Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Gabriela Zoanã, scoasă de PSD de pe lista scurtă la europarlamentare! 

Avatar

Publicat

in

Dacă ALDE a reuşit să impuna pe lista scurtă cel puţin un argeşean, PSD Argeş a reuşit performanţa de a scoate din zona aligibilă a listei la europarlamentare un europarlamentar în funcşie. Surprinzãtor, sau nu, eurodeputatul argeşean Gabriela Zoanã nu este trecutp pe un loc eligibil, deşi organizaţia Argeş se lãuda cã o vor susţine necondiţionat. Potrivit surselor noastre, Zoanã a fost plasata undeva pe locul 15 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Asta în condiţiile in care, dacă PSD ar obţine undeva la 35 % la scrutinul din 26 mai, s-ar alege cu 11, cel mult 12 fotolii de europarlamentar iar printre aceţtia nu s-ar afla Gabriela Zoană, maestra gafelor si a votului duplicitar in Parlamentul European.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VEZI cine a câștigat Primăria Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

PNL a castigat alegerile in comuna Albestii de Arges la un scor confortabil iar Gabriel Popa va conduce primaria pentru inca 4 ani. Candidatul PSD, Vasile Sava, nu a reusit sa revina in fruntea comunei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend