Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Frații ‘Dedeman’ au dat prima lovitură a anului 2021! Investiție de peste 11 milioane de euro

Publicat

in

Frații Dragoș și Adrian Pavăl au dat prima lovitură a anului 2021! La finalul săptămânii trecute, Dedeman a inaugurat primul magazin din acest an.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis vineri, 9 aprilie, un nou magazin în orașul Sfântu Gheorghe.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafață totală de peste 21.500 mp și face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investiției se ridică la suma de 11.5 milioane de euro.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafață construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceștia fiind destinați serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienții au la dispoziție și o stație dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe primește în echipă 140 de colegi care vor ajuta fiecare client să-și transforme în realitate orice plan legat de casă și grădină.

Noii angajați au urmat programe de pregătire specifice funcției, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu sfaturi de specialitate și soluții eficiente.

Suntem bucuroși că începând de acum vom fi prezenți și în județul Covasna, mai aproape de clienții noștri din această zonă a țării. Totodată, suntem mândri că odată cu această inaugurare, atingem încă un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind în urmă, ni se pare că am parcurs până aici o călătorie fantastică.

Acest magazin este o dovadă în plus că, în ciuda neprevăzutului sau a provocărilor întâmpinate, munca alături de o echipă dedicată este întotdeauna încununată de succes și reușite.”, a spus Dragoș PAVĂL, președintele companiei Dedeman.

Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcțiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată
exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou județ al țării.

Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din Ploiești – Blejoi.

Dedeman în cifre

– 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;
– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;
– peste 12.000 de angajaţi;

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Conflict deschis între legendele lui Bayern Munchen. Oliver Kahn a fost interzis la ultimul meci din campionat

Publicat

in

Numirea legendarului portar Oliver Kahn ca preşedinte al consiliului de conducere al lui Bayern Munchen a fost o greşeală, a estimat luni Uli Hoeness, figură istorică a clubului care domină fotbalul german, relatează AFP, conform Agerpres.

După ce a cucerit sâmbătă, în mod dramatic, al 11-lea titlu consecutiv de campioană a Germaniei, Bayern a anunţat demiterea lui Oliver Kahn şi a directorului sportiv Hasan Salihamidzic, la finalul unui sezon în care s-a oprit în sferturi în Liga Campionilor şi în Cupa Germaniei, în ciuda numirii antrenorului Thomas Tuchel în locul lui Julian Nagelsmann.

Citeste mai mult

NATIONAL

Locul din București pe care Ceaușescu îl ura foarte mult

Publicat

in

Bucureștiul, denumit și „Micul Paris” în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, ascundea locuri pline de istorie, frecventate de înalta societate și personalități influente din diverse domenii. Totuși, exista și un loc în Capitală pe care Nicolae Ceaușescu îl detesta.

Deși emblematic pentru istoria României, era unul din puținele locuri în care fostul dictator nu suporta să meargă. Motivele țineau chiar de istoria locului și mai ales de cei care au frecventat acest spațiu plin de istorie, și anume Casa Capșa.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend