Conecteaza-te cu noi

Campulung

FOTO ! Denis si Robert, elevii morti în accidentul de aseara lasă în urmă valuri de durere ! Apar si primele acuze !

Avatar

Publicat

in

– Denis Predoiu abia astepta sa isi serbeze majoratul, dar familia se pregateste acum de inmormantare! Robert Brănescu si-a lasat intre fiarele contorsionate toate visele unui tanar de 18 ani

Aşa cum v-am relatat permanent,  un accident cumplit a avut loc aseară în comuna Schitu-Goleşti. Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Godeni s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere. Potrivit apropiatilor parintii i-ar fi luat chiar ieri maşina. A luat cu el şi alţi doi prieteni, pe Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, ambii aflati la varsta majoratului. În timp ce se plimbau cu maşina un autobuz le-a ieşit în faţă şi au intrat cu maşina direct în el. Accidentul s-a petrecut noaptea trecuta pe drumul dintre Pitesti si Brasov, in localitatea Schitu Golesti. In masina inmatriculta provizoriu care ajuns un morman de fiare se aflau cei trei tineri, unul de 17, ceilalti doi de 18 ani. Desi soferul nu avea permis acesta i-a invitat pe cei doi prieteni, Robert Branescu şi pe Denis Predoi,  si a pornit intr-o cursa nebuneasca in miez de noapte. Tragedia s-a produs iar Robert Branescu şi pe Denis Predoiu, doi tineri aflati la varsta majoratului au murit lasand in urma rauri de lacrimi.

E un soc pentru noi toti. O sa ramaneti in sufletele noastre vesnic cum erati: doi baieti care nu trebuia sa plece acum, nu asa devreme. Mai ales tu, Denis, cu planurile tale pentru majorat, mai ales ca mai aveai putin si implineai varsta de 18 ani, deveneai major … De acolo de sus sa ne vegheati si pe noi, sa ne feriti de rau, sa fiti doi ingeri in paza noastra. Robert Branescu , Denis Predoiu”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook de prietenii celor doi tineri care au murit seara trecuta la Schitu Golesti”, este unul dintre sutele de mesaje postate de azi noapte in spatiul vritual.

Publicitate

De remarcat ca tot pe facebook au aparut si primele acuzatii. De exemplu, o tanara din Campulung ii acuza pe parintii soferului de inconstienta criminala: ” Cum ati putut incredinta o masina propriului copil desi stiati bine ca nu are permis si nici experiente “, spune tanara.

De precizat ca Politia a demarat o ampla ancheta in acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

POLIȚIA, CONTROALE la FIRMELE DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN CURTEA DE ARGEȘ și CÂMPLUNG – AMENZI URIAȘE

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, precum și comisari ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au verificat 12 agenți economici ce desfășoară activitate în domeniul demontării (dezasamblării) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, precum şi al comerţului cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Câmpulung și orașului Topoloveni.

În urma verificărilor, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, după cum urmează:

Publicitate

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, a fost aplicată conform O.G. 82/2000 privind activitățile de reparații, reglare, modificări constructive, reconstrucție și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, a fost aplicată conform OUG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend