Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Firme specializate vor negocia angajarea zilierilor, durata permisă de muncă pentru aceștia va fi dublată

Publicat

in

Firme specializate, care vor avea statut de ”agenții de mediere între cererea și oferta de muncă zilieră”, se vor ocupa de recrutarea angajaților zilieri pentru angajatori. Noile agenții vor percepe comision doar firmelor angajatoare, dar durata de muncă a tuturor zilierilor recrutați astfel va fi dublată, de la 90 la 180 de zile, este decizia finală de astăzi a Parlamentului.
Firme specializate vor negocia angajarea zilierilor, durata permisă de muncă pentru aceștia va fi dublată

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Primul caz de contaminare cu noul coronavirus în campionatul Greciei

Publicat

in

De

Un prim caz de contaminare cu coronavirus în campionatul Greciei a fost înregistrat la clubul Xanthi, identitatea persoanei infectate nefiind divulgată, potrivit news.ro.

Potrivit lefigaro.fr, în virtutea protocolului sanitar, întreaga echipă a fost plasată în carantină pentru 48 de ore la hotelul său din Lamia.

Jucătorul sau membrul stafului tehnic contaminat va fi supravegheat timp de 14 zile.

Xanthi ar fi trebuit să joace, sâmbătă, cu echipa Lamia, dar meciul a fost amânat. Vor fi efectuate noi teste, dar dacă acestea vor fi negative, meciul s-ar putea juca lunii.

Campionatul Greciei s-a reluat la 27 mai, după aproape trei luni de suspendare din cauza pandemiei de coronavirus

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Azerbaidjanul scoate armata pe stradă, pentru a impune respectarea măsurilor de izolare, după explozia cazurilor de infectare

Publicat

in

De

Armata azeră a fost desfăşurată vineri pentru a ajuta poliţia să asigure respectarea măsurilor de izolare în capitala Baku şi în principalele oraşe ale ţării, în condiţiile în care epidemia de coronavirus se agravează, informează AFP.

„Unităţi ale armatei iau parte la patrule ce supervizează punerea în aplicare a regimului de carantină”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, Vaghif Darghiahlî, scrie agerpres.ro.

Citește și: Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat o nouă decizie pentru românii care călătoresc în Europa

Pe 21 iunie, au fost reintroduse măsuri de izolare stricte la Baku şi în marile oraşe din Azerbaidjan, la trei săptămâni după ridicarea majorităţii restricţiilor. Numărul de persoane contaminate s-a dublat în această ţară în timpul celor trei săptămâni.

În pofida reintroducerii măsurilor de izolare, numărul de contaminaţi a crescut şi mai mult de atunci, cu 70%, ajungând joi la 18.684 de persoane contaminate şi 228 de decese cauzate în această ţară cu circa 10 milioane de locuitori.

Citește și: Mesajul lui Traian Berbeceanu după ce s-a înscris în PNL: ‘Pentru că mereu am avut simpatii liberale. Jos, la talpă, în linia întâi’

Noile măsuri ar urma să rămână în vigoare până pe 1 august. Locuitorii nu au dreptul să-şi părăsească domiciliul decât după ce primesc o autorizaţie din partea autorităţilor, prin SMS.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend