Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Florentin Pandele, încă o RĂBUFNIRE: ‘Această pușcărie de om, această nenorocire de om. Noi, bărbaţii, ar trebui să ne ascundem, să ne castrăm pe jumătate’

Avatar

Publicat

in

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminică, într-o serie de critici dure la adresa unor partide şi a unor politicieni. El a catalogat USR-PLUS drept “un monstru, o distrugere a României”, despre premierul Ludovic Orban a spus că este “un dirijor de doi bani şi jumătate, o nenorocire de om care pur şi simplu a distrus un partid istoric”, iar pe Victor Ponta l-a numit “o gloabă a istoriei”. Pandele a opinat, de asemenea, că “cei mai puternici bărbaţi politici din România sunt femeile”.

Soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, s-a lansat într-o serie de critici acide la adresa unor partide politice şi a unor politicieni.

“A mai venit şi această plagă, această nenorocire care s-a abătut asupra României care este USR-PLUS şi au găsit acest dirijor de doi bani şi jumătate care se numeşte Ludovic Orban. Această nenorocire de om care pur şi simplu a distrus un partid istoric, dom-le, nu se poate fără partide istorice, nu se poate fără stângă românească! S-a găsit şi Victor Ponta, care nu mai ştie ce aranjamente să facă pe sub masă, care spune acum vreo lună de zile: dacă aş avea eu banii lui Pandele. Să-mi verifice conturile să vadă câţi bani am sau unde am eu bani. Acest individ care nu a făcut altceva decât să distrugă PSD-ul şi oricum, este o gloabă a istoriei. (…) Eu sunt băiat de la ţară. Nu am decât două alifii pe mine: untură şi Nivea. Nu mai pot eu să cred ceea ce spune Victor Ponta, Victor Ponta în momentul de faţă este zero barat din punct de vedere politic” a afirmat Florentin Pandele, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

În ceea ce priveşte USR-PLUS, primarul din Voluntari a catalogat alianţa politică drept “un monstru, distrugerea României”.

El l-a acuzat pe premierul Ludovic Orban că a adunat “toate lăturile lumii” şi i le-a aruncat în cap în campania electorală.

El a mai spus că cei mai puternici bărbaţi politici din România sunt femeile.

“Din seara aceasta voi face politică şi voi fi una din vocile care vor spune ceea ce gândesc fără teamă. Nu mai îi este teamă de absolut nimic, dar de nimic din momentul de faţă, pentru că am văzut: cei mai puternici bărbaţi din România sunt femeile. Jos pălăria pentru femei! Bărbaţii politici care se ascund. Am văzut bărbaţii din PSD care stau sub masă. A trebuit să iasă femeia asta, mi-aduc aminte, avea trei operaţii şi ea se bătea de una singură. Felicitări lu’ Olguţa Vasilescu la Craiova, felicitări tuturor femeilor care au curajul să se bată şi din stânga şi din dreapta”, a mai afirmat Pandele.

Pandele consideră că dacă Guvernul s-ar fi implicat şi ar fi realizat în parteneriat cu Primăria centura Capitalei şi ar fi asigurat apa caldă, toţi cei şapte primari PSD ar fi fost realeşi.

“Noi, bărbaţii, ar trebui să ne ascundem, eventual să ne castrăm pe jumătate, cam asta ar trebui, mă refer la bărbaţii politici. Dom-le, ca la papă, când unul depune jurământul de parlamentar să vadă dacă are. E posibil să nu aibă şi atunci intrăm într-o altă zonă. Bărbaţii politici care s-au găsit la conducerea partidului în urmă cu un an şi ceva în PSD nu au făcut altceva decât să o faulteze cât mai mult pe Gabi Firea de frică să nu le ia locul. Asta şi-au dorit ei. (…) Dacă se pierd primăriile din Bucureşti, se pierd în primul rând pentru că cei care au administrat ministere nu au făcut altceva decât să pună piedici”, a declarat Florentin Pandele.

În ceea ce priveşte actuala conducere a PSD, Pandele susţine că aceasta “nu i-a pus piedici” Gabrielei Firea, ceea ce a însemnat “extraordinar de mult”.

Pandele a lansat un atac violent și la adresa celui care a învins-o, în cursa electorală, pe Nicușor Dan.

”Această pușcărie de om, această nenorocire de om, din momentul de față voi scoate la iveală tot ce a fost această plagă. Acest individ care a spus că DNA trebuie să o ia pe Firea, pe Pandele, nu a făcut decât să mintă, el și Orban. Vom avea peste 1.500 de primari, față de 1.100 cât aveam în 2016.”, a declarat Florentin Pandele.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO – Klaus Iohannis, întrebat de ce stă pe margine în gestionarea pandemiei: autoritățile locale trebuie să se învețe

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de ce nu se implică mai mult în gestionarea directă a pandemiei de Covid-19 și a răspuns că autoritățile locale trebuie să se învețe să adopte decizii.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: ‘La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID’

”Am rămas destul de decident, pot să vă spun. Este evident că unele autorități, cum a fost în București, s-au bâlbâit, puțin spus. Este clar că autoritățile trebuie să își intre în rol, să prevadă evenimentele și să informeze.

Este clar că decizia trebuie dusă la nivel local, chiar dacă la noi este puțin neobișnuit. Autoritățile trebuie să învețe să gestioneze deciziile în plan local și vor învăța. (…) Autoritățile locale se vor învăța să ia decizii.”, a spus Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Klaus Iohannis a vorbit despre CARANTINAREA Bucureștiului: ‘Eu nu îmi doresc să ajungem acolo’

Avatar

Publicat

in

De

Bucureștiul deține nedoritul loc fruntaș în țară cu cei mai mulți infectați, dar și cele mai numeroase decese cauzate de COVID-19. Capitala este în scenariul roșu, după depășirea de 3 infectări la mia de locuitori, iar școlile, restaurantele, cafenelele și cinematografele au fost închise.

Miercuri seara, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a fost întrebat dacă există posibilitatea carantinării Bucureștiului și a unor județe, precizând că deciziile se iau în urma propunerilor făcute de specialiști.

”Propunerea de carantinare trebuie să vină de la experți, de la specialiști. Nu am auzit nicio propunere de carantinare a Bucureștiului sau a județelor. Eu nu îmi doresc să ajungem la carantinarea Bucureștiului.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend