Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Fost deputat de Argeş condamnat la închisoare cu executare

Avatar

Publicat

in

sorin pandeleAstăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis condamnarea fostului deputat de Argeş din partea PDL, Sorin Pandele la 5 ani cu executare.

pentru fapte de corupţie şi interzicerea mai multor drepturi pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei, potrivit unor surse judiciare. Decizia este definitivă. Iniţial, fostul parlamentar a fost achitat pentru o parte din infracţiuni, dar procurorii DNA au declarat recurs. În acelaşi dosar, fostul primar al comunei argeşene Bradu, Costel Zamfir, a fost condamnat la câte trei ani de închisoare cu suspendare, precum şi la un an şi 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual în legătură directă cu o infracţiune asimilată unor infracţiuni de corupţie, în formă continuată. În ce o priveşte pe Elena Cornelia Păun, aceasta a fost achitată pentru săvârşirea infracţiuni de dare de mită în formă continuată, fiind condamnată cu suspendare la trei ani de închisoare pentru complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi în formă continuată şi la doi ani de închisoare pentru complicitate la infracţiunea de fals intelectual în legătură directă cu infracţiuni asimilate unor infracţiuni de corupţie în formă continuată.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: La noi, guvernul perturbă și constrânge

Avatar

Publicat

in

De

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe reţelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educaţiei. Ea consideră că guvernul român perturbă şi constrănge educaţia prin birocraţie.

„În lumea civilizata, s-au gasit solutii adecvate pentru elevi si profesori. La noi, guvernul perturba si constrange educatia. Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.

“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!

”, spune Gabriela Firea, în postarea de pe Facebook.

Vezi și:FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Deocamdată situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că deocamdată nu ne aflăm în situația în care să ne gândim la o carantină sau un lockdown.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă în România nu se impune o nouă carantină, având în vedere numărul de îmbolnoviri şi faptul că multe state europene au luat deja o astfel de decizie şi a precizat: ”Aflăm de la buletinele de ştiri şi de la dvs şi de la alţii că la noi pandemia e în extindere, dar în realitate lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine. Chiar statele despre care vorbiţi au un număr de cazuri mult mai mare ca noi, chiar raportat şi la populaţie. Ei au fost nevoiţi să ia măsuri drastice. Noi nu ne dorim acest lucru”.

Şeful statului a precizat că autortăţile şi românii, împreună, trebuie să gestioneze pandemia.

”Spun de fiecare dată autorităţilor şi românilor să combată eficient răspândirea acestei epidemii. Noi cu mască, cu igienizare, iar autorităţile cu măsuri, cum am spus şi ieri extinderea locurilor la ATI. Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, a mai afirmat Iohannis, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend