Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo: ,,Raiul portocalelor’’ la Kaufland Piteşti!

Avatar

Publicat

in

O mulţime de oameni îşi fac zilnic cumpărăturile în hipermarketul Kaufland, zona Craiovei, din Piteşti. În mod normal nu este prea multă zarvă, oamenii vin, cumpără ce au de cumpărat şi pleacă. Dar azi a fost o zi mai specială.

După primii paşi făcuţi în interior erai nevoit să te opreşti. De ce? O grămadă de oameni îşi dădeau coate, se împingeau, doar, doar, vor ajunge şi ei să-şi umple găleata cu portocale. Vorbim despre faimoasa găleată de 7 litri pe care pentru doar 16 lei o poţi umple cu câte portocale doreşti. Bineînţeles că înainte trebuie să te gândeşti cum să faci, cum să le aşezi astfel încât să intre cât mai multe. Şi când credeai că ai tras lozul câştigător toată munca ta se duce de râpă şi o mare parte dintre portocale cad. Te uiţi în jur să vezi dacă cineva a remarcat ce ai făcut şi dacă asta nu s-a întâmplat nici nu încerci să le mai aduni că doar ai unde alege.

Publicitate

Astfel, astăzi la Kaufland era un mare haos, portocale peste tot, de parcă venise Crăciunul, o mulţime de oameni nerăbdători să-şi umple găleata şi o altă mulţime de oameni nervoşi că nu puteau trece. După ce ţi-ai petrecut minute bune încercând să-i ocoleşti, ba chiar într-un final ai reuşit, te aştepţi să îţi faci liniştit cumpărăturile. Dar ce să vezi, mai faci câţiva paşi şi dai de o altă mulţime. Un domn venit la cumpărături s-a gândit că după stresul avut la raionul de fructe nu ar strica să-şi hidrateze puţin tenul, aşa că nu a stat pe gânduri şi a desfăcut o cutie de cremă, a luat ,,numai un deget’’ şi a pus-o la loc. Aşa cum era de aşteptat, a fost văzut pe camerele de luat vederi iar reprezentanţii magazinului au venit să-i ceară explicaţii. În timp ce domnul speriat încerca să le spună că nu poate cumpăra crema respectivă pentru că nu are bani, o gloată de curioşi se dăduseră mai aproape şi chicoteau.

După ce am fost nevoită să fac slalom şi printre ei, mi-am putut vedea ,,liniştită’’ de cumpărături. Am pus în coş doar alimentele de care aveam cea mai mare nevoie pentru că eram deja nervoasă şi m-am îndreptat către casă. Bineinţeles că erau deschise doar câteva, iar de rândurile formate nici nu mai vorbesc. M-am aşezat cuminte la rând şi am aşteptat să vină şi al meu. Când în sfârşit eram fericită că am scăpat din tot acel haos, vine şi faimoasa întrebare ,,A fost în regulă la cumpăraturi?’’ A fost pe naiba!

Comenteaza cu profilul de FB

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend