Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE FOTO! La Merişani e boierie ! Drumuri, apă şi canalizare pentru toată lumea

Publicat

in

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită de lucru si in Comuna Merişani  pentru a verifica si apoi lauda cu realizarile de aici.

Potrivit CJ Argeş, cele mai importante realizări in Merişani sunt:

– Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară. Astfel, s-au alocat bani pentru amenajarea grupurilor sanitare în interior la Școala Primară Dobrogostea și Școala Primară Malu Vânăt din comuna Merișani.
– Prin programul guvernamental PNDL II și prin cofinanțarea Consiliului Județean Argeș a fost finalizat proiectul “Realizare sistem de canalizare și stație de epurare în satul Merișani”.
– Tot prin PNDL II urmează să fie implementat proiectul privind realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Crâmpotani, comuna Merișani.

„În comuna Merișani, am vizitat principalele obiective, atât cele finalizate, cât și cele aflate în derulare. Este vorba de implementare proiectului pe PNDL II privind alimentarea cu apă în satul Merișani. De asemenea, este într-o fază avansată de construcție grădinița din satul Merișani. Am văzut unitățile școlare, care sunt conforme, având grupurile sanitare în interior. Am constat că asistența medicală este de specialitate și complexă, în cadrul dipensarului funcționând și un cabinet stomatologic. Felicit pe domnul primar și Consiliul Local. Avem proiecte comune, care se vor derula în continuare.” – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș

„Vă mulțumesc pentru vizita în teritoriu și sper să avem în continuare o colaborare foarte bună între Primăria Merișani, Consiliul Local și Consiliul Județean. Am realizat și mai avem de realizat multe proiecte împreună.” – Marius Luigi Ionescu, primar comuna Merișani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu: ‘Este unica soluție, soluție liberala, prin care putem garanta bunăstare pentru toți românii’

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a ieșit cu o postare pe Facebook în care precizează că Institutul Național de Statistică a revizuit în creștere de la 0,9% la 2% contribuția investițiilor la creșterea economică din trimestrul I 2020.

Potrivit acestuia, investiţiile au avut o contribuţie record de 74% la avansul economiei în T1 cu 2,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„INS confirmă contribuţia masivă a investiţiilor la creşterea economică din trimestrul I 2020. INS a revizuit în sus contribuţia investiţiilor la creşterea economică din trimestrul I 2020 de la 0,9% la 2%. Creşterea economică în primul trimestru 2020 a fost de 2,7% (investiţiile au contribuit 74% – contribuţie record). Planul de relansare a economiei este concentrat pe investiţii. Este unica soluţie, soluţie liberala, prin care putem garanta bunăstare pentru toţi românii în viitor”, a subliniat Cîţu.

Potrivit datelor INS publicate marţi, Produsul Intern Brut al României în primele trei luni ale anului a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,3%, comparativ cu trimestrul IV din 2019, iar faţă de acelaşi trimestru din anul 2019 a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier.

„Din punctul de vedere al utilizării PIB, modificări semnificative ale contribuţiei la creşterea PIB, între cele două estimări, au înregistrat: cheltuiala pentru consumul final individual şi colectiv al administraţiilor publice, de la +0,2% la +1,0%, ca urmare a creşterii volumului lor de activitate de la 100,9% la 105,0%; formarea brută de capital fix, de la +0,9% la +2,0%, ca urmare a modificării volumului său de activitate de la 105,9% la 113,1%; exportul net, de la -3,2% la -2,2%”, se arată în comunicatul INS.

Citește și:

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atenționare de ultim moment: Evitați să achiziționați aceste produse!

Publicat

in

De

Directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Paul Anghel, trage un puternic semnal de alarmă.

Acesta sfătuiește populația să nu mai achiziționeze produse de la comercianții ambulanți de pe plajă.

Acești “comercianti”nu au posibilitatea să asigure condițiile optime de transport, depozitare și comercializare și nu vă pot elibera bonul fiscal cu care să justificați tranzacția comercială și riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea.

Este important să verificați în mod direct caracteristicile produsului (miros, culoare, aspect etc.) având în vedere că temperaturile ridicate favorizează procesul de alterare a produselor alimentare și refuzați produsele care prezintă caracteristici de produs alterat (aspect mâzguit, miros de acru, aspect spongios de început de fermentare, produs deformat și consistență moale, ambalaje deformate, etc).

Evitați să achiziționați astfel de produse!!”, avertizează Paul Anghel.

Vezi și

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copil şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, ocean, pălărie, copil, în aer liber şi apă

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copil şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, ocean, în aer liber, apă şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, oameni în picioare şi în aer liber

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend