Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Gabriela Firea îi spulberă pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu: ‘Fără inimă! Fără creier! Fără nimic sfânt! Așa sunt cei care au evacuat cu forță bolnavi operați din spitalul Foișor’

Avatar

Publicat

in

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea susține că ”Ca primar, împreună cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro în Spitalul Foișor, ca să arate “ca afară” ”.

”Fără inimă! Fără creier! Fără nimic sfânt! Așa sunt cei care au evacuat cu forță bolnavi operați din spitalul Foișor.Profesorul Ioan Stoica este din anul 1997 manager la Spitalul Foișor. Nu l-a “pus” Firea. Nu e “omul” lui Firea. A salvat mii de pacienți în stare gravă, pe parcursul unei cariere medicale, sțiintifice și manageriale impresionante. De 24 de ani, conduce acest spital emblematic nu doar în țara, ci în întreaga Europa.

Dar pentru oamenii fără Dumnezeu, cel mai simplu este să arunce cu noroi în toate valorile noastre nationale, în loc să-și recunoască grava eroare de a evacua pacienții dintr-un spital de elită, proaspăt operați, pentru a-l transforma în suport covid.

Ca primar, împreună cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro în acest spital, ca să arate “ca afară”.

Vin cei de la putere acum să distrugă toată munca, tot efortul, și sansa pacienților de a se vindeca într-un spital modern.

Unde sunt paturile de ATI promise de președinte, premieri, miniștrii sănătății?

Unde este testarea extinsă, astfel încat să avem prevenție, mai puține îmbolnăviri, mai puțină nevoie de terapie intensivă?

Politica de sănătate publică este criminală! Nu salvează, ci omoară!

Nu aduce speranță, ci ingrijorare!

Calcați Constituția în picioare! Drepturile pacienților! Demnitatea lor umană!

Nu vă pasă de bolnavii cronici care mor cu zile pe la porțile spitalelor!

Spitalul modular covid din Pipera l-ați închis! Ați promis ca, pe lângă investiția primăriei, veniți cu investiții pentru terapie intensivă.

Nu ați făcut nimic! Zero barat! Acum evacuați pacienți proaspăt operați!

Cât de departe ați ajuns cu indiferență față de oameni? Cât de duri sunteți? Unde vă e inima, sufletul?

Ce trebuie să se întâmple în țară pentru a vă trezi?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan îi atenționează pe Lucian Bode și pe Bogdan Despescu: ‘Să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că a fost deranjat de modul în care poliția și jandarmeria acționează în privința restaurantelor și cafenelelor. 

„Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență. Companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan a afirmat că îi va atrage atenţia lui Bode în şedinţa conducerii PNL de luni.

„Nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Europarlamentul liberal a precizat că l-a sunat pe Bode, de care este apropiat, însă acesta n i-a răspuns.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu atrage atenția: ‘28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanți PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o parte dintre votanţii AUR au făcut parte din bazinul electoral al PSD.

„Să ştiţi că 28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanţi PSD. Eu îmi aduc aminte că AUR-ul a câştigat în diasporă, în Italia, alegerile, unde PSD nu a depăşit până acum 5%. Vedeţi că publicul AUR nu este neapărat publicul… Eu am văzut în schimb că alte partide, care sunt acum pe la guvernare, le-am văzut scăzând şi crescând AUR”, a declarat liderul PSD, informează news.ro.

Marcel Ciolacu a menţionat că PSD a făcut sondaje, dar şi focus grupuri pentru a afla ce îşi doreşte electoratul român de la partid, inclusiv atât timp cât acesta este în opoziţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend