Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Florin Tecău explică eșecul de la prezidențiale: ”Ne-am crezut câștigători dinainte de alegeri”

Publicat

in

Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, secretarul general al PSD Argeș, a încercat astăzi o explicație pentru eșecul înregistrat de social-democrați la alegerile prezidențiale. Tecău consideră că Victor Ponta nu a ajuns președintele României din cauza strategiilor învechite folosite de PSD în campania electorală și a unei percepții greșite, aceea de învingător înainte de derularea votului. ”Rezultatul alegerilor nu poate fi interpretat și nu poate fi discutat. Reprezintă voința oamenilor, a poporului. Tare mi-e teamă că mulți dintre noi au uitat în această campanie electorală că votul este la cetățeni, că ei aleg. Sunt mulți viteji care apar acum și acuză, dar mulți dintre ei sunt chiar cei care au obținut rezultatele cele mai proaste pentru partid…. PSD a pierdut alegerile pentru că a folosit strategii de campanie vechi de 25 de ani, ori la vot au venit tocmai cei care au acum 25 de ani, tinerii. Nu cred că a fost vorba de influența Internetului sau altceva, pur și simplu totul a ținut de imaginea candidatului nostru. Știți care a fost greșeala …?! În 2009, Geoană s-a culcat președinte, iar a doua zi nu mai era președinte. Acum, noi am intrat în alegeri direct președinți, am fost prea siguri de câștig. În Argeș, PSD a obținut scorul pe care și l-a propus, 60%, asta denotă și faptul că formațiunile politice cu care ne-am aliat nu au votat. Argeșul și Piteștiul au obținut rezultate bune, Piteștiul a fost al doilea oraș din țară, după Craiova, în ceea ce privește scorul la alegerile prezidențiale. Îl vom susține în continuare pe Victor Ponta la conducerea PSD, noi am fost printre primele județe care l-a propus pentru această funcție. Deocamdată nu cred că se vor repoziționa forțele politice, poate în 2015 sau 2016. Dacă stăm numai de alegeri și de campanii electorale, iarăși pierdem lucruri importante. Cred că politicul ar trebui acum să se ocupe de aomeni și de țară”, a spus Florin Tecău.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ce avere deține Florin Cîțu! Sumele uriașe pe care le are în conturi

Publicat

in

De

Florin Cîțu a preluat pe 4 noiembrie 2019 mandatul de ministru în cadrul Ministerului Finanțelor Publice și s-a remarcat prin conflictul deschis cu fostul ministru de la Finanțe, Eugen Teodorovici.

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, are un apartament de 130 mp în Capitală, jumătate dintr-o casă din Vâlcea şi mai are pe numele său două terenuri în afara Bucureştiului, dar deţine jumătate din fiecare. În conturi, are 400.000 de lei, iar în ce priveşte veniturile, anul trecut a obţinut aproape 300.000 de lei. Şeful de la Finanţe are, însă, şi datorii.

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu deţine jumătate dintr-un teren agricol, în suprafaţă de un hectar, situat în comuna Goleşti din judeţul Vâlcea. Terenul a fost dobândit în anul 2014 şi este obţinut de şeful de la Finanţe prin donaţie.

De asemenea, Cîţu mai are jumătate dintr-un alt teren, dar forestier, cu o suprafaţă de 75 de hectare, aflat tot în judeţul Vâlcea, dar în comuna Voineasa. Terenul este din 2013 şi e obţinut tot prin donaţie.

La ambele terenuri, Florin Cîţu este titular numai pe jumătate, restul fiind pe numele lui George Cîţu, fratele său. Ambele terenuri sunt obţinute prin donaţie de la părinţii lor, Elena şi Vasile Cîţu.

În ce priveşte clădirile, liberalul Florin Cîţu are un apartament de 130 de metri pătraţi în Capitală, în sectorul 2. Acesta este proprietate personală şi este cumpărat în anul 2007, prin credit.

De asemenea, ministrul Finanţelor mai este proprietarul a jumătate dintr-o casă de locuit din Vâlcea, comuna Goleşti, în suprafaţă de 130 de metri pătraţi. Casa este dobândită în anul 2014 şi a fost, de asemenea, donată de părinţi.

La capitolul venituri, şeful de la Finanţe are 400.000 de lei, bani depozitaţi într-un cont bancar.

Totodată, Florin Cîţu a câştigat în anul 2019 puţin peste 122.000 lei din activitatea de senator al PNL şi aproape 30.000 de lei, ca ministru al Finanţelor Publice. Adică, un venit total de circa 150.000 de lei.

Liberalul a mai încasat şi venituri din activităţi agricole, în valoare de aproximativ 148.000 de lei, din vânzare de masă lemnoasă.

Totodată, Florin Cîţu a acordat şi un împrumut în nume personal, în valoare de puţin peste 30.000 de euro.

Liberalul are însă şi un credit în valoare de 303.000 euro, făcut în anul 2007, scrie antena3.ro

Citește și: Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Prefectura Argeș a decis: Monitorizarea pacienților COVID externați, în „cârca” medicilor de familie – Ei vor face verificări de prevenție și își vor suna pacienții

Publicat

in

De

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș.
Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a cazurilor de infectări. Bolnavii pot fi identificați prin intermediul medicilor de familie, mai ales că anchetele epidemiologice se desfășoară cu dificultate, din cauza numărului mare de pozitivi.
“Medicii de familie vor face aceste verificări de prevenție, își vor suna pacienții. În baza deciziei CCR și a ordinului ministrului Sănătății nr 1137/23.06.2020, pacienții asimptomatici sunt externați după 10 zile sau chiar mai devreme, la cerere. Ei vor fi monitorizați în continuare de Poliție, ca și până acum, dar și de către medicii de familie”, a declarat prefectul Emanuel Soare.
Prefectul județului Argeș a stabilit că se va întâlni și în perioada următoare cu reprezentanții medicilor de familie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend