Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Franța nu se joacă! Ministrul de Externe l-a convocat rapid pe reprezentantul Iranului, după execuția lui Alireza Akbari

Publicat

in

Ministrul francez de externe, Catherine Colonna, l-a convocat sâmbătă pe însărcinatul cu afaceri al Iranului la Paris în legătură cu execuția lui Alireza Akbari, diplomat cu dublă cetățenie, britanică și iraniană, acuzat de spionaj, a anunțat ministerul într-un comunicat, citat de Reuters.

NATIONAL

Sprayul nazal cu ketamină ar putea ajuta la tratarea migrenelor cronice (studiu)

Publicat

in

Sprayul nazal cu ketamină ar putea fi eficient în tratarea migrenelor cronice, potrivit unui nou studiu, publicat în revista „Regional Anesthesia & Pain Medicine”, oamenii de ştiinţă avertizând în acelaşi timp împotriva utilizării în exces a acestui tratament, relatează UPI, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lula da Silva îi face o invitaţie specială papei Francisc pentru a vizita Brazilia

Publicat

in

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a invitat miercuri pe papa Francisc să efectueze o vizită în ţara sa, în cursul unei conversaţii telefonice care s-a concentrat şi pe conflictul din Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Tocmai am vorbit la telefon cu papa Francisc. L-am felicitat pentru eforturile depuse în apărarea păcii în Ucraina şi în lupta împotriva sărăciei”, a scris Lula da Silva pe Twitter.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend