Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Am fost acolo! Festivalul 3Fest din Piteşti – sute de tineri dansatori într-un singur loc

Avatar

Publicat

in

festival street danceSute de tineri din Argeş şi nu numai s-au întâlnit aseară, într-un club din Piteşti la 3Fest, un eveniment dedicat celor cu talent la dans, având în vedere faptul că mulţi dintre ei s-au întrecut ore bune la street dance, free dance sau break dance.

Tinerii s-au distrat, festival street dance (6)atmosfera a fost bună, doar că organizarea a cam lăsat de dorit iar reprezentantele Consiliului Judeţean Argeş, partener la acest eveniment, s-au cam plictisit până în momentul în care au făcut premierea.

Seara s-a încheiat un concert live El Negro, festival street dance (10)apreciat la rândul său de toţi cei participanţi.

Un eveniment frumos, cu tineri talentaţi şi multă energie, aşa cum ar trebui organizate mai des şi mai bine în tot mai multe locaţii din judeţ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO DE SENZAȚIE! În Argeș, vulpea este paznic la oi !

Avatar

Publicat

in

De

Într-o perioadă in care se vorbeste tot mai mult de prezenta ursilor mult prea aproape de gospodarii sau de atacul acestora asupra altor animale domestice, vulpile par a nu fi de acord cu ceea ce se intampla. O dovada venit zilele trecute, in comuna Cicanesti din Arges, acolo unde un frumos exemplar de vulpe pare a-si fi luat in serios rolul de paznic al unei mici turme de ori. Mai mult, stiind ca este filmata, vulpea a venit spre propietarul oilor pentru a-și etala frumoasa blana dar și, probabil, bunele intentii.

https://www.facebook.com/profit24tv/videos/1078226099261755

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PROMOVĂM ORAȘUL? CUM AU RĂSPUNS ARGEȘENII LA INTREBAREA UNEI TURISTE: CE SE POATE VIZITA ÎN CURTEA DE ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

De

Cu o semnalizare turistică aproape inexistenta și fără o promovare pe măsură a obiectivelor turistice din zona orasului regal, Mădălina Roșu, o tânără din Ilfov ajunsă în Curtea de Argeș a adresat o intrebare banala pe un grup de facebook dedicat orasului nostru: “Vă rog sa imi spuneti, ce se poate vizita in Curtea de Arges?
Multumesc !”

Probabil și din cauza faptului că ne aflăm în plină campanie electorală, răspunsurile argeșenilor au fost extrem de diversificate si, tragand o linie, multe dintre acestea au oferit un raspuns care cu greu poate fi incadrat la categoria “Ne mândrim cu orașul nostru, hai să-l promovăm!”

Iată câteva raspunsuri primite de tanara Madalina Rosu din Ilfov la banala ei intrebare in urma careia ar fi trebuit sa își faca un plan de minivacanta in Curtea de Argeș si sa descopere farmecul urbei… Din fericire au fost si raspunsuri care au evidentiat frumusetile orasului Curtea de Arges fapt ce a dus la enervarea altor argeseni care nu prea au fost de acord cu cei care cred in unicitatea Curtii de Arges. De aici si pana la cearta nu a mai fost decat un pas….

Ioana Maria Andreescu: Se poate vizita primăria, dar nu băgați în seama peretele care se dărâmă. Se mai poate vizita ștrandul lăsat în paragina, stația de epurare pentru care s-au pierdut banii, biobaza lăsată și ea în paragina și bulevardul orașului spart, făcut praf… când mergeți spre aceste obiective va rugam sa faceți abstracție de podul care sta sa cada, de lângă benzinărie și de străzile proaste. Toate sunt rezultatul administrației actuale a orasului! Spor! Încă ceva, aveți grija sa nu loviți vre-un câine maidanez, ii vei întâlni peste tot!

Constanta Dima: Vizitati si magazinul cu portelanuri care apartine fabricii de portelan !
Niste bijuterii !

Mariana Simoiu: Nu ai ce sa vizitezi ! In afara de transfagarasani, un loc minunat si neglijat de autorități, un drum plin de gropi ,nu am cuvinte , eu chiar fac naveta pe timp de vara la Valea Avrigului pe Transfagarasani si am ajuns să cunosc fiecare groapa , da e linstit dar un oraș trist cu o gara regala lăsată în paragină, cetatea de la Sannicora sta sa pice din moment în moment , un muzeu distrus de actualul Director nepăsător, ce ati vazut asa de va dat pe spate

Jan Dobre:  Strandul dar nu se ocupa nimeni de el

CLICK AICI CA SA VEZI POSTAREA PE FACEBOOK SI RASPUNSURILE ARGESENILOR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend