Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

FIX ÎN PIX | PSD ARGEȘ n-a învățat nimic: A UNS UN CONDAMNAT PENAL ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN

Avatar

Publicat

in

De parcă nu erau de ajuns emblematicii penali ai social democraților argeșeni, în plină criză pandemică a cărei victimă politică principală este PNL, trupa lui Mânzână trimite în prim plan un alt penal. E vorba de junele Mario Păun. Acesta, parte a familiei Păun, cea cu afacerile imobiliare care enerveaza piteștenii de ani de zile, a fost propulsat vineri, 30 aprilie 2020, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Judeţean Argeş, in functia de consilier judeţean. Adică este, de vineri, alesul argeșenilor, asta după ce tânarul a aspirat chiar la un post de deputat, completând la alegerile din 2016, lista de penali ai PSD. Interesant este faptul ca junele Păun era pe acea lista in timp ce era judecat intr-un dosar penal. După alegeri, in 2017, magistrații l-au condamant definitiv la inchisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Adica, avem de-a face cu un infractor de duzină.

Iată că PSD Argeș nu a învățat nimic din lecția dură primită de la electorat , anul trecut. Acelasi electorat care nu mai vrea penali la butoane. PSD Argeș demonstreaza că are pregatita o rezerva buna de penali care sa îi poata înlocui pe cei care sunt deja pe ducă.

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Preşedintele Consiliului European a făcut anunțul! Când ar putea fi introdus un ‘paşaport de vaccinare’

Avatar

Publicat

in

De

Într-un interviu acordat duminică programului olandez de televiziune Buitenhof, Michel a declarat că dezbaterea este „foarte pertinentă”, dar decizia va fi luată de liderii Uniunii Europene

Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut marţi crearea unui paşaport special care să ateste vaccinarea purtătorului. El a trimis o scrisoare în acest sens Comisiei Europene.

Potrivit lui Michel, există un acord de principiu privind un astfel de document, dar încă nu este momentul: mai întâi „trebuie vaccinaţi mai mulţi oameni”. El a explicat pentru Buitenhof că dacă va fi introdus prea devreme, paşaportul ar putea „produce o frustrare uriaşă în Europa” şi în alte părţi ale lumii.

Preşedintele Consiliului European a apreciat însă, ca răspuns la o întrebare, că „nu exclude” ca pe viitor deplasările în interiorul UE să fie permise numai celor vaccinaţi. „Subiectul ste sensibil în multe ţări europene”, a recunoscut Michel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan: Ludovic Orban nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid

Avatar

Publicat

in

De

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL  este de părere că Orban nu trebuia să demisioneze din funcția de premier, ci din cea de președinte de partid.

„Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Și puteam să ne dăm noi ca exemplu demisia ca să-l obligăm și pe el. Nu am făcut asta, tot așa, ca să nu destabilizăm partidul înaintea negocierilor de formare a coaliției. Dar în momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”, a spus Rareș Bogdan la Aleph News

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend