Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Furt spectaculos la Curtea de Arges – Cunoscut patron prădat la miez de noapte

Avatar

Publicat

in

Un cunoscut om de afaceri din zona Curții de Argeș, Bogdan Enescu, a fost prădat de hoți nopțile trecute. Chiar în noaptea de Sf. Andrei, un individ cu tupeu a spart și furat, chiar din fata casei lui Bogdan Enescu, una din mașinile firmei. Alertata, Politia a acționat rapid și, spre dimineata, au găsit masina abandonata într-o rapa. Hotul a abandonat-o acolo după ce și-a dat seama ca oamenii legii sunt pe urmele lui. Acesta nu a plecat, totuși, cu mana goala, el luând din masina câteva echipamente de comunicație. “Nu imi venea sa cred… Mi-au furat masina chiar din poarta casei. Sunt mulțumit ca Poliția și-a făcut datoria și le mulțumesc pe aceasta cale”, ne-a declarat Bogdan Enescu, patronul Aliflor Invest SRL.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

IONEL PĂUNESCU, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

De

            Candidatul desemnat de PRO România Argeș la funcția de primar al Municipiului Curtea de Argeș este actualul consilier local, Ion Petre Păunescu.

“O administrație corectă și respect pentru oameni!”

Publicitate

           Reprezentantul PRO România intră în cursa electorală cu o echipă puternică și valoroasă și obiective serioase.

“Sunt gata să trec pe un palier superior în administrația publică locală din Curtea de Argeș și accept această provocare”. 

Încă de la înființare, de prin vara lui 2018, Organizația PRO România Curtea de Argeș tratează cu atenție și responsabilitate problemele și treburile comunității, iar echipa cu care vom porni în competiția electorală e hotărâtă să dovedească, prin muncă și proiecte sustenabile, viabile, necesare, faptul că locuitorii orașului Curtea de Argeș merită mult mai mult, o dezvoltare și o evoluție naturală și pozitivă din toate punctele de vedere, o administrație corectă și respect pentru oameni!”, spune Ion Petre Păunescu. 

“Seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului!”

        Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, explică de ce Ion Petre Păunescu e cea mai bună opțiune pentru Primăria Curtea de Argeș.

“Ion Petre Păunescu este cel mai activ consilier local al municipiului Curtea de Argeș, prin activitatea de până acum dovedind seriozitate, competență, o înțelegere corectă a problemelor orașului, dar și o implicare serioasă în rezolvarea acestora. Alegerea dumnealui în funcția de primar ar fi un real CĂȘTIG pentru cetățenii acestui oraș atât de important și special în tot ceea ce înseamnă istoria românilor”, spune Bogdan Ivan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – ALERTĂ DE MEDIU! Poluare masivă la Zigoneni – SUTE DE TONE DE DEȘEURI ZEMOASE depozitate ILEGAL – PREFECTURA și GARDA DE MEDIU TAC

Avatar

Publicat

in

De

Imaginile suprinse ieri pe canicula, in judetul Argeș, in satul Zigoneni, intr-o zona inclusă de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în PLAN DE MANAGEMENT al sitului Natura 2000 – ROSPA0062 – privind lacurile de acumulare de pe Argeș, arată un veritabil dezastru ecologic in vreme de pandemie. Spunem asta, deoarece sutele de tone de deșeuri urat mirositoare si chiar zemoase cu resturi animale, provin de la cateva ferme de crestere a pasarilor care functioneaza in zona. Ieri, la ora filmarii, haldele imense de desuri depozitate acolo, creeau o imagine apocaliptica, greu de suportat din toate punctele de vedere care demonstreaza cum poti calca in picioare legile acestei tari, inclusiv Legea Mirosurilor, adoptata recent de Parlament. Nu mai vorbim ca, zeama urat mirositoare combinata cu multe resturi animale si canicula au transformat zona intr-un veritabil focar tocmai in aceasta perioada de pandemie, o imagine care te duce cu gandul la periferiile marilor orașe din Pakistan si India.

Detalii despr dezastrul ecologic de la Zigoneni, diseara la Super TV, in cadrul emisiunii Chestiuni Arzatoare.

Publicitate

Facem apel către Prefectura Argeș si autoritatile de Mediu sa intervina urgent, macar in al doispărezecelea ceas, si sa dispuna masurile impuse de legislatia in vigoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend