Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gabriela Firea: ‘Nicușor Dan a avut tupeul să spună în campanie că nu va tăia stimulentele’

Publicat

in

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la informația potrivit căreia Nicușor Dan, actualul edil, a tăiat stimulentul pentru nou-născuți.

Firea acuză că Nicușor Dan a mințit în campania din 2020, atunci când a promis că nu va tăia stimulentele.

„Cât de lipsit de umanitate poate fi omul implantat prin minciună și furt de domnii Orban și Barna la Primăria Capitalei? Să ajungă să taie banii de la nou născuți, gravide, persoane cu dizabilități, familii mono-parentale, etc! Nicușor Dan va rămâne în mentalul colectiv ca primarul – inimă de piatră, lamă de cuțit, de o duritate extremă! Și unde se duc banii?

Doar către firmele lor de consultanța?

Pentru că transportul s-a scumpit, a anunțat că elimină subvenția la termie – deci facturile se vor tripla -, șantierele bat pasul pe loc, spitalele sunt subfinanțate!

Atunci când avertizam că acesta este Nicușor Dan, viitorul primar și susținătorii săi au sărit ca arși! Nicușor Dan a avut tupeul să spună în campanie că nu va tăia stimulentele, că totul este doar un atac din partea mea. A mințit oamenii în față și a dormit bine noaptea. Abia când a ajuns la primărie, după o campanie ipocrită, s-a constatat că doarme bine și ziua.

Măine-poimâine e 28 septembrie și se împlinește un an de când trebuia să curgă lapte și miere în București, să-și faca toată lumea duș cu apă caldă și să aibă salariul de 1400 de euro!

Născocelile din campanie, scrise de consultanți ahtiați după bani și în stare să mintă grosolan pentru avere murdară, recitate mecanic de Dl Nicușor, explodează una câte una!
Rușine este puțin spus!!”, este mesajul Gabrielei Firea.

Vezi și Document. De astăzi, Nicușor Dan taie stimulentul financiar pentru nou-născuți

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

România, sub teroarea COVID: Peste 140 de oraşe şi 690 de comune au incidenţă de peste 6 la mie

Publicat

in

De

146 de oraşe şi 690 de comune au incidenţe mai mari de 6 la mie, a anunţat sâmbătă CNCAV.

La orașe, incidenţa cea mai mare este în Bragadiru – 20,48, urmat de alte patru orașe tot din județul Ilfov: Popești-Leordeni – 19,5, Otopeni – 19,28, Voluntari – 18,28 și Măgurele – 16,51 la mie.

Urmează Capitala cu 16,09.

În ce privește comunele, rata cea mai mare de infectare se înregistrează în Brănișca, județul Hunedoara – 28,68. Urmează Malu, județul Giurgiu, cu 24,6 și Moldoveni (Ialomița) cu 24 la mie.

Alte 115 orașe și 1.015 comune au incidența mai mare de 3 la mie.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Mesaj din Moldova pentru România: Sângele apă nu se face, trimitem medici în misiune

Publicat

in

De

22 de medici și asistenți medicali moldoveni vor pleca luni în România pentru a ajuta colegii din țara vecină în lupta cu COVID.

Despre aceasta a scris Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, pe pagina sa de Facebook, transmite presa din Moldova.

”România a fost mereu alături de noi la greu. La început de pandemie când abea învățam cu toții, ne-au trimis acea bravă echipă de medici în ajutor. Și după, când ne cădeau colegii, au venit zeci și zeci de camioane cu echipamente de protecție, un ajutor de milioane de euro primit sub “rușinosul pod”. Fiindcă sângele apă nu se face.

Apoi în iarna lui 2021, chiar înainte de înfiorătorul val din primăvară, coloane de camioane pline iarăși cu echipamente au împânzit PMAN. Și cel mai important gest – vaccinul salvator, peste jumătate de milion de doze. Fiindcă sângele apă nu se face.

Acum România e într-o situație critică. Cu indicatori mai gravi de 2 ori ca la noi. Pe un val care bate ucigător. Și e o onoare și o cinste pentru noi să putem răspunde la fel. Fiindcă sângele apă nu se face.

Luni trimitem la Lețcani, Iași o echipă din 22 medici și asistenți, care vor interveni în misiunea de ajutor umanitar în cadrul spitalului modular pentru care este critic necesar personal medical.

Vaccinați-vă dragi oameni și nu ne faceți atâtea bătăi de cap. Lăsați-ne să muncim pașnic, nu în condiții de război. Să construim spitale moderne, să aducem echipamente, să avem grijă de bătrâneii noștri, nu să cuplăm măști de oxigen la buze muribunde…”, a declarat ministra Sănătății.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend