Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fostul premier Netanyahu s-a simțit rău în timpul unei ceremonii religioase și va merge la spital

Publicat

in

​Fostul premier israelian Benjamin Netanyahu a fost supus analize după ce s-a simțit rău în timpul rugăciunilor de Iom Kipur, iar acesta va merge la spital, deși „ acum se simte bine” a anunțat biroul său într-un comunicat miercuri, relatează Reuters și AFP.

Vaccin NetanyahuFoto: Alamy / Profimedia

Netanyahu, care va împlini 73 de ani în două săptămâni, „s-a simțit rău” în timp ce asista la o rugăciune într-o sinagogă din Ierusalim, „Ne’ila”, ca parte a Iom Kipur.

„A fost supus la fața locului la o serie de analize care s-au dovedit a fi normale. Acum se simte bine. Dar, pentru a evita orice dubiu, fostul prim-ministru intenționează să meargă independent la spital pentru a face o evaluare”, potrivit comunicatului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Republica Moldova reia achizițiile de gaze de la Gazprom

Publicat

in

Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom (GAZP) din Rusia în luna martie, după o pauză de aproximativ trei luni, a declarat luni șeful distribuitorului public de gaze naturale Moldovagaz, anunță reuters.com.

„În luna martie a acestui an, în baza unui contract în vigoare, Gazprom a asigurat aprovizionarea Republicii Moldova cu gaze naturale într-un volum total de 176,7 milioane de metri cubi pe lună, sau 5,7 milioane de metri cubi zilnic”, a scris șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, pe aplicația de mesagerie Telegram.

Citeste mai mult

NATIONAL

Zelenski, încântat de discuţiile ‘productive’ cu premierul japonez Fumio Kishida – Video

Publicat

in

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat marţi discuţiile „productive” cu premierul nipon Fumio Kishida, în vizită la Kiev, lăudând „voinţa foarte concretă” a Japoniei de a „proteja” Ucraina în faţa „terorii ruseşti”, notează AFP, citat de Agerpres.

„Având în vedere puterea Japoniei, leadershipul său în Asia pentru apărarea păcii şi a ordinii internaţionale bazate pe reguli, precum şi responsabilitatea sa ca preşedinte (prin rotaţie) al G7, discuţiile de marţi pot avea un rezultat global”, a apreciat Volodimir Zelenski în cotidianul său mesaj video.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend