Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

FOTO Inedit: Mesajul primit din avion de selecționerul Olandei înainte de debutul la Euro 2020

Publicat

in

Olanda începe duminică aventura la Euro 2020 împotriva Ucrainei, la Amsterdam. La antrenamentul naționalei de sâmbătă, un avion a fluturat un mesaj pentru selecționerul Frank De Boer.

În timpul antrenamentului naționalei Olandei de sâmbătă, un avion a trecut pe lângă baza de antrenament fluturând mesajul “Frank, joacă 4-3-3”.

Este cunoscut faptul că De Boer joacă cu o apărare în cinci, lucru foarte criticat de fanii olandezi.

Olanda joacă duminică de la ora 22:00 împotriva Ucrainei, pe arena Johan Cruyff, în primul meci al naționalei lui De Boer la Euro 2020. Olandezii mai sunt în grupă cu Austria și Macedonia de Nord. ​

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Cartel în publicitatea online – Şefii Google şi Facebook au ştiut despre un acord de împărţire a pieţei

Publicat

in

De

Directorii generali ai Google şi Facebook, Sundar Pichai şi Mark Zuckerberg, au avut cunoştinţă despre o înţelegere de împărţire a pieţei de publicitate online, conform unei plângeri modificate depuse de Texas şi alte state care au intentat un proces antitrust împotriva Google, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Acordul cu Facebook, pe care Google l-a numit Jedi Blue, a fost semnat de Sundar Pichai, în timp ce CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a participat la o serie de e-mailuri în care s-a discutat despre înţelegere.

Google a spus ulterior că afirmaţia plângerii ”nu este exactă” şi că plângerea în sine este ”plină de inexactităţi”.

”Intenţionăm să depunem o moţiune de respingere săptămâna viitoare”, a spus un purtător de cuvânt al Google.

Facebook, care între timp a devenit Meta Platforms Inc, a afirmat într-un comunicat că afacerea nu era exclusivă pentru Google şi că alte acorduri au crescut concurenţa pentru plasarea de anunţuri.

Acesta a arătat că este mai bine pentru agenţii de publicitate ”în timp ce îi compensează în mod echitabil pe editori”.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Un stat neutru ia măsuri de teama Rusiei – Vehicule blindate şi militari înarmaţi au fost trimişi în oraşul Visby

Publicat

in

De

Armata Suediei a mobilizat, vineri, militari pe Insula Gotland din Marea Baltică, în contextul intensificării activităţilor militare ruse în regiune, informează cotidianul Le Figaro, notează mediafax.

Vehicule blindate şi zeci de militari înarmaţi au fost trimişi în oraşul Visby de pe Insula Gotland, o iniţiativă neobişnuită demarată ca reacţie la “intensificarea activităţilor militare” ruse, a comunicat armata suedeză.

Trei nave de asalt ruse au traversat în ultimele zile Marea Baltică, apropiindu-se de Danemarca, pe fondul tensiunilor dintre Moscova şi NATO.

“Forţele armate iau măsurile necesare pentru a proteja integritatea Suediei şi a demonstra capacităţile noastre de a proteja Suedia şi interesele suedeze”, a declarat Peter Hultqvist, ministrul suedez al Apărării, citat de Agenţia France-Presse.

Guvernul de la Stockholm a comunicat că vor fi mobilizaţi militari în diverse zone, “pentru intensificarea apărării în contextul activităţilor militare ruse în Marea Baltică”.

Rusia este acuzată că a mobilizat zeci de militari în apropierea frontierelor Ucrainei, iar Administraţia de la Kiev se teme de o invazie. Rusia susţine că nu pregăteşte niciun atac, denunţând însă intensificarea activităţilor militare NATO şi intenţiile de extindere spre est. Rusia solicită garanţii de securitate din partea Statelor Unite şi Alianţei Nord-Atlantice. Pe fondul tensiunilor, Finlanda a anunţat vineri că nu intenţionează să adere la NATO.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend