Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo-Salon Luxor

Avatar

Publicat

in

Ştim cu toţii că este destul de dificil să găseşti un restaurant bun în care să organizezi cel mai frumos eveniment din viaţa ta, însă nu este imposibil. Am avut onoarea de a păşi în restaurantul ,,Salon Luxor’’, atât pentru a organiza un eveniment, cât şi în calitate de invitat. În ambele posturi m-am simţit minunat.

De ce? Este un loc luxos în care nu există posibilitatea să vezi vreo faţă de masă murdară sau vreun firicel de praf pe undeva. Personalul este unul extrem de amabil, iar despre patroni, nici nu mai vorbim. Nu sunt genul de oameni aroganţi, care să comande din umbră. Sunt persoane simple, comunicative, care vor să se asigure personal că totul decurge aşa cum trebuie. Aşa că să nu vă miraţi dacă vin de nenumărate ori în sală pentru a discuta cu voi. Meniul este şi el unul ales pe sprânceană, nu ai cum să pleci nemâncat de acolo, în primul rând pentru că mâncarea este extrem de savuroasă şi în al doilea rând pentru că porţiile sunt uriaşe. Mai mult decât atât, niciodată nu opresc nimic din ceea ce rămâne, asta însemnând fructe, tort, băuturi alcoolice şi nonalcoolice şi bineînţeles meniurile pe care le-ai comandat pentru oamenii care nu s-au prezentat. Sunt cu siguranţă oameni corecţi şi tocmai din acest motiv şi-au câştigat admiraţia multora, dar şi dispreţul concurentei care nu va ajunge niciodată la nivelul la care ei se clasează cu mândrie.

Din punctul meu de vedere, şi cu siguranţă şi al multora, merită nota maximă pentru interesul arătat pentru fiecare om în parte, dar şi pentru personalul extrem de amabil şi meniul care te face să îţi lase gura apă. Restaurantul se află pe drumul naţional 65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei Albota, la câteva sute de metri de firma producătoare de mozaic, Girom.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dacă alegi să mergi în vacanță, îl poți ține pe doctor deoparte

Avatar

Publicat

in

De

Printre cele mai frumoase și atractive lucruri pentru turiști se regăsesc vizitarea și explorarea capitalelor sau orașelor cele mai importante ale lumii. În funcție de gusturile acestora, de la capitale europene până la orașe de importanță culturală și istorică pentru întreaga omenire, turiștii preferă să aleagă, de obicei, oferte vacante ce cuprind cele mai fascinante destinații cunoscute pe plan internațional, dar și locații care sunt mai puțin cunoscute și așteaptă să fie descoperite de către cei pasionați de City Break-uri.

Un pachet turistic ce constă într-o vacanță scurtă(de câteva zile) într-o destinație dorită, în cele mai multe cazuri, urbană, care include transportul și cazarea pe durata weekend-ului sau a perioadei de concediu reprezintă una dintre cele mai bune oferte City Break.

Un mare avantaj al City break-ului este că acesta nu necesită prelungirea unui concediu, lucru care îl face extrem de popular datorită faptului că majoritatea turiștilor pasionați de noi experiențe preferă să plece într-o scurtă vacanță, în principiu pe durata weekend-ului, după o săptămână plină și solicitantă la serviciu. De cele mai multe ori aceștia se declară foarte mulțumiți având în vedere faptul că se deconectează de la problemele întâlnite în viața de zi cu zi în familie sau la serviciu.

Fiecare oraș este unic în felul lui, oferindu-vă posibilitatea de a explora noi locuri și de a petrece un sejur pe care nu-l veți uita niciodată. Tradițiile și cultura pot fi descoperite prin evenimentele, festivalurile și sărbătorile în funcție de perioada pe care doriți să o alegeți.

De la kebab-ul turcesc bine condimentat, la pizza italiană cu cele mai bune arome și berea pragheză cunoscută pentru gustul ei unic în lume, fiecare destinație vă poate oferi o experiență nouă, de neuitat. Atracțiile turistice așteaptă să fie descoperite și să vă ofere cele mai frumoase povești din istoria omenirii.

Pentru turiștii dornici de o escapadă există foarte multe variante, iar, în funcție de plăcerile acestora, pot alege un City Break într-un oraș precum Paris pentru un sejur romantic sau o excursie într-un oraș plin de viață și foarte distractiv precum Amsterdam.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO DE SENZAȚIE! În Argeș, vulpea este paznic la oi !

Avatar

Publicat

in

De

Într-o perioadă in care se vorbeste tot mai mult de prezenta ursilor mult prea aproape de gospodarii sau de atacul acestora asupra altor animale domestice, vulpile par a nu fi de acord cu ceea ce se intampla. O dovada venit zilele trecute, in comuna Cicanesti din Arges, acolo unde un frumos exemplar de vulpe pare a-si fi luat in serios rolul de paznic al unei mici turme de ori. Mai mult, stiind ca este filmata, vulpea a venit spre propietarul oilor pentru a-și etala frumoasa blana dar și, probabil, bunele intentii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend