja să mai elibereze „vize de aur” – permise de ședere în scopuri de investiții – pentru ruși, potrivit The Guardian.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Pensionarii ruși care ajung la vârsta de 80 ani vor avea pensii mai mari. Problema este speranța de viață

Publicat

in

De

Pensionarii care au împlinit vârsta de 80 de ani pot primi o creștere a pensiei în valoare de 7.220 ruble, relatează NEXTA. Problema este că speranța de viață în Rusia este sub 80 de ani.

Vladimir Putin Foto: Mikhail Metzel / TASS / Profimedia Images

Recalcularea are loc automat la o lună de împlinirea vârstei.

Conform datelor OMS publicate în 2020, speranța de viață în Rusia este: bărbați – 68,2, femei – 78,0 și speranța totală de viață este 73,2, ceea ce conferă Rusiei locul 96 într-un clasament al speranței de viață la nivel mondial.

Principale cauze de deces în Rusia sunt boala arteriala coronariana și atacul cerebral, în timp ce alcoolul este, potrivit worldlifeexpectancy.com, este doar a 12 cauză, iar otrăvirea a 38-a.

Potrivit NEXTA, în 2021, speranța de viață în Rusia ar fi fost de 66,7 years pentru bărbați și 77,7 pentru femei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend