Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Garda Forestieră și Poliția în acțiune! Lemne fără documente, amenzi și dosare penale

Publicat

in

În perioada 13-19 ianuarie a.c., polițiștii biroului specializat din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, precum și polițiștii celorlalte structuri, au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos. 

Au fost depistați 22 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Brăduleț, care transporta, cu o autoutilitară material lemnos, pe raza localității de domiciliu, fără documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010R, iar materialul lemnos, în cantitate de aproape 6 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mușăteşti.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la punctul de lucru din localitatea Țițești al unei societăți comerciale cu obiect de activitate prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, cu sediul pe raza comunei Stoenești, referitor la respectarea legislaţiei privind regimul silvic.

În urma verificărilor, s-au constatat nereguli privind deţinerea, fără documente de provenienţă, a unei cantităţi de aproximativ 10 de metri cubi material lemnos.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, totodată fiind dispusă confiscarea valorică a materialului lemnos deţinut fără respectarea normelor legale, în valoare de peste 6000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Moise Guran face dezvăluirea explozivă! Nicușor Dan umilit

Publicat

in

De

Fostul jurnalist, Moise Guran, trece la dezvăluiri, avându-l în vizor pe Nicușor Dan. 

„Programul lui Nicușor Dan nu s-a schimbat față de 2016, nici opinia mea față de candidatura lui”, a transmis Moise Guran pe propria pagină de Facebook.

„Îmi pare rău, dar eu sunt om liber, și cred în limite clare ale compromisului în politică. În 2016 am insistat ca Predoiu să se retragă în favoarea lui Dan tocmai pentru că devenea previzibilă câștigarea alegerilor de către Dragnea, în urma pierderii Bucureștiului pe mâna dezbinării opoziției.
Iar pentru că asta chiar s-a întâmplat, în stradă am stat noi să apărăm democrația, nu Băsescu, nici Orban.
Nu cred că este acceptabil ca acum Băsescu și Orban să decidă pentru noi ce putem sau ce nu putem noi vota. Nu, nu pentru asta am stat în stradă. Acesta nu este un mod nou de a face politică ci unul foarte vechi, cel care ne-a adus pe toți unde ne-a adus”, a scris Guran.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Informații utile! Când și cum îi va afecta, sistemul de imigraţie ce va fi aplicat în UK ,pe cei care doresc să se stabilească în Regat?

Publicat

in

De

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a informat că sistemul de imigraţie pe bază de puncte a fost gândit de mult timp de Guvernul britanic, iar datele din documentul politic publicat la 19 februarie sunt trasate în linii mari.

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte, ce va fi aplicat în UK, nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Potrivit unui document ce prezintă planurile guvernului de la Londra, cetăţenii UE cu o calificare în meserie se pot înscrie pentru a se stabili în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021, dacă vor cumula minim 70 de puncte, acordate pentru criterii precum calificarea în muncă, educaţie, dacă au deja un angajator în Regat şi dacă au un venit minim garantat.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend