Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

FOTO Jandarmii şi politiştii au „amendat” doamnele din Curtea de Arges cu flori şi mărţişoare

Avatar

Publicat

in

Misiune speciala, astazi,  pentru politistii si jandarmii din Curtea de Arges ! Pentru ca de de 1 martie, doamnele sunt în centrul atenţiei, chiar şi în trafic sau ca simplii pietoni, jandarmii si poliţiştii argeseni le-au oprit, dar nu le-au sancţionat. Nu li s-au cerut actele la control şi nici nu li s-a spus că au comis vreo contravenţie, ci au primit în dar flori şi mărţişoare, simboluri care marchează începutul primăverii şi, totodată, pentru a le ura o primăvară frumoasă şi un an fără evenimente. Gestul oamenilor in uniforma a fost extrem de bine primit de doamnele si domnisoarele care s-au declarat incantate de inititiativa.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Barbu a pierdut alegerile la Valea Iașului – Cristi Enescu e noul primar !

Avatar

Publicat

in

De

Surpriza de proportii la alegerile locale pentru Primăria Valea Iașului. Potrivit informatiilor de ultima ora, noul primar este Cristian Enescu, candidatul PSD si fost viceprimar. Fostul primar PNL, Nicolae Barbu a pierdut alegerile si va ramane consilier local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend