Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo: ,,Raiul portocalelor’’ la Kaufland Piteşti!

Avatar

Publicat

in

O mulţime de oameni îşi fac zilnic cumpărăturile în hipermarketul Kaufland, zona Craiovei, din Piteşti. În mod normal nu este prea multă zarvă, oamenii vin, cumpără ce au de cumpărat şi pleacă. Dar azi a fost o zi mai specială.

După primii paşi făcuţi în interior erai nevoit să te opreşti. De ce? O grămadă de oameni îşi dădeau coate, se împingeau, doar, doar, vor ajunge şi ei să-şi umple găleata cu portocale. Vorbim despre faimoasa găleată de 7 litri pe care pentru doar 16 lei o poţi umple cu câte portocale doreşti. Bineînţeles că înainte trebuie să te gândeşti cum să faci, cum să le aşezi astfel încât să intre cât mai multe. Şi când credeai că ai tras lozul câştigător toată munca ta se duce de râpă şi o mare parte dintre portocale cad. Te uiţi în jur să vezi dacă cineva a remarcat ce ai făcut şi dacă asta nu s-a întâmplat nici nu încerci să le mai aduni că doar ai unde alege.

Astfel, astăzi la Kaufland era un mare haos, portocale peste tot, de parcă venise Crăciunul, o mulţime de oameni nerăbdători să-şi umple găleata şi o altă mulţime de oameni nervoşi că nu puteau trece. După ce ţi-ai petrecut minute bune încercând să-i ocoleşti, ba chiar într-un final ai reuşit, te aştepţi să îţi faci liniştit cumpărăturile. Dar ce să vezi, mai faci câţiva paşi şi dai de o altă mulţime. Un domn venit la cumpărături s-a gândit că după stresul avut la raionul de fructe nu ar strica să-şi hidrateze puţin tenul, aşa că nu a stat pe gânduri şi a desfăcut o cutie de cremă, a luat ,,numai un deget’’ şi a pus-o la loc. Aşa cum era de aşteptat, a fost văzut pe camerele de luat vederi iar reprezentanţii magazinului au venit să-i ceară explicaţii. În timp ce domnul speriat încerca să le spună că nu poate cumpăra crema respectivă pentru că nu are bani, o gloată de curioşi se dăduseră mai aproape şi chicoteau.

După ce am fost nevoită să fac slalom şi printre ei, mi-am putut vedea ,,liniştită’’ de cumpărături. Am pus în coş doar alimentele de care aveam cea mai mare nevoie pentru că eram deja nervoasă şi m-am îndreptat către casă. Bineinţeles că erau deschise doar câteva, iar de rândurile formate nici nu mai vorbesc. M-am aşezat cuminte la rând şi am aşteptat să vină şi al meu. Când în sfârşit eram fericită că am scăpat din tot acel haos, vine şi faimoasa întrebare ,,A fost în regulă la cumpăraturi?’’ A fost pe naiba!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO DE SENZAȚIE! În Argeș, vulpea este paznic la oi !

Avatar

Publicat

in

De

Într-o perioadă in care se vorbeste tot mai mult de prezenta ursilor mult prea aproape de gospodarii sau de atacul acestora asupra altor animale domestice, vulpile par a nu fi de acord cu ceea ce se intampla. O dovada venit zilele trecute, in comuna Cicanesti din Arges, acolo unde un frumos exemplar de vulpe pare a-si fi luat in serios rolul de paznic al unei mici turme de ori. Mai mult, stiind ca este filmata, vulpea a venit spre propietarul oilor pentru a-și etala frumoasa blana dar și, probabil, bunele intentii.

https://www.facebook.com/profit24tv/videos/1078226099261755

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PROMOVĂM ORAȘUL? CUM AU RĂSPUNS ARGEȘENII LA INTREBAREA UNEI TURISTE: CE SE POATE VIZITA ÎN CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

De

Cu o semnalizare turistică aproape inexistenta și fără o promovare pe măsură a obiectivelor turistice din zona orasului regal, Mădălina Roșu, o tânără din Ilfov ajunsă în Curtea de Argeș a adresat o intrebare banala pe un grup de facebook dedicat orasului nostru: “Vă rog sa imi spuneti, ce se poate vizita in Curtea de Arges?
Multumesc !”

Probabil și din cauza faptului că ne aflăm în plină campanie electorală, răspunsurile argeșenilor au fost extrem de diversificate si, tragand o linie, multe dintre acestea au oferit un raspuns care cu greu poate fi incadrat la categoria “Ne mândrim cu orașul nostru, hai să-l promovăm!”

Iată câteva raspunsuri primite de tanara Madalina Rosu din Ilfov la banala ei intrebare in urma careia ar fi trebuit sa își faca un plan de minivacanta in Curtea de Argeș si sa descopere farmecul urbei… Din fericire au fost si raspunsuri care au evidentiat frumusetile orasului Curtea de Arges fapt ce a dus la enervarea altor argeseni care nu prea au fost de acord cu cei care cred in unicitatea Curtii de Arges. De aici si pana la cearta nu a mai fost decat un pas….

Ioana Maria Andreescu: Se poate vizita primăria, dar nu băgați în seama peretele care se dărâmă. Se mai poate vizita ștrandul lăsat în paragina, stația de epurare pentru care s-au pierdut banii, biobaza lăsată și ea în paragina și bulevardul orașului spart, făcut praf… când mergeți spre aceste obiective va rugam sa faceți abstracție de podul care sta sa cada, de lângă benzinărie și de străzile proaste. Toate sunt rezultatul administrației actuale a orasului! Spor! Încă ceva, aveți grija sa nu loviți vre-un câine maidanez, ii vei întâlni peste tot!

Constanta Dima: Vizitati si magazinul cu portelanuri care apartine fabricii de portelan !
Niste bijuterii !

Mariana Simoiu: Nu ai ce sa vizitezi ! In afara de transfagarasani, un loc minunat si neglijat de autorități, un drum plin de gropi ,nu am cuvinte , eu chiar fac naveta pe timp de vara la Valea Avrigului pe Transfagarasani si am ajuns să cunosc fiecare groapa , da e linstit dar un oraș trist cu o gara regala lăsată în paragină, cetatea de la Sannicora sta sa pice din moment în moment , un muzeu distrus de actualul Director nepăsător, ce ati vazut asa de va dat pe spate

Jan Dobre:  Strandul dar nu se ocupa nimeni de el

CLICK AICI CA SA VEZI POSTAREA PE FACEBOOK SI RASPUNSURILE ARGESENILOR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend