Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Fiul lui Pablo Escobar deplânge glorificarea tatălui său și a „narcoculturii”

Publicat

in

„Tatăl meu nu ar trebui să fie prezentat ca o poveste de succes pentru că nu a reușit niciodată să profite de nimic”, a declarat joi fiul fostului lord al drogurilor Pablo Escobar, deplângând faptul că mulți tineri visează să calce pe urmele tatălui său, readus în atenție într-un serial de pe Netflix, potrivit AFP.

Sebastian Marroquin, născut Juan Pablo EscobarFoto: JAVIER TORRES / AFP / Profimedia

Invitat de municipalitatea din Santiago la un Consiliu pentru transparență, Sebastian Marroquin a criticat cu fermitate „narcocultura” promovată, în opinia sa, de mass-media și de seriale precum „Șeful răului”.

„Astăzi, la 30 de ani de la moartea sa, Pablo Escobar generează mai multe informații decât atunci când era în viață”, a declarat el în timpul unei conferințe în capitala chiliană.

El a deplâns glorificarea activității criminale și a personajului Pablo Escobar, afirmând că în prezent „mulți tineri îmi scriu: „Am văzut filmul, am văzut serialul și vreau să fiu ca tatăl tău”.

Sebastian Marroquin, născut Juan Pablo Escobar, a adoptat această identitate la vârsta de 16 ani, când el și familia sa au fugit la Buenos Aires după moartea lui Pablo Escobar, liderul cartelului din Medellin, ucis de forțele de securitate columbiene în 1993.

„Tatăl meu nu ar trebui să fie dat ca exemplu de succes, pentru că nu a reușit niciodată să profite de nimic. Mă simt mult mai bogat decât tatăl meu, pentru că sunt un om liber”, a declarat el, adăugând că acum este prieten cu majoritatea copiilor traficanților de droguri care au fost dușmanii tatălui său și că a cerut iertare de la sute de victime ale acestuia.

Întrebat cum crede că ar putea fi oprit comerțul cu droguri și violența pe care o generează, el a spus că este în favoarea legalizării consumului de droguri, deoarece „întreaga mașinărie a prohibiției a creat acest context”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Liga a treia spaniolă: Dragisa Gudelj, jucătorul Cordobei, a suferit un stop cardiac în timpul meciului, dar s-a recuperat rapid şi a cerut să continue jocul

Publicat

in

Dragisa Gudelj a suferit sâmbătă un stop cardiac, într-un meci al echipei sale, Cordoba, din Liga a treia spaniolă. Resuscitat de paramedici, el s-a ridicat de pe targă şi a cerut să reintre în joc, informează news.ro.

Jucătorul Cordobei, Dragisa Gudelj (25 de ani) s-a prăbuşit pe teren în minutul 11 al meciului din a treia ligă spaniolă, dintre Cordoba şi Racing Club Ferrol, fiind victimă a unui stop cardiac. Sub privirile îngrozite ale celorlalţi jucători, medicii au intervenit imediat pentru a-l resuscita pe fotbalist, apoi l-au pus pe targă pentru a fi transportat la ambulanţă.

Citeste mai mult

NATIONAL

Riscurile celebrității: Rihanna a chemat poliția după ce un bărbat a încercat să-i pătrundă în domiciliu să o ceară de soție

Publicat

in

Un bărbat a fost arestat după ce a călătorit peste 3.500 de kilometri pentru a încerca să o ceară în căsătorie pe Rihanna, în locuința ei din Beverly Hills, conform Mediafax.

Poliția a fost chemată joi la casa din Beverly Hills a Rihannei, după ce un bărbat a încercat să se strecoare în casă pentru a o cere în căsătorie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend