Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fost campion mondial la tir sportiv, găsit împușcat în cap

Publicat

in

​Jorge Ballesteros, campion mondial IPSC la tir sportiv în 2017, a murit marţi, la Madrid, după ce a fost găsit împușcat în cap, informează as.com.

Tir sportiv IPSCFoto: TONY KARUMBA / AFP / Profimedia

Jorge Ballesteros a fost găsit împușcat în cap

Federaţia Spaniolă de Tir Olimpic a anunţat în social media decesul sportivului, precizând că lumea tirului a suferit o mare pierdere.

„Campion mondial în 2017 la Open, el avea şi trei titluri europene, şase Extreme Europe Oppen şi 17 titluri naţionale”, a precizat RFEDETO.

Ballesteros (39 ani) era cel mai titrat spaniol la tir. El era şi poliţist.

Potrivit revistei Jara y Sedal, Ballesteros a fost găsit luni în maşina sa şi a fost transportat la spital, în stare foarte gravă, fiind împuşcat în cap cu propria sa armă.

Sportivul nu a mai putut fi salvat, el murind marţi. Nu au apărut alte detalii cu privire la circumstanțele tragicului incident.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ciocniri în Kosovo: președintele Vucic va avea întrevederi cu ambasadorii SUA, Rusiei, Chinei și UE

Publicat

in

Preşedintele sârb Aleksandar Vucic se va întâlni marţi cu ambasadorii Statelor Unite, Rusiei, Chinei, Marii Britanii şi cu şeful misiunii Uniunii Europene, a anunţat luni seara biroul preşedintelui, după ce noi ciocniri au izbucnit în nordul Kosovo, informează Reuters, citat de Agerpres.

Preşedintele Vucic a pus armata la cel mai înalt nivel de alertă de luptă, după ce mai mulţi membri ai forţei NATO de menţinere a păcii (KFOR) care apărau trei primării din nordul Kosovo au fost răniţi în confruntările cu protestatarii sârbi.

Citeste mai mult

NATIONAL

Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală: ‘Pe ordinea de zi se află un proiect furat’

Publicat

in

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), anunță luni, pe Facebook, că grupul consilierilor generali PSD vor depune o plângere penală în legătură cu un vechi proiect care nu a fost continuat de noua administrație și pe care acum majoritatea de dreapta l-a introdus pe ordinea de zi.

„Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția “salvatoare”! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD!”, a scris Firea.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend