Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FUCHS vs Ziarul PROFIT – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat castig de cauza jurnalistilor

Avatar

Publicat

in

Deccizia magistratilor care da castig de cauza ziarului PROFIT a sosit ieri oficial. Iata motivatia magistratilor.

– Dupa 4 ani de proces, magistratii ÎCCJ au demontat acuzatiile companiei germane si au stabilit ca ziarul PROFIT nu a discriminat ci doar a dezvaluit, cu o multime de documente, neregulile financiare si amantlacurile managerului Jens Bachmeier

In iunie 2013 ziarul nostru publica un amplu reportaj ancheta despre problemele fostului manager al Fuchs R

Asa arata in editia de print reportajul despre fostul manager german al Fuchs.

Asa arata, in editia de print, reportajul despre fostul manager german al Fuchs.
CLICK PE FOTO PENTRU A MARI….

omania. Sub titlul „Amantlâc de proporţii si fraudă la ditamai compania germană din
Curtea de Argeş…sau dubla morală a nemţilor: la fraude, amante şi fotbal sunt
campioni”, prezentam o serie de documente si imagini care aratau, in principal, cum managerul Jens

Bachmeier a “uitat” sa plateasca sume importante de bani – taxe si impozite –  atat statului roman cat si celui german, dar si cum se implicase in niste amantlacuri cu deplasari prin tari exotice pe care le intretine tocmai din banii neplatiti sau din cei ai companiei pe care o conducea la momentul respectiv.

Drept multumire pentru ca tocmai le atrageam atentia ca din interiorul companiei se scurg informatii esentiale, ca sesizam statul german si cel roman ca managerul Jens Bachmeier le-a dat “o teapa” de proportii, urmasii acestuia la conducerea companiei  au pornit, in 2013, un razboi impotriva jurnalistilor PROFIT, reclamandu-i la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe motiv ca …ar fi discriminat cetatenii germani, ca am fi  indus în percepţia cititorilor faptul că cetăţenii de etnie/naţionalitate germană ar fi în totalitate persoane lipsite de moralitate şi lipsite de respect faţă de lege.

Jens Bachmeier - fostul manager al FUCHS

Jens Bachmeier – fostul manager al FUCHS

Firesc, s-a ajuns in instanta, si, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a dat castig ziarului PROFIT, atat Fuchs Romania cat si CNCD au facut recurs, dosarul ajungand la cea mai inalta intanta din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca pronuntarea in acest dosar s-a dat la inceputul anului trecut, ieri, a sosit si motivatia care stabileste ca ziarul PROFIT si-a facut datoria, completul de judectori de la ICCJ dand castig de cauza ziarului nostru.

 

 

 

 

 

Deccizia magistratilor care da castig de cauza ziarului PROFIT a sosit ieri oficial. Iata motivatia magistratilor.

Deccizia ICCJ care da castig de cauza ziarului PROFIT a sosit ieri oficial. Iata motivatia magistratilor.

 

 

 

 

Plangerea formulata de FUCHS in care se acuza ca cetatenii  germani au fost discriminati. Click pe foto pentru a mari....

Plangerea formulata de FUCHS in care se acuza ca cetatenii germani au fost discriminati.
Click pe foto pentru a mari….

Dreptul la replica publicat imediat de ziarul nostru mu i-a oprit pe cei de la FUCHS sa ne faca si o plangere. Click pe foto pentru a mari....

Dreptul la replica publicat imediat de ziarul nostru nu i-a oprit pe cei de la FUCHS sa ne faca si o plangere. Click pe foto pentru a mari….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu: Avem în față numai austeritate, tăieri de pensii, salarii, venituri și disponibilizări

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză actuala guvernare şi consideră că executivul condus de Florin Cîțu trebuie să demisioneze, dacă până în septembrie nu vor fi vaccinați 10.400.000 de români, așa cum a promis.

Mai mult, social democraţii spun că vor depune o moţiune clară contra ministrului Sănătăţii, care a contestat recent datele oficiale privind rata de incidentă a infectării cu virusulul SARS-COv-2 raportate de Grupul de Comunicare Strategică aflat în subordinea sa.

”Nu sunt în stare să ducă la capăt un act administrativ. Vom chema la audieri responsabilii pentru campania de vaccinare și testare

Au rupt tot globul pentru tot ce au făcut. Asistăm la cea mai mare anomalie. Guvernul nu își asumă nimic, doar vine și fac promisiuni. Cîțu a spus că până în septembrie vom avea 10,4 milioane de români vaccinați. Ce se întâmplă dacă nu vom avea? Orice om responsabil și-ar da demisia”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

Numărul total de doze de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech administrate de la începutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie 2020, este de 528.378, la un număr de 487.711 persoane, din  care 447.044 persoane au primit o doză, iar 447.044 persoane au fost vaccinate cu două doze

“Vom merge cu presiunea publică ca oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor și cu viața noastră, să își asume responsabilitatea. Am ajuns în situația în care ministrul Sănătății spune că nu are încredere în datele pe care le face el.

Vom depune o moțiune clară contra ministrului Sănătății. Când trece o moțiune simplă, în Uniunea Europeană, un ministru este schimbat”, a explicat Marcel Ciolacu.

“Vrem o țară ca afară, trebuie să intrăm într-o normalitate. Nu cum face Iohannis, care aduce perdanții la guvernare. Ne dorim să inventăm apa caldă în România, cum se întâmplă cu vaccinarea și testarea, să fim originali? Noi deschidem școlile fără să testăm măcar rapid profesorii”, a mai spus Marcel Ciolacu.

„Mâine (n.r miercuri)  vă vom prezența propunerea noastră de buget alternativ. Și din discuțiile avute cu liderii de sindicat am tras cu toții o concluzie evidență: toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 și de această propunere de buget de austeritate a actualului Guvern.

Este o abordare greșită. Prioritățile bugetare ale actualului Guvern nu sunt la fel de prioritare că și ale românilor.

„Ramane o majoritate nu consistenta, una fragila in Parlament, si speram chiar si din arcul guvernamental sa ne gasim corespondenta si sustinere in propunerile noastre de modificare bugetara.

Este o ingrijorare in ceea ce priveste viitorul Romaniei. Nu avem investiții majore, nu avem consum. Avem în față numai austeritate, tăieri de pensii, salarii, venituri și disponibilizări.”

Vezi și:

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu banii

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avertismentul specialiștilor! Urmează creșteri uriașe anul acesta

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit unei analize a CFA România, analiștii au ajuns la concluzia că inflația va crește în următoarele 12 luni, la o medie de 2,64%, şi un curs de schimb în urcare, la o medie de 4,98 lei/euro

În cazul evoluţiei dobânzilor părerile sunt împărţite în mod egal între ei care văd majorare şi stagnare, media prognozată a Robor la 3 luni fiind de 2,18%.

Conform celor mai recente date statistice, rata inflaţiei se situa la 2,06% la finele lui 2020. Cursul de schimb afişat de BNR este de 4,87 lei/euro, iar Robor la 3 luni este de 1,56%.

Indicatorul de Incredere Macroeconomica al Asociatiei CFA Romania a înregistrat în luna decembrie 2020 valoarea de 50,4 puncte, un plus de 5,9 puncte față de valoarea înregistrata în luna noiembrie 2020, dar cu 11 puncte sub decembrie 2019.

În opinia analiştilor, cele mai mari riscuri pentru economie sunt în prezent legate de evoluția crizei induse de coronavirus şi de deficitul bugetar.

În ceea ce priveşte evoluţia economiei, jumătate din analiştii participanţi la sondaj cred că impactul pandemiei se va menţine până în T3 2021, iar un sfert cred că termenul va fi T4.

În medie, membrii CFA prognozează o creştere de 3,3% a PIB în 2021 şi un deficit bugetar de 6,9% din PIB.

Vezi și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend