Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FOTO VIDEO | Ziarul PROFIT a sărbătorit 13 ani de existenţă la Complexul Casa Lăzăroiu

Publicat

in

Aseară, echipa PROFIT si SUPER TV a plecat să petreacă spre munte, la complexul Turistic Casa Lăzaroiu. Motivul a fost unul special: Ziarul PROFIT a împlinit ieri, pe 3 mai, 13 ani de existenţă pe piaţa media. Cum aniversarea noastră coincide, an de an, cu Ziua mondială a libertăţii presei, am ţinut să petrecem în aer liber alături de un grup restrâns de prieteni şi colaboratori.

A fost şi o primă petrecere a celui mai nou trust de presa din Argeş format din aniversatul zilei, Ziarul PROFIT, şi televiziunea SUPER TV. Cum ne ştiţi, am îmbinat utilul cu plăcutul şi,  înainte de startul petrecerii, am pus şi de o emisiune in direct, o ediție specială şi relaxantă a emisiunii Chestiuni Argeșene. A fost şi o mica premieră, in sensul ca, pentru prima dată, cei doi care şi-au unit forţele pentru a oferi argeşenilor o altfel de televiziune,  Iulian Uţă şi Marius Dumitrescu au apărut împreună la o emisiune şi au oferit detalii despre ceea ce înseamnă Super TV.

Startul petrecerii, de la care nu au lipsit muzica bună si delicioasele preperate tradiţionale pregătite de bucătarii de la Casa Lazaroiu, a fost dat imediat după transmisia în direct iar întreaga echipă a chefuit pâna spre miezul nopţii.

Mulţumim, pe aceasta cale, tuturor celor care, pe tot parcursul zilei de ieri, au ţinut să ne transmita sute de mesaje, fie ca au fost cititorii noştri fideli, oameni de afaceri, colegi de presă sau politicieni şi le promitem ca vom continua împreună, aşa cum am facut-o şi in cei 13 ani de la prima apariţie a ziarului PROFIT !

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban, despre prelungirea stării de urgență: ‘În funcție de evoluția epidemiei vom lua cele mai potrivite decizii’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a afirmat vineri că o decizie în ceea ce priveşte prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus.

„Analizăm evoluţia epidemiei şi în funcţie de această evoluţie vom vedea care este cea mai bună decizie. Starea de urgenţă expiră la jumătatea lunii aprilie şi în funcţie de evoluţia epidemiei vom lua cele mai potrivite decizii”, a declarat pentru AGERPRES Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 martie decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pentru 30 de zile, conform Agerpres.ro

Vezi și:

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Document din interior: Se cere identificarea firmelor de pompe funebre, în vederea coordonării în caz de decese multiple

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat: ‘Dacă populația nu aplică măsurile, riscul este să apară focare pe care nu mai putem să le controlăm’

Publicat

in

De

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seară, că principalul partener al autorităţilor este populaţia, iar dacă oamenii nu respectă măsurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmând a se impune noi restricții.

”Actorul principal care este partenerul nostru este populaţia şi, dacă populaţia nu aplică măsurile, riscul e să apară focare pe care nu mai putem să le controlăm şi să ajungem la măsuri de carantinare mai dure pentru că nu s-au respectat unele măsuri. Măsurile de acum sunt foarte ok, am fost printre ţările care am luat măsuri din timp şi de aceea se prelungeste perioada cu numere mai mici de cazuri”, a declarat Ared arafat, vineri seară, la Antena 3.

Potrivit acestuia, pandemia trebuie să fie ”o lecţie serioasă pentru noi toţi”.

”Majoritatea ţărilor sunt nepregătite. Acum căutăm ventilatoare, injectomate, echipamente de protecţie. Astfel de discuţii au avut loc în grupul de lucru la NATO. (…) Anul trecut am avut un exerciţiu făcut la Bruxelles pe scenariul unei pandemii. În acest exerciţiu, concluzia a fost că nu suntem pregătiţi, că nu avem stocuri. Cu toate acestea, am găsit rezistenţă, oameni care nu înţelegeau de ce să cheltuim bani, milioane, pe stocuri, să cumpărăm echipamente şi să le ţinem stocate. Au început colegi care au spus că pentru pandemie ne trebuie numai vaccinul de ebola. Au spus că nu e cazul încă. Uitaţi-vă că acum fugim după echipamente”, a mai spus Arafat.

Secretarul de stat afirmă că ”această criză va trece, dar sper că lecţia va fi că trebuie să fim mai pregătiţi”, conform news.ro

Vezi și:

Ne mai putem proteja cadrele medicale de noul coronavirus sau totul este pierdut?

Medicii români au interzis! Motivul pentru care nu se poate prescrie tratamentul pentru COVID-19

Document din interior: Se cere identificarea firmelor de pompe funebre, în vederea coordonării în caz de decese multiple

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend