Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Firmele occidentale isi vad nestingherite de afaceri in Rusia

Publicat

in

Teoretic, dupa valul de sanctiuni financiaro-economice impotriva Rusiei, firmele occidentale ar fi trebuit sa dispara complet din Federatia Rusia. Insa un studiu intocmit de elvetieni arata ca peste 90 la suta dintre companiile din Uniunea Europeana si din Grupul celor 7 state puternic industrializate sunt inca active in Rusia. Numele de calibru greu au plecat din Rusia imediat dupa inceperea razboiului, insa acestea sunt un procent foarte mic din companiile care fac afaceri cu rusii. Dintre firmele occidentale ramase sa faca afaceri in Rusia, in pofida sanctiunilor internationale, 19,5 la suta sunt germane, 12,4 la suta sunt americane, iar 7 la suta sunt multinationale din Japonia. Mai multe detalii aici https://newsring.ro/in-pofida-sanctiunilor-occidentalii-continua-sa-faca-afaceri-in-rusia/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | ULTIMA ORĂ! Dosar penal în cazul evenimentului de la Cabana Capra – Administratorul cabanei riscă pănă la 3 ani închisoare pentru înșelăciune

Publicat

in

IPJ Argeș informează că, în continuarea verificărilor privind evenimentul care a avut loc în noaptea de 04 spre 05 februarie a.c., pe DN 7C, în zona cabamei Capra, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș desfășoară cercetări într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, conform art. 244 din Codul Penal.

Art. 244 din Codul Penal: Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

De asemenea, polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării conducătorilor autovehiculelor care au fost avariate ca urmare a producerii avalanșei, pentru eliberarea autorizațiilor de reparație auto și luarea măsurilor legale care se impun. Până în prezent, a fost stabilită identitatea persoanelor care s-au aflat la unitatea de cazare turistică, și au fost identificate 14 autovehicule, însă până la emiterea prezentei comunicări nu a fost posibilă extragerea acestora, pentru constatarea avariilor și întocmirea documentelor legale.

Așa cum s-a specificat și în cadrul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de luni seara de la PROFI 24 TV, autoritățile și hotelierii din zona primiseră încă din data de 3 februarie o informare de la ANMH potrivit căreie exista risc iminent de producere a avalanșelor. Se pare că administratorii si alte autoritați competente nu au tinut cont de această informare oficială, motiv pentru care Politia ia in calcul ca, în special administratorul Cabanei Capra, să fi știut de atenționarea de avalanșă dar, in scopul onbtineii unor bani, a indus in eroare turistii si i-a cazat in acea zonă periculoasa.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cinci motive pentru a alege să utilizezi un soft salarizare în compania ta

Publicat

in

Orice companie care își dorește operațiuni eficiente de payroll și HR are nevoie de un soft salarizare, integrat cu un soft resurse umane. Aplicațiile dedicate operațiunilor administrative din mediul de business sunt foarte utile pe termen lung, mai ales în contextul digitalizării accelerate. De aceea, tot mai multe organizații au ales implementarea unor sisteme complexe, care să răspundă la nevoile lor.

Mijloace rapide de îndeplinire a sarcinilor recurente

Dacă volumul de muncă al specialiștilor HR din compania ta este foarte ridicat, aceștia devin obosiți, stresați și sunt predispuși uneori la greșeli. Pot apărea de asemenea întârzieri la plata salariilor, fapt care poate reduce considerabil satisfacția angajaților la locul de muncă, dar și motivația lor.

Cu un soft salarizare ușor de utilizat, operațiunile de payroll se desfășoară într-un timp mai scurt. Prin urmare, ai parte de un flux optim al calculului de salarii, chiar și atunci când există multiple elemente variabile de care trebuie ținut cont.

Gestionează pontajul cu un soft resurse umane

Cu ajutorul unui soft resurse umane, în care este inclusă o funcționalitate de colectare a pontajului, poți centraliza informațiile despre orele lucrate de angajați. Astfel, ai parte de date precise care te ajută în efectuarea calcului de salarii. În continuare, îți vom prezenta pe larg cinci motive pentru a alege un soft salarizare în cadrul companiei tale.

Economisești timp și înlocuiești procesele manuale

Operațiunile de payroll pot fi foarte obositoare, având în vedere volumul ridicat de muncă necesar pentru a le duce la bun sfârșit. Adunarea datelor de pontaj sau gestionarea datelor personale ale angajaților sunt procese care se pot întinde pe o perioadă lungă de timp, atunci când se realizează manual. Investiția într-un soft salarizare, dar și într-un soft resurse umane îți permite eficientizarea semnificativă a proceselor de payroll.

Minimizarea erorilor umane

Atunci când personalul de HR realizează manual calculul salariilor angajaților, există întotdeauna posibilitatea unei erori umane. Alege un soft salarizare pentru a reduce erorile umane și pentru a economisi resurse financiare. Prin utilizarea unei aplicații performante de payroll, chiar dacă apar anumite erori, ele pot fi corectate cu ușurință și fără griji.

Ești la curent cu actualizările legislative

Într-o perioadă cu numeroase modificări legislative, poate dura multe ore să te asiguri că toate operațiunile de payroll efectuate sunt conforme cu actualizările legislative. Un soft salarizare performant va fi întotdeauna actualizat cu ultimele modificări ale legii, astfel încât să îți trimită avertizări dacă un calcul nu este efectuat conform legislației în vigoare. Astfel, calculul de salarii nu mai reprezintă un stres pentru profesioniștii de HR.

Integrare ușoară cu un soft resurse umane

Este important ca sistemele de payroll și HR să poată fi utilizate cu ușurință împreună. Un soft salarizare poate fi integrat cu un soft resurse umane, pentru ca personalul de HR să poată gestiona eficient cât mai multe dintre procesele de care sunt responsabili.

Ai parte de o securitate ridicată a datelor

Una dintre cele mai esențiale caracteristici de care are nevoie o aplicație de payroll este securitatea informațiilor. Spre exemplu, fluturașii de salariu conțin date sensibile, care sunt păstrate confidențiale și pot fi stocate în siguranță într-un soft salarizare.

Descoperă soluțiile de payroll și HR de la UCMS by AROBS

Optimizează-ți activitățile de salarizare și resurse umane cu softuri intuitive, care să faciliteze creșterea productivității din compania ta! UCMS by AROBS este o companie dezvoltatoare de soluții software de payroll și HR configurabile, care te ajută să ai un flux rapid al proceselor administrative, să minimizezi birocrația și să-ți îmbunătățești comunicarea internă. Pentru mai multe detalii despre aplicațiile lor, ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend