Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GALERIE FOTO – La Băiculeşti totul merge bine ! Şcolile şi drumurile din comună sun în prim plan

Avatar

Publicat

in

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită de lucru si in Comuna Băiculești  pentru a verifica si apoi lauda cu realizarile de aici.

Potrivit CJ Argeş, cele mai importante realizări in Băiculești  sunt:

Publicitate

– Consiliul Județean Argeș a investit în reabilitarea și modernizarea unităților școlare din comuna Băiculești, astfel:
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Băiculești
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea Brazilor
• Amenajare grup sanitar interior Școala Gimnazială Valea lui Enache
• Amenajare grup sanitar interior Școala Primară Anghinești
• Amenajare grup sanitar interior Școala Primară Mănicești
• Amenajare grup sanitar interior Grădinița cu Program normal Zigoneni
• Lucrări de reparații Școala Gimnazială Băiculești
– Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura sanitară, alocând bani pentru reabilitarea dispensarului uman din comuna Băiculești.
– Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura de apă, prin cofinanțarea realizării stației de pompare apă în satul Zigoneni.
– Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Băiculești urmează să fie implementat proiectul de înființare a sistemului centralizat de canalizare.
– În ceea ce privește infrastructura rutieră, Regia județeană de Drumuri a demarat lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș.

“În comuna Băiculești, am vizitat dispensarul comunal, care a fost reabiltat și care a beneficiat de fonduri și din partea Consiliului Județean Argeș. Este un dispensar renovat, cu condiții deosebite, în care găsim și un cabinet stomatologic, dar și o farmacie, astfel incat cetățenii să beneficizeze de servicii complete medicale. După o vizită pe care am facut-o și în unitățile de învățământ, am constatat că acestea sunt conforme. Mai sunt cateva retușuri de făcut, dar cu siguranță se vor remedia. De asemenea, s-au început lucrările de asfaltare a drumului județean Băiculești – Curtea de Argeș.” – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș

“Pentru renovarea dispensarului, sursa financiară a fost din bugetul local și din bugetul Consiliului Județean. Vă mulțumesc pentru sprijin. Ca să realizăm obiective trebuie sa fim sprijiniți și am încredere că vom fi sprijiniți în continuare pentru tot ceea ce intenționăm să realizăm.” – Niculaie Dragnea, primar comuna Băiculești

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu rupe tăcerea: ‘USR, mai nou PLUS, au câștigat pe greșelile făcute de PSD și PNL’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că victoriile obținute de Alianța USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datorează ”greșelilor” făcute de PNL și PSD.

”USR, mai nou PLUS, au câştigat pe greşelile făcute de cele două partide mari. Noi nu vorbim de un vot politic aici, nu vorbim de un vot contra PSD-ului sau contra PNL-ului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a explicat că la Timişoara candidatul USR a câştigat ”pe fondul unor greşeli ale fostului primar” şi a invocat ”o saturaţie la Brăila, o saturaţie la Vrancea”.

Publicitate

”Aici au fost câştigurile. Nu a apărut USR-ul – noi, prin doctrina noastră extraordinară şi prin cât de curaţi suntem noi, am câştigat aceste primării. Să mă ierte Dumnezeu! Dar vom, vedea la alegerile generale”. a mai opinat Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat, răspunzând unei întrebări, că PNL a transferat 148 de primari de la PSD catalogând ”o mizerie” tentativa de a ”cumpăra primari” a premierului Orban.

„Să-i ţină sănătos”, a adăugat el.

Alianţa USR PLUS a cîştigat funcţia de primar al municipiului Timişoara.

De asemenea, social-democratul Marian Oprişan, care era preşedinte al CJ Vrancea din 2000, a pierdut alegerile în favoarea unui liberal, conform news.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta își recunoaște greșeala: ‘La București am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianță necunoscută votanților’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că își va asuma candidatura la Camera Deputaților pe lista de București.

„La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România – eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% – însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România”, a scris Ponta pe Facebook.

El admite că a „făcut greşeli importante”, însă „prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant”.

Publicitate

„Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare: alegerile parlamentare din decembrie 2020”, a mai scris Victor Ponta, conform agerpres.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend