Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Firmele de partid, contracte de milioane de euro cu Primăria Curtea de Argeș – RMR-ul pesedistului Mihai Badea, un sfert din contractele babane 

Avatar

Publicat

in

– RMR face lucrari de milioane de euro pentru primărie dar nu e în stare sa termine o lucrare la o clădire cu probleme… istorice
– Panturescu dă un miliard din banii argeșenilor pentru a se promova la Antena 3

In primele 9 luni ale acestui an, primăria Curtea de Arges a făcut un număr de 29 achiziții publice pentru care a plătit milioane de euro. Pe lista oficiala, la o simpla vizualizare, se observa o serie de firma apropiate de PSD, multe dintre acesea patronate de oameni apropiati prea mult de PSD. Cele mai cunoscute ca fiind abonate la banul public sunt Comesad SA si RMR Curtea de Argeș. Precizam ca aceste contracte au fost date fie prin incredintare directă, fie prin procedura simplificată a achizițiilor publice, adică variantele ideale de a nu avea mari opreliști în a ajuta prietenii de partid.

RMR- ul pesedistului badea e campioana – 2 milioane de euro primite de la Primărie

Dacă în cazul Comesad SA nu prea se mai poate adăuga nimic, stiindu-se ca aceasta este un abonat vechi la banul public, suprizele apar, in acest an, cu privire la firma pesedistului Mihai Badea, RMR SA. După ce anul trecut, omul de afaceri amenința că își mută afacerile din oraș, supărat fiind pe Panțurescu, iata că, în 2019, RMR e campioana contractelor cu primaria Curtea de Argeș. Astfel, un sfert din contractele primelor 9 luni ale acestui an au fost adjudecate de RMR SA. Valoarea contractelor este de circa 2 milioane de euro și tocmai aceasta sumă incita anumiti cunoscatori la speculatii. RMR este firma care se plange ca nu poate termina constructia hotelului cui piscina de langa Manastire si, mai mult, termenul de finalizare a expirat de vreun an. Sunt voci care sustin ca ar fi vorba cu situatia imobilului cumparat cu bani grei de magnatul de la RMR. Mai exact, ca nu s-ar fi respectat anumite restrictii impuse de statutul de cladire inclusa in lista monumentelor de arhitectura. Nu ar fi pentru prima data cand RMR culcă legal la pamant o cladire inlcusa pe aceasta lista de obiective istorice, prima reusita fiind casa demolata pentru a face loc unui bloc de locuinte pe Bulevardul Basarabilor. Dar despre RMR si expansiunea acesteia vom reveni in cadrul unui amplu reportaj ancheta.

Selfie cu Panțurescu la doar Antena 3 – firma lui Cornel Lazar a incasat bani grei pentru a promova primarul, nu orasul

O alta firmă care tinde să devină abonată la banul public este cea deținută de omul de afaceri piteșten Cornel Lazăr. Fost șef la partidul “varanului’ infractor Dan Voiculescu și al televiziunii acestuia din Pitesti, Antena 1 si, mai recent, Antena 3. Cornel Lazar, devenit intre timp sef al filialei partidului candidatei Ramona Ioana Bruynseels care are în spate tot pe infractorul Dan Voiculescu, a infiintat in primavara acestui an firma, Media3 Argeș SRL cu care administreaza statia locala Antena 3 Pitesti. Imediat, acesta a și prins cu noua firmă un contract de servicii de publicitate cu primăria condusă de amicul Panțurescu. Valoarea acestuia este de 1 miliard de lei vechi, adica un pic peste 100.000 lei noi. Acum înțelegeți de ce Panțurescu se laudă doar la Antena 3 ? Întrebarea este de cîte ori ați văzut o promovare a orașului regal la Antena 3, căci miliardul s-a dat din banul public. nu din buzunarul lui Panțurescu. Dar despre acest contract puteți afla mai multe in editia online a ziarului și la SUPER TV.
Pe lista celor 29 achiziții publice facute de Primăria Curtea de Argeș mai apar la achițitii directe si Geot Tehno Security, cea care asigura paza la cateva obiective dar si Sobis Solutions din Sibiu deținută de Hans Martin Mueller. În cazul acesteia putem spune că face parte din grupul financiar Sobis in care sunt incluse patru societati importante, completate de minune de investitia facuta la Pastravaria Albota.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ – Ministrul Vlad Voiculescu a fost demis – DAN BARNA, INTERIMAR

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîţu a anunțat în urmă cu puțin timp că l-a demis pe mincitrul Sănătății, Vlad Voiculescu. “Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.” este anunțul premierului Câțu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Prefectul Emilia Mateescu verifică toate documentele privind WC-ul de 400.000 de euro din centrul Piteştiului

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emilia Mateescu s-a ținut de cuvânt și a solicitat tuturor primăriilor din județ să demonstreze cum a ajuns metrul patrat de WC sa coste de aproape 4 ori mai mult decât metrul pătrat al unei locuințe de lux. Desigur, Prefectura Argeş a cerut oficial și Primăriei Piteşti toate documentele legate de WC-ul de 400.000 de euro din centrul municipiului, toaletă publică ale cărei costuri exorbitante i-au revoltat pe mulţi și au adus Piteștiul topul celor mai scumpe nevoi ale cetățenilor.

„ Așa cum anunțasem în urmă cu 2 săptămâni, vreau să ştiu ce bani s-au cheltuit pe toaletele din Argeș, inclusiv în ceea ce privește toaleta publică de aproape 400.000 de euro de la Piteşti. Asta în contextul în care construcţiile de locuinţe sau prețuri de 400-500 euro metrul pătrat şi se vând cu 1.000-1.200 euro metrul pătrat. Să nu mai spun că , on cazul acestora, se vinde şi dreptul de proprietate asupra cotei părţi indivize din terenul de sub construcţie şi din părţile comune pentru condominiu. Ori, in cazul toaletei din centrul Piteștiului, prețul este de circa 4 ori mai mare și nu știu să se fi făcut acolo vreo reţea subterană de metrou. Logica spune că pentru 120 de metri pătraţi de construcţie nu avea cum să fie preţul de aproape 400.000 euro, cu tot cu lift. Noi vom verifica toate documentele solicitate şi vom acționa în consecință ”, a declarat prefectul Emilia Mateescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend