Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Gabriela Firea îl pune la zid pe Nicușor Dan: ‘În campania electorală a venit exact cu acest slogan că lucrurile vor merge formidabil în Capitală’

Avatar

Publicat

in

Fostul primar al Capitalei, actual senator PSD, Gabriela Firea a explicat care este miza scandalului din coaliţie privind bugetul Capitalei.

„Noi ar trebui să ne declarăm uluiți și nu domnul primar general. Reamintesc că în campania electorală a venit exact cu acest slogan că lucrurile vor merge formidabil în Capitală.

Trebuie doar ca eu să plec împreună cu echipa mea pentru că, el are sprijinul Guvernului, pentru că se află într-o coaliție de partide de dreapta care dețin și guvernarea, astfel încât problemele de sistem din Capitală vor fi rezolvate acum, deoarece foștii primari nu au avut sprijin de la Guvern.

Bucureştenii care au crezut în promisiunile coaliţiei sunt dezamăgiţi

Sunt convinsă că mulți oameni de bună credință chiar au crezut în aceste promisiuni pentru că ele erau întărite de declarațiile fostului premier Ludovic Orban și de declarațiile fostului Ministru de Finanțe Florin Cîțu și de toți ceilalți lideri PNL, USR Plus .

Şi ce vedem la șase, șapte luni de la preluarea mandatului de primar general? Că exact partidele din această alianță de dreapta care a venit pe un munte de promisiuni, reprezentanții acestora nu se mai înțeleg deloc.

Refuzul USR PLUS este o ticăloşie

Acest pretext al USR PLUS că nu votează bugetul deoarece este alcătuit pe bază nereală, referindu se la suma de 7 miliarde de lei este realmente o ticăloșie.Nu se poate încheia bugetul Capitalei cu patru miliarde.

Acum vede și domnul Nicușor Dan ce declarații eronate făcea înainte de a fi primar, când mă acuza că închei bugetul la 6-7 miliarde de lei și că nu mă mărginesc la cele patru miliarde primite de la minister.

Miza sunt utilitățile publice care vor întârzia să mai fie furnizate pentru cetățeni deși avem o lege în vigoare. Diferența dintre 4 şi 7 miliarde este munca primarului şi a echipei sale”, a spus Gabriela Firea, conform Antena3.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend