Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Florin Gardoş şi-a anunţat retragerea din fotbal: Pentru mine urmează un nou capitol

Publicat

in

Fostul internaţional Florin Gardoş şi-a anunţat, sâmbătă seară, retragerea din activitatea de fotbalist, el postând un mesaj pe Facebook, relatează News.ro.

“„Florine, hai că intri!”

În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un poster cu Steaua, cu bucuria câştigării titlului din 2006.

Era prima etapă, la Ploieşti. Stăteam pe bancă în timpul meciului şi mă gândeam: „Ce tare ar fi să ajung la Steaua!”. Apoi mi-am dat una peste ochi şi mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga a 2-a. Nea Liţă a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

16 august 2010, ajunsesem la Steaua. A 4-a etapă din tur, in Ghencea. Stăteam pe bancă şi mă gândeam: „Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung în Premier League?”. M-am scuturat repede şi mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga 1. „Mister” Ilie Dumitrescu a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

În 2014 am ajuns în Premier League, de data asta antrenor era Ronald Koeman. Şi povestea s-a repetat.

La 23 de ani de când am călcat prima oară pe un stadion de fotbal, am decis că e momentul oportun să pun punct carierei de fotbalist profesionist.

Le mulţumesc antrenorilor, colegilor, suporterilor şi tuturor celor care m-au ajutat să-mi trăiesc visul.

Pentru mine urmează un nou capitol. Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături”, a notat Gardoş.

În vârstă de 33 de ani, Gardoş a jucat de-a lucgul carierei pentru Concordia Chiajna, Steaua, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi, ultima dată, Academica Clinceni. El a făcut parte din naţionala României în perioada 2011-2012, evoluând în 13 meciuri.

Are în palmares titlul de campion al României cu Steaua în 2013 şi 2014, Cupa României în 2011 tot cu Steaua şi în 2018 cu Universitatea Craiova şi Supercupa României cu Steaua în 2014.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Prizonierii eliberați din Azovstal fac naveta între psihiatru și poliție: mărturii șocante despre crimele comise de ruși

Publicat

in

De

Ministrul de Interne al Ucrainei, Denis Monastirski, a raportat, vineri, că prizonierii de război din cadrul batalionului Azov care au fost eliberați în septembrie din captivitatea rusă urmează tratamente și reabilitare psihologică, dar, în acelaşi timp, depun mărturie despre crimele de război ale invadatorilor ruşi. „Toți băieții și fetele care au fost eliberate au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea le sunt acordate, fiecăruia în măsură diferită, dar absolut toţi au nevoie atât de asistență medicală, cât și psihologică” – a subliniat Monastirski.

Totodată, ministrul a adăugat că nu toate informațiile pot fi dezvăluite mass-media. „Anchetatorii Serviciului de Securitate al Ucrainei lucrează acum cu ei, documentând crimele de război comise împotriva băieților noștri, precum și ceea ce au văzut înainte de a fi capturați, adică acele crime care au avut loc la Azovstal” – a detaliat oficialul. De asemenea, ministrul este convins că, după dezocuparea teritoriilor, organele de anchetă ucrainene se vor confrunta cu investigaţii foarte serioase privind crimele de război comise de invadatori.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Republica Moldova va găzdui următoarea reuniune a Comunității Politice Europene

Publicat

in

De

Găzduirea la Chișinău anul viitor a celei de a doua reuniuni a Comunității Politice Europene reprezintă un semnal că Republicii Moldova i se acordă importanța cuvenită, a afirmat președintele Klaus Iohannis.

„Este un semnal foarte important și foarte pozitiv pentru Moldova faptul că peste 40 de lideri europeni vor merge la Chișinău pentru a dezbate problemele continentului european”, a mai spus șeful statului înainte de a participa la reuniunea informală a Consiliului European de la Praga. Republica Moldova va găzdui următoarea reuniune a Comunității Politice Europene, la sugestia făcută ieri de președintele Consiliului European, Charles Michel. Propunere a fost aprobată de liderii europeni prezenţi la Castelul din Praga pentru prima reuniune a Comunității Politice Europene, noteaza Rador.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend