Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fostul lider din Sri Lanka, Mahinda Rajapakse, a fost învestit în fucția de premier

Avatar

Publicat

in

Fostul lider din Sri Lanka, Mahinda Rajapakse, a fost învestit în funcția de premier de către fratele său mai tânăr, Gotabaya Rajapaksa, în urma victoriei detașate obținute de partidul de guvernământ, în cadrul alegerilor parlamentare desfășurate săptămâna aceasta.

Corespondentul BBC transmite că, odată cu învestirea în funcția de premier a fostului președinte, cei doi frați ai săi care se autointitulează o echipă de familie unită, își consolidează puterea, potrivit rador.ro.

Publicitate

Citește și: Bill Gates, predicții sumbre: Pandemia de COVID-19 ar putea dura până în 2022

Susținătorii lui Mahinda Rajapakse îl consideră un om de acțiune și speră că acesta va rezolva criza economică prin care trece țara și va readuce stabilitate mediului economic.

Criticii se tem însă de antecedentele privind nerespectarea drepturilor omulului și atitudinea sa față de statul de drept. În plus, se tem că Mahinda Rajapakse va slăbi democrația prin modificarea Constituției și că va spori puterile prezidențiale.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

VIDEO Gest extrem! Cum s-a răzbunat pe localnici un primar după ce a pierdut alegerile

Avatar

Publicat

in

De

Un primar din apropierea Capitalei este acuzat că s-a răzbunat pe localnici după ce aceștia l-au criticat și au spus în campanie că edilul nu a făcut nimic pentru comunitate. Ca atare, primarul ar fi dat ordin să scoată băncile sătenilor de la porți!

Primarul din satul Vlad Țepeș, Comana, ar fi pedepsit localnicii care nu au votat cu el și care l-a cirticat în campanie. Edilul este acum acuzat că ar fi dat ordin să le scoată unor săteni banca de la poartă, pentru că „au împărțit informații neadevărate”.

Publicitate

„Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Țepeș am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat.

I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine și banca și becul la loc, pentru că le-au văzut”, a declarat primarul, potrivit observatornews.ro.

Așa cum se poate vedea din imagini, primarul ar fi trimis un excavator pentru a scoate o bancă de la poarta unei casei, iar o femeie se ceartă cu angajații primăriei și le strigă:

„Răzbunarea e arma prostului, dom primar”

„Răzbunarea e arma prostului, dom primar”

„Ce se întâmplă dacă nu votezi cu Enache Aurel, ia banca de la poartă”, spune supărat bărbatul care filmează, notează gândul.ro

Abuz din partea angajatilor Primariei Comana. Daca nu votezi cu Enache ramai fara banca si lumina la poarta

Publicată de Ungureanu Cristian pe Marţi, 29 septembrie 2020

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

NATIONAL

Dan Tudorache și susținătorii lui, protest în stradă: ‘Renumerare’ / ‘Transparență’

Avatar

Publicat

in

De

Protest în Sectorul 1! Primarul în funcție Dan Tudorache și susținătorii lui au ieșit miercuri în stradă pentru a cere renumărarea voturilor de la alegerile locale. Protestul are loc după ce Clotilde Armand a anunţat că s-a finalizat centralizarea şi verificarea voturilor din Sectorul 1 şi a ieşit învingătoare, la o diferenţă de peste o mie de voturi.

”Am ieşit învingători, matematica a învins”, a afirmat Armand, care a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături.

Publicitate

„Renumărare” / „Transparență”, strig susținătorii lui Dan Tudorache.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend