Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE FOTO! Vasile Preda, primarul care pune siguranţa şi confortul elevilor pe primul loc 

Publicat

in

Se lucreazǎ la foc continuu în comuna Valea Danului unde primarul Vasile Preda vrea ca în cel mai scurt timp elevii de la singura şcoalǎ din comunǎ sǎ beneficieze de cele mai bune condiţii. Iar pentru cǎ interiorul instituţiei de învǎţǎmânt aratǎ foarte bine, de aceastǎ datǎ lucrǎrile au început în exterior.

Cu fonduri de la Consiliul Judeţean, în sumǎ totalǎ de  2,3 miliarde de lei vechi, s-a construit un gard nou şi modern în faţa instituţiei şi se lucreazǎ intens la amenajarea parcǎrii. „In maxim o sǎptǎmânǎ parcare va fi gata, au fost bǎgate tuburi, totul se va amenaja aşa cum trebuie” spune primarul Vasile Preda.

De asemenea în curtea şcolii se lucreazǎ intens şi la amenajarea unor spaţii verzi dar şi la un loc de joacǎ. „Aici în spate vom amenaja un loc de joacǎ bine delimitat, împrejmuit un gard care sǎ imite creioanele colorate, va fi un loc în special pentru cei de la grǎdiniţǎ şi clasele primare” spune primul edil.
Când vine vorba de siguranţa elevilor primarul Vasile Preda nu face nici un compromis aşa cǎ a dat deja comandǎ pentru ultimele materiale necesare amenajǎrii camerei centralei termice în vederea obţinerii autoritzǎrii ISU. „Au venit cei de la ISU şi singura problemǎ pe care o mai avem e cu locul în care avem centrala termicǎ. A comandat deja plǎci de rigips speciale, ignifugate, pe care le vom monta şi apoi vom primi şi autorizarea”.

La ora actualǎ în comuna Valea Danului mai funcţioneazǎ o singurǎ şcoalǎ, iar în satul Verneşti mai este o clasǎ de grǎdiniţǎ. In total sunt în jur de 240 de copii înscrişi în învǎţǎmânt iar transportul acestora se face cu microbuzul şcolii, din toate satele, cǎtre şcoala din centrul comunei.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adresă către toate centrele de coordonare din România! Dezvăluirea făcută de Raed Arafat

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a dezvăluit, vineri seara, că au fost trimise adrese către toate centrele de coordonare județene.

Conform adreselor, persoanelor care nu vor să mai stea în izolare sau carantină, sau să fie internate în spital, după decizia CCR privind neconstituționalitatea acestor măsuri trebuie să li se explice că intră sub incidența Codului Penal, dacă vor îmbolnăvi alte persoane.

Din cauza asta, noi am emis astăzi o adresă către toate centrele de coordonare județene, prin care am explicat situația actuală și că persoanele care vor să facă acest lucru (n.r. – să se externeze din spital, deși au coronavirus) sau care vor să iasă din carantină, sau nu mai vor să respecte autoizolarea, să li se explice că, în cazul în care se dovedește că ei au dus la infectarea altor persoane sau, cum spune Codul Penal, că ei au dus la zădărnicirea combaterii bolii, atunci ei intră sub incidența Codului Penal.

La acest moment, ei rămân în spital doar ca recomandare. Se lucrează la proiectul de lege care să corecteze aceste chestii, sper și să-l vedem cât mai repede aprobat, că este singura soluție care rămâne, să se emită o nouă lege care să stabilească aspectele care au fost considerată că nu sunt clare în legea actuală”, a declarat, la Digi 24, Raed Arafat.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend