Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Gabriela Firea dă de pământ cu Liviu Dragnea!

Avatar

Publicat

in

Gabriela Firea a transmis că se aștepta la mai multă bărbăție din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, și a explicat că ar fi trebuit ca acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Bucureștiului. Primarul General al Capitalei îl acuză pe Dragnea de ”abuz de putere” și menționează că astfel de decizii cer ca bucureștenii să fie chemați la referendum.

Unii dintre primarii de sector sunt de acord cu această situaţie neconstituţională, pe care domnul Dragnea o neagă. Conflictul politic spulberă orice raţiune. Eu sper că nu va fi adoptată Ordonanţa prin care se doreşte ruperea capitalei, rupând bugetul şi rupând patrimoniul. Păi, înseamnă că, dacă domul Dragnea vrea, Clujul va fi împărţit în câteva oraşe, Aradul, Constanţa, Iaşiul la fel.”, a spus Gabriela Firea, citată de Știripesurse.ro.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Europarlamentar PNȚCD critică dur PNL, PMP și USR-PLUS: Ce au putut să facă reprezentanții partidelor în PE

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PNȚCD, Christian Terheș, face acuzații grave la adresa PMP, PNL ;i USR-PLUS, care au refuzat să condamne atacurile islamiste din Europa.

“PMP, PNL, USR si PLUS in corpore au refuzat sa condamne atacurile islamiste din Europa ce au condus la moartea a 521 de persoane si ranirea a mii de persoane

Ca USR si PLUS sunt partide pe fata anti-crestine si anti-nationale e deja de notorietate. Mimarea respectarii valorile conservatoare si crestin-democrate de catre PMP si PNL, insa, se vede din voturile pe care reprezentantii acestor partide le dau in Parlamentul European.

De exemplu, pe data de 25.11.2020, la votul pe un amendament la Raportul pe “situația drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană – Raport anual pe anii 2018-2019”, reprezentantii din Parlamentul European ai PMP, PNL, USR si PLUS, in corpore, au votat impotriva condamnarii atacurilor islamiste ce au avut loc in Europa din 2000 pana in prezent, ce au condus la moartea a 521 de persoane si ranirea a mii de persoane.

Klaus Iohannis continuă campania: întâlnire cu Nicușor Dan și vizită la pompieri

“Condamnă numeroasele atacuri islamiste comise în Uniunea Europeană începând din 2000, care au provocat moartea a 521 de persoane și rănirea a mii de persoane”, prevedea amendamentul care nu a fost votat in corpore de catre reprezentantii PMP, PNL, USR si PLUS.

La fel cum aceste partide resping prin vot un lucru evident si de notorietate, cum e faptul ca au fost atacuri islamiste in Europa ce au condus la moartea si ranirea a mii de oameni, la fel va mint cand va cer votul acum la alegerile parlamentare”, a scris europarlamentarul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Abia ieșită din închisoare, o femeie de 92 de ani din Germania a fost condamnată din nou pentru negarea Holocaustului

Avatar

Publicat

in

De

O femeie din Germania care a executat deja mai multe pedepse cu închisoarea pentru negarea Holocaustului a fost găsită vinovată din nou, vineri, de incitare la ură, relatează dpa. Femeia în vârstă de 92 de ani abia fusese eliberată din închisoarea unde a petrecut doi ani şi jumătate pentru motive similare,, anunță AGERPRES.

Vineri, un tribunal districtual din Berlin a condamnat-o pe Ursula Haverbeck la un an după gratii pentru negarea Holocaustului ca fapt istoric, într-un interviu publicat online în 2018.

Haverbeck a susţinut că afirmaţiile sale au fost interpretate greşit sau scoase din context.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

Femeia este cunoscută pentru că a negat public în repetate rânduri Holocaustul şi doar cu câteva săptămâni în urmă a fost pusă în libertate după ispăşirea unei pedepse de doi ani şi jumătate de închisoare, tot pentru discurs de ură.

Ea a fost condamnată de mai multe ori la diferite sancţiuni, inclusiv privare de libertate, pentru fapte similare, prima dată în 2004, când i-a fost aplicată doar o amendă.

Ursula Haverbeck susţine că lagărul de concentrare de la Auschwitz a fost un simplu lagăr de muncă. Istoricii estimează că circa 1,1 milioane de oameni au fost ucişi în timpul regimului nazist doar în lagărul Auschwitz-Birkenau.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend