Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

Surpriză în muzică uşoară: Viorela Filip şi Iustin Gondoş în duet

Publicat

in

IMG-20210725-WA0007.jpg

Amprenta pe care şi-a pus-o Viorela Filip în muzica românească o face să nu mai aibă nevoie de nici o prezentare. Este interpretă, textieră și compozitoare. O prezență frumoasă, un zâmbet angelic şi o blândeţe în privire, blândeţea cu care ghidează paşii tinerilor spre marea lume a muzicii.
Iar Iustin Gondoş este un tânăr entuziast, carismatic şi ambiţios. În adolescenţă a păşit prima oară pe scenă, la Casa de Cultură din oraşul natal şi atunci a ştiut, indiferent de greutăţi, drumul său în viaţă va fi muzica.
Adolescența şi-a dedicat-o muzicii populare ca mai apoi să îşi descopere dragostea pentru muzica ușoară.
Vara aceasta a surprins plăcut cu două piese,”Eu vă doresc doar bine” şi „Viaţa ca un carusel”, text şi muzică Viorela Filip, orchestraţia Nicolaie Caragia.
Succesul acestor două piese a creat dorinţa publicului de a reuni într-o singură piesă vocea Viorelei Filip cu cea a lui Iustin Gondoş. Astfel, comentariile numeroase primite pe reţelele de socializare au avut efectul dorit iar recent Iustin Gondoș a făcut mărturisirea mult asteptatã: în lucru se află duetul cu Viorela Filip. Data lansării acestuia rămâne încă un mister pe care îl puteţi descoperii urmărindu-i pe cei doi pe reţelele de socializare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend