Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Florin Tecău i-a luat locul lui Pendiuc

Avatar

Publicat

in

De aseară, Florin Tecău este noul preşedinte interimar al PSD Argeş, după ce fostul lider, Tudor Pendiuc, a fost arestat preventiv.

Decizia a fost luată ieri la Comitetul Executiv al PSD care a decis ca Florin Tecău să preia conducerea organizaţiei din judeţul Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

MINISTRUL DEZVOLTARII, ÎN DIALOG CU PRIMARII LIBERALI DIN ARGEȘ

Avatar

Publicat

in

De

PNL Arges a organizat o întâlnire între primarii liberali din județ și ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Attila. Întâlnirea a avut loc joi, in comuna Schitu Golești, la ea participând ministrul Dezvoltării, președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, senatorul Dănuț Bica, deputatul Daniel Constantin, subprefecții Emanuel Soare și Lucian Ionescu și aleși locali liberali. Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, i-a înmânat ministrului Cseke Attila o lista cu proiectele prioritare ale primarilor liberali argeșeni, care au nevoie de sprijinul Guvernului pentru a deveni realitate.

Cu aceasta ocazie, primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Mirita, le-a prezentat ministrului Dezvoltării, subprefecților și parlamentarilor liberali de Arges statia de epurare din comuna, realizată prin PNDL. Ministrul Cseke Attila și-a manifestat interesul pentru proiectele primarilor liberali argeșeni, în același timp incurajandu-i pe aceștia să apeleze la Compania Națională de Investiții. Întâlnirea a fost deosebit de constructiva, primarii având ocazia sa vorbească cu ministrul, fata in fata, despre investițiile de care au nevoie comunitățile pe care le reprezintă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Prefectul Emilia Mateescu: “Domnul Bughiu putea fi fericit încă din 2014…”

Avatar

Publicat

in

De

Prezentă în emisiunea Chestiuni Arzătoare de la PROFI 24 TV, prefectul Emilia Mateescu a ținut să lămurească, printre altele, de ce hotărârile CJSU Argeș, cele prin care se stabilesc și retricțiile COVID în Argeș, nu mai sunt semnate și de reprezentanții CJ Argeș. De asemenea, Emilia Mateescu a dat și o replică vicepreședintelui Adrian Bughiu care se declarase fericit că reprezentanții CJ au cam fost dați la o parte din acest Comitet pentru Situații de Urgență mizând pe ideea că oamenii nu îi vor mai arăta cu degetul pentru restricțiile impuse: “Domnul Bughiu ar fi putut să fie fericit încă din 2014, dacă s-ar fi uitat mai bine pe lege. Domnul Bughiu poate să-și imagineze ce e în mintea oamenilor mult și bine. Noi nu putem ști ce cred oamenii despre PSD și dacă PSD este responsabil pentru ce se întâmplă în CJSU…… Eu in CJSU nu fac politică. Dacă domnul Bughiu face politică în CJSU ar fi foarte trist…. CJSU nu este pentru politică”, a declarat Emilia Mateescu. În ceea ce privește protestele din Argeș de săptămâna trecută, prefetul Emilia Mateescu a spus că ” PSD nu se poate dezice de aceste proteste din moment ce le-au incurajat și chiar, prin unii membrii, au participat la ele “.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend