Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Fiul lui Radu Mazăre iese la rampă! Detalii uluitoare despre tatăl său

Publicat

in

Radu Mazăre a devenit, în aceste zile unul dintre cei mai mediatizați politicieni ai momentului. Fiul său a făcut dezvăluiri incredibile despre tatăl său.

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a dat detalii despre tatăl său într-un interviu acordat pentru Acces direct. El a vorbit despre relația avută cu fostul edil.

„Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu pentru că el a făcut o școală militară și atunci și-a dorit să impregreneze acest mod de viață și asupra mea. Îmi aduc aminte că aveam 16 ani și a aflat tata că am fost într-un club de noapte și beam mai multe shot-uri cu prietenii. A doua zi, m-a sunat și mi-a zis de mâine vreau să te văd pe lac în fiecare dimineață. Nu mi-am dat seama la ce se referă, voia să mă duc la un club sportiv de caiac și să fac antrenamente să mă pregătesc pentru lotul olimpic, restul de jumătate de vară s-a dus. Tot timpul m-a redicționat către chestii constructive”, a povestit fiul lui Radu Mazăre, citat de Capital.

El a continuat destăinuirile.

„Tatăl meu mi-a spus aşa, pe banii tăi faci ce vrei. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Tot timpul era o muncă de convingere și de lămurire. Sporturile, lucrurile astea le-am moștenit de la tată că și lui îi place să călătorească și să cunoască noi mentalități, am fost în peste 40 de țări. Noi am fost modești, am călătorit la economy class. Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele.”, a povestit Răducu Mazăre, într-un interviu pentru Acces direct, din data de 20 noiembrie 2018.

Citește și:

Liviu Dragnea face o nouă promisiune! Mii de români vor primi mai mulți bani

Detalii noi! A apărut ultima noutate despre tichetele de masă

Vești pentru șoferi! Uniunea Europeană impune o serie de reguli noi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Ludovic Orban reacționează după protestul din Piața Victoriei: Purtarea măștii este principala armă împotriva coronavirusului. Chiar n-am înțeles de ce au protestat

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu, despre protestul impotriva legii carantinării: . Avem toate instrumentele necesare pentru a trata această pandemie sau epidemie la nivel local

Publicat

in

De

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a  explicat totul despre legea carantinării, după ce mii de oameni au ieșit în stradă în aceasă seară. 

„România a falsificat situația pe care o avea, este evident  că nicidecum nu era pe sfârșit de pandemie sau nu atinsese vârful pandemiei când s-au relaxat măsurile. Rezultatele falsificării și al numărului mic de teste care s-au făcut, se văd acum”, a declarat Traian Băsescu, în direct la România TV.

Întrebat dacă avem nevoie de o lege a carantinării, Traian Băsescu a răspuns că nu crede și a venit cu explicații clare și cu dovezi despre tot ce înseamnă carantină și izolare, dar și ce presupune pandemie pentru România.

„Eu cred că nu este necesară nicio lege. Avem toate instrumentele necesare pentru a trata această pandemie sau epidemie la nivel local. Vreau să vă explic puțin despre ce e vorba. În primul rând, această pandemie este gestionată de cea mai reputată organizație dpdv. al sănătății, de OMS, care este structură a  organizației Națiunilor Unite”, a completat el

„OMS-ul are o Constituție, nu regulament, în care, chiar în prima pagină spune că părțile contractate sunt de acord cu prezenta Constituție sau nu. Dacă nu sunt de acord, nu au ce căuta în OMS. Deci orice stat care vrea să fie membru al OMS, trebuie să fie de acord cu această Constituție. Deci OMS nu este orice societate, este autoritate la nivel internațional. Această instituție a scris și a aprobat prin ratificarea de către statele membre ceea ce se numește „Regulamentul Internațional de Sănătate””, a mai spus fostul președinte.

Fostul președinte a arătat Regulamentul și lista cu cele 168 de state care au ratificat actul.

„Am îngroșat România. Acest Regulament a fost înregistrat conform Cartei ONU, art. 102, la secretarul general al Organizației Națiunilor Unite. El nu este un regulement de scară de bloc! Este un tratat inter-guvernamental, semnat de 168 de state, în anul 2007, un act care a dobândit putere asupra întregului glob pământesc. Obiectivul lui este să creeze un sistem unic la nivel global, de luptă împotriva pandemiilor, a îmbolnăvirilor și a transmiterii bolilor dintr-o țară în alta”, a mai spus el.

„Mă chinui de două zile să aflu cine a semnat în numele României. Nu am un rezultat cert, dar foarte probabil, domnul dr. Victor Ștefan Olsavszky, care era reprezentantul OMS al României în anul 2005. Dânsul a deținut această funcție din anul 1997 – 2016, iar acum este reprezentantul OMS pentru Bosnia și Herțegovina”, a adăugat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend