Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FOTO VIDEO | Ziarul PROFIT a sărbătorit 13 ani de existenţă la Complexul Casa Lăzăroiu

Publicat

in

Aseară, echipa PROFIT si SUPER TV a plecat să petreacă spre munte, la complexul Turistic Casa Lăzaroiu. Motivul a fost unul special: Ziarul PROFIT a împlinit ieri, pe 3 mai, 13 ani de existenţă pe piaţa media. Cum aniversarea noastră coincide, an de an, cu Ziua mondială a libertăţii presei, am ţinut să petrecem în aer liber alături de un grup restrâns de prieteni şi colaboratori.

A fost şi o primă petrecere a celui mai nou trust de presa din Argeş format din aniversatul zilei, Ziarul PROFIT, şi televiziunea SUPER TV. Cum ne ştiţi, am îmbinat utilul cu plăcutul şi,  înainte de startul petrecerii, am pus şi de o emisiune in direct, o ediție specială şi relaxantă a emisiunii Chestiuni Argeșene. A fost şi o mica premieră, in sensul ca, pentru prima dată, cei doi care şi-au unit forţele pentru a oferi argeşenilor o altfel de televiziune,  Iulian Uţă şi Marius Dumitrescu au apărut împreună la o emisiune şi au oferit detalii despre ceea ce înseamnă Super TV.

Startul petrecerii, de la care nu au lipsit muzica bună si delicioasele preperate tradiţionale pregătite de bucătarii de la Casa Lazaroiu, a fost dat imediat după transmisia în direct iar întreaga echipă a chefuit pâna spre miezul nopţii.

Mulţumim, pe aceasta cale, tuturor celor care, pe tot parcursul zilei de ieri, au ţinut să ne transmita sute de mesaje, fie ca au fost cititorii noştri fideli, oameni de afaceri, colegi de presă sau politicieni şi le promitem ca vom continua împreună, aşa cum am facut-o şi in cei 13 ani de la prima apariţie a ziarului PROFIT !

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Este incredibil! S-a hotărât să candideze pentru funcția de primar: „Corupţia mi-a omorât familia”

Publicat

in

De

Este incredibil cine s-a hotărât să fie primarului Sectorului 2 din București. „M-am hotărât să mă implic în societatea civilă pentru că am văzut cu proprii mei ochi cum corupţia ucide”, a spus candidatul. 

Este vorba despre Claudiu Albu, supraviețuitor Colectiv. Acesta a declarat că „M-am hotărât să mă implic în societatea civilă pentru că am văzut cu proprii mei ochi cum corupţia ucide. Şi ucide oameni şi în viitor. Ne-a omorât viitorul. Corupţia mie mi-a omorât familia şi peste asta nu se poate trece. Pentru asta merg până în pânzele albe”.

„Acum cinci ani s-a întâmplat un eveniment nefericit şi în urma acelui eveniment eu mi-am pierdut sora şi verişoara. Au urmat 80 de zile de spitalizare în care am reflectat asupra a ceea ce s-a întâmplat acolo”, a spus Claudiu, potrivit Mediafax.

„Noi nu ştim câtă mizerie avem în Sectorul 2, nu ştim ce fel de aer avem în Sectorul 2. În sectorul 2 noi avem 127 de unităţi de învăţămâmt, dintre care doar 15 au autorizaţie de funcţionare la incendiu. 15. Din toate noi trimitem copiii la şcoli unde în fiecare zi se poate întâmpla un Colectiv. În fiecare zi”, a mai adăugat candidatul.

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

MAE trage semnalul de alarmă! Românii sunt vizați

Publicat

in

De

Ministerul Afacerilor Externe trage semnalul de alarmă, iar românii care sunt afara țării sunt vizați. 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile italiene, marţea viitoare va fi grevă naţională a operatorilor aerieni, cu o durată de 24 ore.

Greva a fost anunţată de sindicatele Cgil, Cisl, Uil şi Ugl pentru întreg personalul companiilor care operează în sectorul transportului aerian, precizează MAE într-un comunicat de presă, informează capital.

Pentru mai multe informaţii cu privire la cursele aeriene care vor fi afectate de grevă, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte paginile web ale aeroporturilor şi să contacteze companiile aeriene. De asemenea, se recomandă consultarea site-ului Ministerului Infrastructurii şi Transporturilor http://www.mit.gov.it/.

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend