Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FIX ÎN PIX | PSD ARGEȘ n-a învățat nimic: A UNS UN CONDAMNAT PENAL ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN

Avatar

Publicat

in

De parcă nu erau de ajuns emblematicii penali ai social democraților argeșeni, în plină criză pandemică a cărei victimă politică principală este PNL, trupa lui Mânzână trimite în prim plan un alt penal. E vorba de junele Mario Păun. Acesta, parte a familiei Păun, cea cu afacerile imobiliare care enerveaza piteștenii de ani de zile, a fost propulsat vineri, 30 aprilie 2020, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Judeţean Argeş, in functia de consilier judeţean. Adică este, de vineri, alesul argeșenilor, asta după ce tânarul a aspirat chiar la un post de deputat, completând la alegerile din 2016, lista de penali ai PSD. Interesant este faptul ca junele Păun era pe acea lista in timp ce era judecat intr-un dosar penal. După alegeri, in 2017, magistrații l-au condamant definitiv la inchisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Adica, avem de-a face cu un infractor de duzină.

Iată că PSD Argeș nu a învățat nimic din lecția dură primită de la electorat , anul trecut. Acelasi electorat care nu mai vrea penali la butoane. PSD Argeș demonstreaza că are pregatita o rezerva buna de penali care sa îi poata înlocui pe cei care sunt deja pe ducă.

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend