Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Fostul șef al Politiei Argeș, noul prefect de Argeș? Ce spune Ionel Ispir

Publicat

in

Ca de obicei, un nou guvern Guvern implica si o serie de discuții privind persoana care va ajunge prefect al județului Argeș, post ocupat acum de pesedistul Emilian Dragnea. Tot mai multe nume sunt vehiculate în spațiul public ca fiind viitorul prefect al Argeșului, printre acestea figurand si cel al fostului șef al Politiei Arges, Ionel Ispir. Alături de acesta, in cursa pentru Prefectura s-ar mai afla si consilierul judeţean Gheorghe Alecsei sau Sorina Marin, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului. Dacă acestia nu prea vor sa vorbeasca, fostul şef al Poliţiei Argeş, chestorul Ionel Ispir, ne-a declarat urmatoarele: ” Nu cred așa ceva sau, mai bine spus, este exclus. In primul rand că nu m-a contactat nimeni macar sa imi pomeneasca de asa ceva, sa devin prefect. In al doilea rand sunt bine cum sunt acum, chiar daca unii vorbesc ca as fi pensionar de lux. Nu sunt pensionar de lux. Sunt un om activ si am o pensie pe masura muncii depuse. Așadar sunt doar simple zvonuri ca as deveni prefect dar nu au suport in realitate. Aaaa, ca sunt unii care au incredere in mine si poate s-au gandit la asta, nu poate decat sa ma bucure, sa constat ca iata cineva ma apreciaza”, ne-a declarat Ionel Ispir.

Despre preluarea conducerii Prefecturii Argeș s-a discutat și aseara în cadrul ședinței de BPJ a PNL Argeș . Sursele noastre din PNL Argeș susțin însă că, oficial, doar doua nume au ramas ca posibile variante de prefect.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Angela Merkel afirmă că Germania trebuie să-și amintească crimele nazismului

Publicat

in

De

Cancelarul Angela Merkel a afirmat, în urma primei vizite făcute la Auschwitz, că Germania are resposanbilitatea să-și amintească crimele nazismului, conform BBC .

Această spune că această responsabilitate „face parte din identitatea noastră națională”. Vizita sa la Auschwitz vine în contextul aniversării celor 75 de ani de la eliberarea lagărului, dar și în perspectiva renașterii unui curent anti semit în Germania. Cancelarul Merkel a fost însoțită în vizită să de pătre premierul polonez Mateusz Morawiecki, precum și de un supraviețuitor al lagărului, în vârstă de 87 de ani, Stanislaw Bartnikowski.

Angela Merkel a trecut prin cunoscutele porți inscripționate „Arbeit macht frei” ( Muncă te eliberează), și a ținut un minut de reculegere la așa-numitul Zid Negru, unde mii de prozonieri au fost executați. Apoi, în lagărul de la Birkenau, Merkel a ținut un discurs în care și-a exprimat regretul față de cele întâmplate în lagărul morții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Salariații ROMATSA în pericol!

Publicat

in

De

Din cauza blocării conturior de către cei doi frații Micula, ROMATSA este pe punctul să rămână fără resurse financiare începând cu data de 15 decembrie.

Conform economica.net, s-a ajuns în această situație după ce, conturile companiei sunt blocate ca urmare a datoriei de 400 de milioane de euro a Statului Român către Frații Micula. Practic, Compania responsabilă de dirijarea aviaonelor NU mai primește – de mai multe luni – contravaloarea serviciilor de trafic Aerian de la EuroControl           (Organizația Europeană pentru Siguranța Navigării Aeriene) iar fondurile mai ajung pentru aproximativ o săptămână, conform sursei citate.
Oamenii de afaceri Ioan și Viorel Micula continuă să execute statul român, în condițiile în care pe rolul Curții de Justiție a UE încă se mai dezbate dacă România a procedat corect atunci când a decis să pună în aplicare o decizie a Curții de Arbitraj de la Washington care o obliga la plata a aproximativ 84,5 milioane de euro plus penalități și dobânzi. La Tribunalul UE, oamenii de afaceri au avut câștig de cauză.

Vezi și:

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend