Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fox Entertainment a cumpătat platforma de divertisment TMZ şi proprietăţile sale media de la WarnerMedia

Publicat

in

Fox Entertainment, parte a Fox Corp, a cumpătat platforma de divertisment TMZ şi proprietăţile sale media de la WarnerMedia, deţinută de grupul de telecomunicaţii AT&T, transmite Reuters, citat de news.ro

Termenii financiari nu au fost dezvăluiţi.

Fox Entertainment face parte din grupul Fox, al miliardarului Rupert Murdoch, alături de Fox News Media, Fox Sports şi Fox Television Stations.

Ca parte a tranzacţiei, Fox va deţine şi gestiona toate proprietăţile media marca TMZ, inclusiv emisiunile TV sindicate ”TMZ” şi ”TMZ Live”, ambele difuzate de reţele afiliate deţinute de staţiile de televiziune Fox; site-ul sportiv TMZ Sports şi programul ”TMZ Sports”, site-ul web specilizat în cultură şi celebrităţi TooFab.com şi TMZ.com, precum şi operaţiunile pentru turnee ale celebrităţilor din Los Angeles şi New York.

Fondatorul şi editorul TMZ Harvey Levin va rămâne la TMZ şi va continua să supravegheze operaţiunile zilnice ale mărcii, a anunţat Fox într-un comunicat. El va fi subordonat lui Rob Wade, preşedintele Fox Entertainment pentru Alternative Entertainment and Specials.

AT&T se află într-un proces de retragere din investiţiile scumpe în mass-media, pentru a se concentra asupra activităţii sale originale de furnizare a serviciilor de telefonie şi internet.

Grupulcombină activele media ale WarnerMedia cu Discovery, pentru a crea o companie independentă, Warner Bros. Discovery, într-un acord care ar urma să se încheie anul viitor.

În decembrie anul trecut, AT&T a fost de acord să-şi vândă afacerea de anime Crunchyroll către compania Funimation Global Group, parte a Sony, într-un acord de 1,18 miliarde de dolari.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Israelul o ia din nou înaintea lumii: Când ar putea începe vaccinarea anti-COVID a copiilor între 5 și 11 ani

Publicat

in

De

Oficiali din Ministerul israelian al Sănătăţii au declarat că Israelul ar putea să înceapă la jumătatea lunii noiembrie să îi imunizeze împotriva covid-19 pe copiii cu vârste între 5 şi 11 ani, după ce vaccinul va obţine o autorizaţie mai largă din partea Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA.

Coordonatorul luptei cu pandemia în Israel, Salman Zarka, a afirmat, potrivit Times of Israel, că probabil copiii israelieni vor fi imunizaţi la câteva săptămâni după ce va începe vaccinarea copiilor în SUA.

“Estimez că a doua jumătate a lunii noiembrie este un termen responsabil, după discuţii ale experţilor noştri. Chiar şi în trecut, când vaccinurile au fost aprobate de FDA, experţii noştri internaţionali au discutat înainte de aprobarea de către directorul-general al Ministerului Sănătăţii. Vom proceda la fel şi acum. Le vom explica părinţilor şi îi vom încuraja să îşi protejeze copiii vaccinându-i”, a explicat Zarka.

Vineri, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA a precizat că doze adaptate pentru copii ale vaccinului Pfizer par să aibă o eficienţă mare în prevenirea infecţiilor simptomatice la elevi de şcoală primară.

Directorul general Nachman Ash, din Ministerul Sănătăţii din Israel, a declarat că oficialii israelieni vor analiza rezultatele cercetărilor înainte să permită administrarea vaccinului la copii mai mici de 12 ani.

“Vom discuta rezultatele cercetării Pfizer şi apoi vom lua în calcul dacă aprobăm vaccinul pentru copii. Va dura câteva săptămâni”, a spus el, informează News.ro.

În Statele Unite, administraţia Biden a prezentat miercuri un plan de vaccinare a milioane de copii cu vârste de 5-11 ani de îndată ce vaccinul pentru Covid-19 al Pfizer şi BioNTech va fi autorizat pentru ei, pregătind dozele şi locaţiile înainte de sezonul aglomerat al sărbătorilor.

Oficialii FDA examinează cererea Pfizer/BioNTech de autorizare a vaccinului lor cu 2 doze pentru copiii mai mici, comisia sa de consilieri externi urmând să se reunească pe 26 octombrie.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Miron Mitrea, despre noile măsuri anti-Covid: ‘Sunt blânde restricțiile. Trebuiau să fie mai aspre. Spitalele nu mai fac față, nici cimitirele, nici crematoriile’

Publicat

in

De

Analistul politic Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a declarat că măsurile restrictive anti-COVID-19 ar fi trebuit luate mai din timp și să fie mult mai dure.

”Sunt blânde restricțiile. Trebuiau să fie mai aspre. Trebuie să iei măsuri la timp și suficiente.

Mi se pare ciudat că noi știm care e situația și am hotărât să luăm măsuri abia acum. A venit Iohannis și a zis că se vor aplica de luni. Eu o tâmpenie de genul ăsta nu am mai văzut. E o prostie cât casa. Dacă iei măsuri peste o săptămână… transmiterea are loc acum.

Cât de nepriceput, cât de amator să fii în guvernarea unei țări să anunți niște restricții înainte de a le lua.

Noi avem foarte multe măsuri care nu se pun în practică. Spitalele nu mai fac față, nici cimitirele, nici crematoriile”, a spus Miron Mitrea.

Referitor la campania de vaccinare, acesta a spus: „În Franța a fost simplu, cu mesaje directe, fără politicieni, s-au vaccinat aproape 70%. Noi avem abia 30% cu mesaje precum cel cu doamna Frusinica. Lipsa de profesionalism este cel mai grav lucru în conducerea unei țări. S-au pierdut foarte mulți bani și vieți”.

„Președintele Klaus Iohannis m-a surprins în ultimii doi ani cu lipsa de profesionalism. Eu sunt foarte supărat pe președintele țării pentru modul în care a fost administrată pandemia. Văd că vor să dea vina pe Arafat, pe Gheorghiță. Nu, ei sunt niște executanți. Nu poate să spună că nu are nicio vină, că suntem un popor de proști. Nu îl putem scuti pe Klaus Iohannis de responsabilitatea majoră pe care o are. Și-a pierdut încrederea în fața poporului român și avem o situație dramatică la infectări și morți”, mai consideră Miron Mitrea la Realitatea PLUS.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend