Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FIX ÎN PIX | PSD ARGEȘ n-a învățat nimic: A UNS UN CONDAMNAT PENAL ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN

Avatar

Publicat

in

De parcă nu erau de ajuns emblematicii penali ai social democraților argeșeni, în plină criză pandemică a cărei victimă politică principală este PNL, trupa lui Mânzână trimite în prim plan un alt penal. E vorba de junele Mario Păun. Acesta, parte a familiei Păun, cea cu afacerile imobiliare care enerveaza piteștenii de ani de zile, a fost propulsat vineri, 30 aprilie 2020, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Judeţean Argeş, in functia de consilier judeţean. Adică este, de vineri, alesul argeșenilor, asta după ce tânarul a aspirat chiar la un post de deputat, completând la alegerile din 2016, lista de penali ai PSD. Interesant este faptul ca junele Păun era pe acea lista in timp ce era judecat intr-un dosar penal. După alegeri, in 2017, magistrații l-au condamant definitiv la inchisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Adica, avem de-a face cu un infractor de duzină.

Iată că PSD Argeș nu a învățat nimic din lecția dură primită de la electorat , anul trecut. Acelasi electorat care nu mai vrea penali la butoane. PSD Argeș demonstreaza că are pregatita o rezerva buna de penali care sa îi poata înlocui pe cei care sunt deja pe ducă.

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Marcel Ciolacu: Când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl țineți ascuns?

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că noul premier al României va fi de la PSD și acuză PSD că pregătește măsuri de austeritate, motiv pentru care vrea să țină ascuns bugetul pe 2020.

„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: “Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile.”

Așa este! Iar premierul va fi de la PSD!

În schimb, PNL va rămâne cu traseiștii, impostorii și penalii, Ludovic!

Și, totuși… când ai de gând să prezinți public bugetul României?! Dacă nu aduce #austeritatea, de ce îl țineți ascuns?!

#noulPSD #votezicasatesalvezi #masuripentruoameni”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mega-veste! Cu cet va crește valoarea tichetului de masă

Avatar

Publicat

in

De

Începând cu luna octombrie, valoarea tichetului de masă crește, nu însă și cea a tichetului de creșă. Noile valori sunt valabile pentru semesrul al doilea al anului 2020 și apar în două acte normative publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, prin Ordinul Ministerului Muncii 1.452/2020, valoarea tichetului de masă se majorează cu UN LEU, de la 20 la 20,01 lei, în timp ce e Ordinul Ministerului Muncii 1.352/2020 precizează că valoarea tichetului de creșă rămâne la 470 de lei.

Ultima dată, valoarea ambelor tipuri de tichete a crescut în aprilie 2020 – cel pentru masă de la 15,18 la 20 de lei, iar cel pentru creșă de la 460 la 470 de lei.

Potrivit Legii 165/2018, tichetele de masă sunt bilete de valoare pe care angajatorul le poate acorda lunar salariaților, ca alocație de hrană. Acestea se folosesc numai pentru achitarea mesei sau pentru achiziționarea de produse alimentare. Valoarea de 20,01 lei este una maximă, astfel că tichetele pot avea orice valoare sub acest prag.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend