Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fumătorii ‘salvează’ economia – Procătorii de tutun susțin că aduc bani la buget aproape la fel ca PNRR

Publicat

in

Companiile din industria tutunului au virat circa patru miliarde de euro către bugetul de stat, raportat la cele şase miliarde pe care le aşteptăm anul viitor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), iar veniturile din accizele la tutun reprezintă 45,5% din veniturile bugetare provenite din accize, a declarat, marţi, la o conferinţă de specialitate, Gilda Lazăr, director Corporate Affairs & Communications la JTI.

NATIONAL

Poliţia Română, distribuind fotografia unor cauciucuri extrem de uzate: ‘Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie’

Publicat

in

Poliţia Română distribuie, duminică, pe Facebook, fotografia unor cauciucuri extrem de uzate cu care unii şoferi au pornit la drum, deşi în cele mai multe regiuni ninge abundent, iar unele drumuri sunt închise din  auza zăpezii şi a viscolului. ”Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare fără voie”, au transmis poliţiştii, scrie news.ro.

Citeste mai mult

NATIONAL

Olaf Scholz suflă și-n iaurt de teama ca Vladimir Putin ar putea considera Germania parte directă a războiului

Publicat

in

Decizia recentă a Berlinului de a furniza Kievului tancuri de luptă, o schimbare majoră după săptămâni de demersuri, nu face ca Germania să fie o parte directă în războiul din Ucraina, a reafirmat cancelarul german Olaf Scholz, relatează DPA.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend