Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Florin Roman, atac dur la social- democrați: ‘După 50 de ani de comunism nu pot înțelege ca investițiile sunt cheia succesului economic!’

Avatar

Publicat

in

Florin Roman, deputat PNL de Alba precizează pe pagina sa de Facebook, că socila- democrați, ‘Au rămas fără replica când Cîțu a anunțat cel mai ambițios buget bazat pe investiții din ultimii 31 de ani!’.

”Cine-a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush! Este cazul socialiștilor din PSD, care după 50 de ani de comunism nu pot înțelege ca investițiile sunt cheia succesului economic!

❗️Au rămas fără replica când Cîțu a anunțat cel mai ambițios buget bazat pe investiții din ultimii 31 de ani!
❗️Au mințit ca am introdus taxe noi, fără sa precizeze care. Nu va luați după Marcel Ciolacu, el era obișnuit cu taxa de bișniță, dar ii spunea comision! De la blugii de la Buzău…
❗️Au mințit ca nu sunt bani la sănătate. Aici nu-i condamn. Nu pricep. Ei au comparat mere cu pere și chiar au crezut ca au dreptate, pana le-a explicat Cîțu ca la agiamii, ca nu e vorba de șpaga lui Pintea sau Bănicioiu!
❗️Au mințit când au vorbit de banii pentru biserici. Marcele, banii se dau doar după ce sunt depuse cererile. In baza unor proiecte. Pe bune, nu pe comision, Marcele cum lucrați voi! Îți explică Firea, dacă nu pricepi…

De fapt, PSD încearcă amânarea adoptării bugetului! De ce? Pentru romani? Nu…

Pentru ca s-a terminat cu hoția!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Toni Grecu, despre infernul prin care a trecut în spitalul Matei Balș: ‘Am avut sentimentul că intru într-o ghenă’

Avatar

Publicat

in

De

Toni Grecu a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală după ce plămânii săi au fost afectaţi grav de COVID.

”Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secția de COVID a fost că intru într-o ghenă. E ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul că omenirea a inventat o ghenă în care aruncă niște semeni ca să treacă printr-o experiență extrem de grea. Ai un șoc!”.

”Am stat cu masca trei săptămâni, prin ea am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat până la un litru. Nu a fost cea mai confortabilă perioadă din viața mea” a povestit actorul.

Toni Grecu este acum vindecat, dar a mărturisit că mai are temeri.

”Acum sunt OK, am recuperat tot ceea ce era de recuperat. Contează să zâmbești, să râzi un pic când ești în spital. Bolnavul de COVID e atât de singur acolo, cum nu mai e niciun alt bolnav. Iar oamenii cu care intri în contact sunt niște cosmonauți cu măști pe față” a mărturisit Toni Grecu, conform Antena3.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Andrei Caramitru: ‘Față de sistemul Islamic și China, în vest există conceptul de nație, de partide, de alegeri, de dezbatere și de drepturile omului’

Avatar

Publicat

in

De

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR, Dan Barna, a făcut o scurtă comparație între sistemul Islamic, China și țările vestice din Europa.

”Dacă îl cititi pe Kissinger o sa aflați ca sistemele politice din vest, țările islamice si China NU sunt compatibile:

– În vest exista conceptul de nație (care e separată de biserica), de partide, de alegeri, de dezbatere, de drepturile omului. Chestie istorică – de la democrația ateniană și senatul roman. Nici nu ne imaginam alt model.

– În Islam, statul este același lucru cu biserica. Constituția e de fapt Coranul. Exista un anumit grad de dezbatere permis (prin ideea de Uumah) dar in cadrul sistemului asta și pe baza preceptelor religioase. Ideea de națiune nu exista – contează nația islamica universală. Infidelii trebuie convertiți – Războiul este sfânt și e obligatoriu.

– În China, statul este nația. Democrația este de neimaginat. Sistemul funcționează pe baza de meritocrație (oricine poate ajunge mare sef in stat, prin examene și tot). Insa ăștia așa selectionați sunt in mod natural puși sa decida pentru ceilalți. Nu ai voie sa te revolți pentru ca devii un pericol absolut. China, considera ei, este “Middle Kingdom” adică este între Dumnezeu și celelalte nații, e natural sa domine pe absolut toți ceilalți, asta e ordinea naturală.

Aici e marea problema. Pentru ca – așa cum pentru noi sistemul Islamic sau chinezesc este total străin și inacceptabil – la fel este sistemul nostru pentru ei. Și faliile astea (care exista de peste 1500 de ani deja) vor rămâne pentru multe generații de acum încolo. E inevitabil. Ideea e sa înțelegem și sa ne apărăm și protejam. Atât”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend