Conecteaza-te cu noi

Barfe

GARGARAGIUL SAPTAMANII Vicele Cornel Ionicǎ, nu ştie dacǎ podul e al viilor sau al morţilor

Publicat

in

De la o săptămâna la altă situaţia circulaţiei rutiere în zona Podul Viilor, care de mai bine de un an şi jumătate a măcinat nervii piteştenilor, se tot schimbă. Dacă în urmă cu o săptămâna viceprimarul Cornel Ionică dădea ca sigură menţinerea restricţiilor de circulaţie pe tot parcursul lunii octombrie şi promitea că nu va reveni la această decizie indiferent ce presiuni se vor exercita asupra lui, zilele trecute acelaşi personaj spune că s-a cam terminat cu restricţia. Întrebat dacă va reveni asupra acestei hotărâri, viceprimarul care joacă alba – neagra, de ceva vreme, cu traficul în zonă, a ţinut să spună că aceasta este ultima decizie şi cea definitivă. Să-l credem, să nu-l credem? Dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile lui Ionică din ultima vreme ar trebui să fim pregătiţi ca peste câteva zile circulaţia să fie iar închisă la Podul Viilor. Altfel, Ionică promite că în timp ce pe stradă vor circula maşini, se vor monta şi grinzile aeriene întrucât constructorul a găsit Soluţia salvatoare. Viceprimarul a mai spus că  a spus că în cel mult o lună şi jumătate se va putea circula pe noul pasaj care a provocat până acum atât de multe probleme de trafic în zonă, din cauza lucrărilor de construcţie.
Fie că e închisă sau deschisă, circulaţia de la Podul Viilor continuă să pună probleme serioase şoferilor. Pe Calea Bascov aproape zilnic se înregistrează tamponări iar coloana de maşini este în anumite ore ale zilei, la fel de mare.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Primarul Panţurescu, forţat să abandoneze selfi-urile penibile ! 

Publicat

in

De

– PIC, febleţea penalului Drăghici, ar fi primit ordin să nu se mai pozeze singur cu inaugurari de tîmplărie pe zid sau prezentări a catorva metri de trotuar

Si la Curtea de Argeş a început campania electorală pentru primărie, dar a început cu jale şi tristeţe. Dacă la liberali ultimul sondaj a băgat zâzanie prin cifrele care arată că barmanul şef al orasului, Cristian Mitrofan, a căzut pe locul doi şi pierde, spre binele orasului si al partidului, şansa de a mai candida iar pentru functia de primar, la PSD treaba e urata de tot. Fratele de cruce al penalului Mircea Draghici, primarul Panţuresu, cel alintat de cetăţeni drept PIC, a intrat si el in campanie si, la ordinul lui Draghici, incepuse de vreo saptamana sa enerveze lumea cu selfi-uri pe facebook de la diverse inaugurari cum ar fi montarea unor stinghii de lemn pe zidul scorojit al Muzeului Municipal, introducerea apei in bazinul de inot pe care tot PIC anunta ca il inaugureaza ba in iarna lui 2017, ba in vara lui 2018, ba la alegerile din mai 2019 …” Mai fă şi tu un selfie, să vadă lumea că mai mişti ceva, orice, chiar daca nu ai indeplinit niciun sfert din ceea ce ai promis. Mai e un pic si se termina mandatul, ce arati tu la oameni? Sa fie macar cateva selfi-uri acolo”, i-ar fi ordonat acum cateva saptamani, potrivit surselor noastre, penalul Mircea Draghici copilului sau de suflet, Constantin Panţurescu, cel ajuns primar pus tocmai de deputatul penal. Dar… ce să vezi ! Tocmai cand îşi intrase in mână cu fandoseala inutila a inaugurarii/prezentarii unor măreţe realizări, vestea trimiterii în judecată pentru delapidare a protectorului său l-a lovit ca un ciocan pe Panturescu. Trist, abătut şi fără chef de nimic, nici macar de selfi-uri penibile, spun sursele noastre, Panturescu ar fi lasat totul balta si ar fi mers la biserica sa dea un acatist pentru idolul şi protectorul sau, penalul deputat Mircea Draghici. Mai mult, Pic ar fi primit si un alt ordin de la conducerea PSD Argeş prin care era somat sa înceteze cu astfel de potlogării într-un astfel de moment trist, de jale: ” Păi… Draghici e pe ducă şi ţie îşi arde de selfi-uri ? Puţin respect, ce dracu! El te-a făcut mare, acum lasă-l şi tu ca va deveni un bun scriitor şi, dacă află ce faci tu acum, cand vei merge la Rahova să îşi dea un autograf nici nu te va mai baga in seama”, ar fi fot ordinul primit de la Pitesti de primarul PIC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Consilierul Ion Șerban a declarat că este posibil ca la anul să nu mai candideze pentru postul de consilier

Publicat

in

În ședința de Consiliu Local de marți 30 martie,  consilierul Ion Șerban a spus că la anul este posibil să nu mai candideze pentru postul de Consilier Local. Noi credem că s-a săturat după atâta timp petrecut în postul de Consilier Local, dar problema rămâne alta: cine va reprezenta ,,vocea opoziției” în toate ședințele ? Nu contează ce partid este la putere, pentru că domnul Șerban este întotdeauna în opoziție! Chiar dacă din 20 de consilieri 19 votează afirmativ, Ion Șerban se opune, că doar trebuie să fie și un vot împotrivă, altfel nu mai este democrație! E drept, că domnul Șerban și-a format un discipol în persoana lui Ionel Păunescu, o voce ,,nervoasă, bătăioasă” totdeauna nemulțumită, așa cum trebuie să fie un adevărat opozant! Dar, să revenim la consilierul Șerban. Domnia sa a spus în ședința de marți: ,,Pentru că este posibil să fie ultimul an în care mă aflu în postura de Consilier Local, anul viitor nu cred că voi mai candida pentru postul de Consilier-aplică ,,metoda Johannis”, poate – voi fi foarte dur, voi tăia în carne vie”! Până acum, ce-ați făcut, domnule Consilier? După această declarație , tuturor  consilierilor aflați la ședință, li s-a făcut pielea de găină când au auzit!  Poate se va răzgândi până anul viitor și se va afla din nou pe lista Consilierilor Locali, nu de altceva, dar acum are și o susținere importantă din partea domnului Ionel Păunescu și ședințele de Consiliu Local vor fi mai interesante ca până acum.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend