Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

FOTO – 20 de tone de furaje și 2.000 de metri pătrați de vegetație au ars în totalitate la Giurgiu

Avatar

Publicat

in

Un incendiu violent, în care au ars aproximativ 20 de tone de furaje și 2.000 de metri pătrați de vegetație uscată, a avut loc, sâmbătă seara, în localitatea Ghizdaru, județul Giurgiu. Vântul le-a creat mari probleme pompierilor, informează Mediafax.

Potrivit ISU Giurgiu, aproximativ 20 de tone de furaje și 2.000 mp de vegetație uscată au ars în localitatea Ghizdaru. Arderea a fost întreținută și de vântul care a bătut cu putere.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o cisternă, iar în sprijin, a intervenit un excavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stănești.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Incendiul violent a fost stins după aproape două ore. Incendiul s-a produs după cineva ar fi folosit focul în spațiu deschis. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO | Luis Lazarus, de pe patul de spital, cu un test pozitiv: ‘Vă învăţ eu minte să mai scrieţi şi să mâncaţi rahat’

Avatar

Publicat

in

De

Realizator TV Luis Lazarus reacţionează la informaţiile apărute în presă cu privire la starea sa de sănătate. Aflat pe un pat de spital, cu un test pozitiv şi un test negativ primite în aceeaşi zi, Lazarus îi ameninţă pe jurnaliştii care au scris că ar fi în stare gravă.

Informaţia referitoare la faptul că Luis Lazarus se află în spital a fost difuzată de România TV, fiind ulterior preluată şi amplificată de alte publicaţii.

Sâmbătă, senatoarea Diana Şoşoacă a publicat pe Facebook mesajele primite de Luis Lazarus, unul cu un rezultat pozitiv la testul COVID-19 şi unul cu rezultat negativ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO – Un DJ din Hong Kong s-a retras la 96 de ani

Avatar

Publicat

in

De

Ray Cordeiro, un DJ în vârstă de 96 de ani din Hong Kong, a găzduit ultima sa emisiune la radio, după mai bine de șapte decenii de carieră, relatează BBC, arată Mediafax.

Cordeiro le-a mulțumit ascultătorilor săi, la încheierea programului „All The Way With Ray”, de sâmbătă seara.

Programul său era difuzat la radioul public RTHK din Hong Kong din 1970.

Cordeiro este cunoscut pentru vocea sa de bariton, șapca pe care o purta și lista de cântece.

În 2000, Guinness Book of World Records i-a acordat titlul de cel mai rezistent DJ din lume.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Cordeiro, care s-a născut în Hong Kong din părinți de origine portugheză, a declarat într-un interviu recent că este „cel mai norocos om din lume”.

De-a lungul carierei sale de 72 de ani, a ajuns să cunoască unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii, inclusiv Beatles, Cliff Richard și Tony Bennett.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend