Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo – Salon ,,Alex Radu’’, de evitat, doamnelor si domnilor !

Avatar

Publicat

in

Era o zi aparent banală, urma să-mi dau seama mai târziu că numai banală nu avea să fie. M-am îmbrăcat comod şi am plecat hotărâtă către salonul de înfrumuseţare ,,Alex Radu’’, eram decisă să mă întorc acasă cu o nouă culoare, ceva mai deschisă. Am făcut primii paşi, m-am aşezat cuminte pe canapea şi am aşteptat sa vină şi rândul meu, după câteva minute mă aflam deja pe scaun. Mă aşteptam ca Alex să fie cel care mă va vopsi, însă nu a fost aşa, două fete aveau să se ocupe de mine, nu am înţeles nici acum de ce două, căci nu aveam un păr atât de lung încât să fie dificil de vopsit. La momentul respectiv părul meu era cam în două nuanţe. În unele zone, respectiv la rădăcină şi vârfuri era ceva mai închis, iar în restul capului era deschis. Mă aflam acolo tocmai pentru că vroiam să îl uniformizez, să fie tot deschis. După câteva minute în care le-am explicat ce vreau şi ce nuanţă aş vrea să iasă, s-au apucat de treabă.

Eram absolut convinsă că ştiu ce fac, mai ales că erau nişte fete sociabile, îmi dăduseră şi câteva informaţii utile referitoare la întreţinerea părului, aşa că nu aveam niciun dubiu că sunt pe mâini bune. Mi-au aplicat o vopsea la rădăcină cu care a trebuit să stau aproximativ 50 de minute. Nu am fost atât de inspirată în ziua respectivă încât să iau o prietenă cu mine, aşa că după ce au terminat de aplicat vopseaua, cele două domnişoare au plecat să îşi cumpere mâncare de la pub-ul de peste stradă iar ceilalţi erau undeva în spate, într-o încăpere în care stăteau la taclale. Şi iată cum m-am trezit eu singura persoană din salon, nu mai era nimeni care să se tundă, vopsească sau orice altceva, personalul era ori la masă ori la glume, iar eu obiect de decor.

Publicitate

Într-un final au venit de la masă, m-au spălat, m-au uscat, mi-au aplicat cea de-a doua vopsea pe toată lungimea părului, iar am stat 50 de minute, iar m-au spălat, uscat, iar într-un final coafat. Am stat acolo, fără exagerare, în jur de 5 ore. După atâta aşteptat şi plictiseală, pentru că am avut ghinionul fantastic ca în tot acel timp să nu mai vină nimeni în salon, iar personalul după cum am mai spus, se relaxa într-o altă încăpere, iar fetele care se ocupau de mine veneau doar să mă spele, şi să îmi aplice vopseaua, apoi plecau, a venit momentul să văd rezultatul final.

Se pare că domnişoarele au uitat că eu le cerusem ca tot părul să aibă aceeaşi nuanţă, aşa că îmi decoloraseră doar radacina, iar restul părului era chiar mai închis decât atunci când păşisem în salon. Eram plină de nervi, nu aveam niciun chef să stau să ma mai coafeze, însă din bun simţ am zis să rămân. Mi-au uscat părul, mi-au dat cu puţină spumă şi fixativ din abundenţă şi gata, aveam nişte bucle perfecte, din punctul lor de vedere. Nu aveam dispoziţia necesară să mă cert cu nimeni, aşa că am preferat să plătesc şi să plec. Am achitat în jur de 300 de lei pentru cea mai groaznică nuanţă şi coafură avută vreodată.

Nu intentionez să mai calc niciodată în acest salon care la prima vedere promite multe, dar oferă prea puţin. Spun că la prima vedere promite multe pentru că fotografiile de pe contul de socializare te lasă mască, cel puţin aşa s-a întâmplat în cazul meu, aşa am decis eu să-mi fac o programare. Însă, nu numai că aceşti oameni îşi fac treaba doar de dragul de a o face, sunt şi total nepăsători. Cum e posibil să îţi laşi clientul singur în salon şi să pleci la masă, iar ceilalţi colegi nici măcar să nu îşi facă apariţia pe acolo să vadă dacă mai trăieşte? Nu vreau să generalizez, poate au avut o zi mai proastă, însă singurele plusuri pe care eu le-aş da acestui salon sunt pentru modul în care mi s-a vorbit la telefon atunci când mi-am făcut programarea, pentru că în puţinul timp petrecut cu mine fetele au fost sociabile şi pentru faptul că salonul este curat, în rest…

Comenteaza cu profilul de FB

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend