Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

GALERIE FOTO! Am fost acolo si e jale! In buricul târgului, stradǎ lǎsatǎ de izbelişte

Avatar

Publicat

in

str episcop ghenade (4)Deşi în zonǎ sunt restaurante, baruri şi cluburi, care plǎtesc impozite serioase, reprezentanţii autoritǎţilor locale au cam trecut pe ultimul loc o stradǎ din Curtea de Argeş, atunci când a venit vorba de reparaţii şi modernizǎri. E vorba de strada Episcop Ghenade, stradǎ ce face legǎtura între Bulevardul Basarabilor şi strada 1 Decembrie, şi, care, aratǎ mai ceva ca dupǎ bombardament.

Situaţia este cu atât mai penibilǎ cu cât pe micuţa arterǎ îşi au sediile şi afacerile mai multe societǎţi comerciale. Un restaurant cu bar şi terasǎ, un club de noaptea şi singura farmacie non stop din urbe.

Publicitate

Gropile şi şanţurile, asfaltul mǎcinat şi bordurile tocate dau impresia de un loc pǎrǎsit pe care, de altfel, majoritatea locuitorilor municipiului îl evitǎ. Nu ştiu însǎ acest lucru turiştii care de câte ori dau cu maşinile în str episcop ghenade (3)gropi se hotǎrǎsc sǎ nu mai vinǎ în veci în oraşul regal.

 

 

 

 

 

 

 

str episcop ghenade (1)

str episcop ghenade (2)

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    Nascut, crescut si educat in Curtea de Arges

    17 aprilie 2016 la 9:09

    Vai, asa departe de Primarie v-ati deplasat? Ia priviti cum arata bordurile si trotuarele strazii Pompieri(nici nu-mi dau deama de ce acea ulita a fost denumita astfel) situata la nici o suta de metri de cladirea mentionata unde trudesc, nu-i asa pentru noi locuitorii, cca. o suta si ceva de functionari!!!!Daca doriti, ma ofer, voluntar fireste, sa va conduc sa vedeti alte cateva zeci de ipostaze de acest gen acoperite de colbul vremii, din dragul nostru targ patriarhal, scuzati MUNICIPIU (bietul Domn Primar Ghigheanu, ce naiv era!)

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend