Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo-Salon Luxor

Avatar

Publicat

in

Ştim cu toţii că este destul de dificil să găseşti un restaurant bun în care să organizezi cel mai frumos eveniment din viaţa ta, însă nu este imposibil. Am avut onoarea de a păşi în restaurantul ,,Salon Luxor’’, atât pentru a organiza un eveniment, cât şi în calitate de invitat. În ambele posturi m-am simţit minunat.

De ce? Este un loc luxos în care nu există posibilitatea să vezi vreo faţă de masă murdară sau vreun firicel de praf pe undeva. Personalul este unul extrem de amabil, iar despre patroni, nici nu mai vorbim. Nu sunt genul de oameni aroganţi, care să comande din umbră. Sunt persoane simple, comunicative, care vor să se asigure personal că totul decurge aşa cum trebuie. Aşa că să nu vă miraţi dacă vin de nenumărate ori în sală pentru a discuta cu voi. Meniul este şi el unul ales pe sprânceană, nu ai cum să pleci nemâncat de acolo, în primul rând pentru că mâncarea este extrem de savuroasă şi în al doilea rând pentru că porţiile sunt uriaşe. Mai mult decât atât, niciodată nu opresc nimic din ceea ce rămâne, asta însemnând fructe, tort, băuturi alcoolice şi nonalcoolice şi bineînţeles meniurile pe care le-ai comandat pentru oamenii care nu s-au prezentat. Sunt cu siguranţă oameni corecţi şi tocmai din acest motiv şi-au câştigat admiraţia multora, dar şi dispreţul concurentei care nu va ajunge niciodată la nivelul la care ei se clasează cu mândrie.

Publicitate

Din punctul meu de vedere, şi cu siguranţă şi al multora, merită nota maximă pentru interesul arătat pentru fiecare om în parte, dar şi pentru personalul extrem de amabil şi meniul care te face să îţi lase gura apă. Restaurantul se află pe drumul naţional 65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei Albota, la câteva sute de metri de firma producătoare de mozaic, Girom.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend