Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo – Salon ,,Alex Radu’’, de evitat, doamnelor si domnilor !

Publicat

in

Era o zi aparent banală, urma să-mi dau seama mai târziu că numai banală nu avea să fie. M-am îmbrăcat comod şi am plecat hotărâtă către salonul de înfrumuseţare ,,Alex Radu’’, eram decisă să mă întorc acasă cu o nouă culoare, ceva mai deschisă. Am făcut primii paşi, m-am aşezat cuminte pe canapea şi am aşteptat sa vină şi rândul meu, după câteva minute mă aflam deja pe scaun. Mă aşteptam ca Alex să fie cel care mă va vopsi, însă nu a fost aşa, două fete aveau să se ocupe de mine, nu am înţeles nici acum de ce două, căci nu aveam un păr atât de lung încât să fie dificil de vopsit. La momentul respectiv părul meu era cam în două nuanţe. În unele zone, respectiv la rădăcină şi vârfuri era ceva mai închis, iar în restul capului era deschis. Mă aflam acolo tocmai pentru că vroiam să îl uniformizez, să fie tot deschis. După câteva minute în care le-am explicat ce vreau şi ce nuanţă aş vrea să iasă, s-au apucat de treabă.

Eram absolut convinsă că ştiu ce fac, mai ales că erau nişte fete sociabile, îmi dăduseră şi câteva informaţii utile referitoare la întreţinerea părului, aşa că nu aveam niciun dubiu că sunt pe mâini bune. Mi-au aplicat o vopsea la rădăcină cu care a trebuit să stau aproximativ 50 de minute. Nu am fost atât de inspirată în ziua respectivă încât să iau o prietenă cu mine, aşa că după ce au terminat de aplicat vopseaua, cele două domnişoare au plecat să îşi cumpere mâncare de la pub-ul de peste stradă iar ceilalţi erau undeva în spate, într-o încăpere în care stăteau la taclale. Şi iată cum m-am trezit eu singura persoană din salon, nu mai era nimeni care să se tundă, vopsească sau orice altceva, personalul era ori la masă ori la glume, iar eu obiect de decor.

Într-un final au venit de la masă, m-au spălat, m-au uscat, mi-au aplicat cea de-a doua vopsea pe toată lungimea părului, iar am stat 50 de minute, iar m-au spălat, uscat, iar într-un final coafat. Am stat acolo, fără exagerare, în jur de 5 ore. După atâta aşteptat şi plictiseală, pentru că am avut ghinionul fantastic ca în tot acel timp să nu mai vină nimeni în salon, iar personalul după cum am mai spus, se relaxa într-o altă încăpere, iar fetele care se ocupau de mine veneau doar să mă spele, şi să îmi aplice vopseaua, apoi plecau, a venit momentul să văd rezultatul final.

Se pare că domnişoarele au uitat că eu le cerusem ca tot părul să aibă aceeaşi nuanţă, aşa că îmi decoloraseră doar radacina, iar restul părului era chiar mai închis decât atunci când păşisem în salon. Eram plină de nervi, nu aveam niciun chef să stau să ma mai coafeze, însă din bun simţ am zis să rămân. Mi-au uscat părul, mi-au dat cu puţină spumă şi fixativ din abundenţă şi gata, aveam nişte bucle perfecte, din punctul lor de vedere. Nu aveam dispoziţia necesară să mă cert cu nimeni, aşa că am preferat să plătesc şi să plec. Am achitat în jur de 300 de lei pentru cea mai groaznică nuanţă şi coafură avută vreodată.

Nu intentionez să mai calc niciodată în acest salon care la prima vedere promite multe, dar oferă prea puţin. Spun că la prima vedere promite multe pentru că fotografiile de pe contul de socializare te lasă mască, cel puţin aşa s-a întâmplat în cazul meu, aşa am decis eu să-mi fac o programare. Însă, nu numai că aceşti oameni îşi fac treaba doar de dragul de a o face, sunt şi total nepăsători. Cum e posibil să îţi laşi clientul singur în salon şi să pleci la masă, iar ceilalţi colegi nici măcar să nu îşi facă apariţia pe acolo să vadă dacă mai trăieşte? Nu vreau să generalizez, poate au avut o zi mai proastă, însă singurele plusuri pe care eu le-aş da acestui salon sunt pentru modul în care mi s-a vorbit la telefon atunci când mi-am făcut programarea, pentru că în puţinul timp petrecut cu mine fetele au fost sociabile şi pentru faptul că salonul este curat, în rest…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Stonebird 2019, un real succes – Mii de oameni din toată ţara s-au bucurat de festivalul la Corbi 

Publicat

in

De

A fost agitatie mare in weekend-ul trecut la Corbi, acolo unde a avut loc Stonebird, cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural din România, un eveniment transmis in direct de trustul nostru de presa prin televiziunea SUPER TV. Faţă de anul trecut, numarul spectatorilor s-a triplat iar atmosferă a fost una de neuitat pe parcursul celor 3 zile de festival.
Astfel, circa 2.000 de iubitori de rock din toată ţara au cântat şi dansat d la lăsarea serii şi pînă la primele ore ale dimineţilor de sâmbătă şi duminică. Concertele primei zile, vineri 9 august, au început cu Andrei Păunescu. A urmat o foarte plăcută surpriză-formaţia New Jersey din Italia, considerată cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume. De multe aplauze s-au bucurat şi Timpuri Noi, Dirty Shirt şi bineînţeles Cristi Minculescu, Valter& Boro. Apoi, la After Party, au concertat Ţapinarii şi Loud Inc.
Sâmbătă 10 august, seria concertelor a continuat, la ora 19.00, cu trupa The ROCK-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Aceştia au fost urmaţi pe scena de la Corbi după aceea Alex Calancea Band, ZOB, Bucovina şi David Reece. La After Party, fanii i-au putu urmări pe cei de la White Mahala. Sămbătă seara s-a cântat în ritm de rock si LA MULŢI ANI. Asta pentru că a fost o zi specială pentru rockerul american David Reece, a cărui zi de naştere a fost chiar sămbătă, pe 10 august. Festivalul Stonebird, cel mai mare festival de muzică rock din mediul rural din România, s-a încheiat duminică 11 august, cu un concert sub soarele arzator susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Stonebird a crescut enorm în doar doua ediţii, participanţi din acest an declarându-se fascinaţi de ceea ce au găsit la Corbi şi au promis că la anul vor reveni pentru a treia ediţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Peste 750 de copii din 14 județe, la Concursul „Dansul Lalelelor” 

Publicat

in

De

Peste o mie de copii și părinți au umplut, sâmbătă, Piața Milea din Pitești, unde s-a desfășurat a VIII-a ediție a concursului de dans modern și tradițional „Dansul Lalelelor”. În concurs au evoluat peste 750 de copii cu vârste între 7 și 18 ani din 14 județe, care au trecut prin filtrul unor selecții serioase, ca să intre în acest concurs, care, de la an la an crește din punct de vedere al actului artistic. Au incantat publicul cu un dans traditional, specific regiunii lor, și dansatorii din Ahmet Bey, Turcia, care au venit însoțiți de primarul și viceprimarul orașului lor. Dansul Lalelelor este organizat de Școala de Arte și Meserii Pitești în parteneriat cu Liceul Ion Barbu și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, concursul fiind cuprins în calendarul anual de activități al Ministerului Educației. Pentru prima oară, în acest an a fost organizată și o sesiune de referate și comunicări intitulată „Dansul-artă vie”. Concursul a început la ora 9.00 și a durat nu mai puțin de 5 ore, timp în care participanții au interpretat 78 de dansuri, care mai de care mai spectaculoase și pline de culoare. Din juriu au făcut parte profesori și inspectori desemnați prin decizie semnata de inspectorul general Dumitru Tudosoiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend